Profile cover photo
Profile photo
Hifi Overgaauw
4 followers -
Als u echt keuze in audio wilt hebben zijn wij uw winkel
Als u echt keuze in audio wilt hebben zijn wij uw winkel

4 followers
About
Posts

Post has attachment
Dirac geoptimaliseerde Dolby Atmos opstelling met Arcam met KEF speakers.
Benieuwd wat dat is?
Breestraat 148, LEIDEN opgesteld in de KEF Experience room.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
KEF en Hegel demonstratie op Black Friday 24 en zaterdag 25 november 2017

Mr KEF Johan Coorg en mr. Hegel uit Noorwegen gaan deze avond invullen met informatie en uiteraard veel luistplezier.
Vrijdagavond inloop 19.30 start 20.00
Deze avond verloten we een KEF MUO onder de deelnemers! Zo kunt u mobiel ook genieten van goed HIFI geluid.

Zaterdag 11.00 en 14.00 met ruimte voor vrije inloop tussendoor

Komt u ook?
Inschrijven op www.overgaauw.com via de agenda. Zo weten wij op hoeveel mensen wij ongeveer kunnen rekenen.
Add a comment...

Hifi Overgaauw Leiden is allround KEF Dealer. Alle speakers van KEF staan demonstratieklaar. Of het om stereo speakers, draadloze speakers, inbouwspeakers of opbouw gaat, wellicht in Dolby Atmos opstelling, we kunnen demonstreren en heel fijn; vergelijken. KEF heeft absoluut stylvolle design speakers die passen in vele interieuropstellingen. Hifi Overgaauw Leiden helpt u graag met goed geluid en de juiste opstelling hierin. Van boekenplank, Reference speakers tot KEF Blades u bent voor KEF hier altijd op de juiste plaats.
WWW.OVERGAAUW.COM
Commenting is disabled for this post.

Post has attachment
Bowers & Wilkins 700 serie 2. Natuurlijk bij Hifi Overgaauw Leiden. Wij verkopen alle speakers van Bowers & Wilkins
WWW.OVERGAAUW.COM
Add a comment...

Post has attachment
Uitgebreide Kef en Hegel demo show, komt u ook?

Wanneer?
Vrijdag 24 en zaterdag 25 november 2017 een internationale avond bij Hifi Overgaauw Leiden.

24 november 16.00
24 november 20.00
25 november 11.00
25 november 14.00

Met Wie?
Met mr. KEF Johan Coorg (UK) en mr. Hegel Fredrik Johnsen (NO). Beide heren staan garant voor een bijzonder entertainende avond en zullen hun merk als Brand-Ambassador deze avond vervullen bij Hifi Overgaauw Leiden.

Wat gaan we doen?

KEF
Wat is zo bijzonder aan de UNI-Q (patent) van KEF? Hoe klinkt de Wireless LS50 (hoe draadloos is dit en hoe klinkt het). Dit ten opzichte van de KEF Blades en Reference serie, de toplijn van KEF.

HEGEL
U zult deze avond beluisteren :de Hegel H190, de Hegel H30, HD30 en de Mohican. Hegel zal zijn term "Sound Engine" uit de doeken doen (patent).

Overgaauw heeft als Full Range dealer het hele pakket KEF staan, dus ook voor specifieke vragen kunt u van deze demo's gebruik maken om te luisteren en daarna dieper op de stof in te gaan (in de muziek); de winkel is geopend en overal vindt u opstellingen van KEF en Hegel, dus als u ook KEF en/of Hegel fan bent of graag wilt horen wat het in petto heeft, bent u op deze dagen op de juiste plek.

De sessies staan bekend als informatief, gezellig en gevuld met heel veel verschillende muziekstijlen.

U kunt zich aanmelden voor deze show via onze website www.overgaauw.com kopje evenementen. Ook kunt u eenvoudig een mail sturen via verkoop@overgaauw.com en uw interesse aangeven. Tijden en data kunnen nog aangepast worden.

Uiteraard is de demonstratie kosteloos en zonder enige verplichting. We delen tijdens deze sessies de liefde voor audio en muziek, dus iedereen is welkom.

Dit gaan we doen in onze High End luisterruimte, die normaal op afspraak open gaat (doorgang via de winkel). Johan Coorg is gek op KEF maar ook op Leiden. Het wordt vast weer een fijne demonstratie.
www.overgaauw.comHet Overgaauw Team
Commenting is disabled for this post.

Post has attachment
Zaterdag 21 Oktober 2017 bij ons op de Breestraat in Leiden:
Bowers & Wilkins 700 serie 2 / Rotel demonstratie, gepresenteerd door de leverancier.
Natuurlijk staan ze al te spelen op de Breestraat 146+148 in Leiden, maar Ronald van Bowers & Wilkins zal u zelf graag vertellen over de innovaties.

Om 11.00 en 14.00

Voor koffie of thee wordt gezorgd. De demonstraties zijn volledig vrijblijvend en gratis. De doorgang naar onze High End ruimte is via onze eigen winkel (doorgang).

De winkel is zaterdag geopend, waardoor u ervoor of erna nog kunt rondkijken. Op zaterdag is het markdag, dus is Leiden sowieso de moeite waard voor een gezellig bezoek!

www.overgaauw.com
Zie evenementen.Photo
Commenting is disabled for this post.

Post has attachment
Een stijlvolle oplossing voor zowel muziek- als film liefhebbers. De soundframe van Bowers & Wilkins is een slimme manier om een hoogwaardig luidspreker systeem te verstoppen "in zicht". Letterlijk: de luidsprekers zitten weggewerkt achter een designframe (custom made) om uw TV heen. Wilt u stereo, geen probleem. Maar voor wie een complete bioscoop wilt.... subwoofer boven de TV, center eronder. Atmos speakers? Zeg het maar, iedere denkbare combinatie is wel mogelijk. De mannen van Bower & Wilkins vertellen het u graag tijdens het event.
Horen, zien en ervaren kan op vrijdagavond 2 en de gehele zaterdag 3 juni.
Toegang gratis.
Tijdens het www.audiolifestyle.events kunt u onder meer genieten van muziekdemonstratie's, workshop streamen met Bluesound, platenspelers van Rega, een gezellig drankje op het terras van Duinzigt Oegstgeest en nog veel meer.
PhotoPhotoPhoto
15-05-17
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Gek op platenspelers? We vertellen er graag van alles over tijdens ons Audio life style events. Joenit Hi-Fi is aanwezig voor de nodige tekst en uitleg. Uiteraard verzorgen ze ook een muzikale demonstratie. Verder staan er Totem speakers en Rega versterkers opgesteld en vertellen onze mensen U graag hoe dit weer kan koppelen met steaming apparatuur van oa. Bluesound.
Hifi Overgaauw, www.audiolifestyle.events, www.overgaauw.com
Add a comment...

Post has attachment
Zin in een gezellige avond of dag met muziek op verschillende kwaliteit-niveaus. Kom gezellig langs tijdens ons audio lifestyle events. Om ons te helpen met plannen, horeca, parkeerplaatsen ed. Meld u dan aan. Toegang is gratis en dit geld ook voor een kop koffie en het parkeren als we dit een beetje kunnen in schatten.
Meer informatie is te vinden op www.audiolifestyle.events
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded