Profile cover photo
Profile photo
Malinda Mohd Ali
355 followers -
Good Health Should Start At Home !
Good Health Should Start At Home !

355 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
DARI 'MAKCIK' BERTUKAR JADI KAK CIK
Obesity satu igauan ngeri… Rezeki bukan hanya wang ringgit tetapi
masa, ilmu….dan KESIHATAN adalah rezeki yg tidak ternilai. Usia..jantina..siapa kita bukan
faktor penentu kejayaan.. Semua orang boleh berubah kepada yang
lebih baik.. It’s start with your BI...

Post has attachment
KANSER OVARI DAN WANITA PART 3
KANSER OVARI & WANITA | Part 3 . Terima kasih kepada anda yang telah LIKE, SHARE dan Komen 'NAK' pada artikel sebelum ni. Seperti yang dijanjikan, kalu cukup 40 komen saya akan share artikel seterusnya, menjadi inspirasi untuk saya terus berkongsi. . Saya d...

Post has attachment
KANSER OVARI DAN WANITA PART 2
KANSER OVARI & WANITA | Part 2 . . Mungkin kita tak pernah hadapi tapi hakikatnya bila seseorang itu disahkan menghidap kanser, setiap butir perkataan yang keluar dari mulut doktor tu seolah-olah halilintar yang menyambar hati dan perasaan, macam batu besar...

Post has attachment
KANSER OVARI DAN WANITA
KANSER OVARI & WANITA | . . Dari semalam sehingga pagi ini inbox saya menerima banyak soalan bertanyakan tentang Kanser Ovari. Sekarang ni memang kerap kita dengar kenalan kita yang menderita akibat kanser-penyakit yang membunuh ramai golongan muda. . . Mas...

Post has attachment
PROGRAM KURUS dengan PERSONAL DOKTOR DALAM MASA 23 HARI.
PROGRAM INTENSIF TUKAR BENTUK BADAN DALAM MASA 23 HARI. Adakah anda mencari penyelesaian untuk masalah berat badan? Adakah anda risau dengan berat yang semakin bertambah, cuba cuba untuk kurus tapi tak berjaya? Anda dah cuba bermacam-macam diet tapi masih t...

Post has attachment
CUBA KUIZ INI : 13 TANDA BADAN BERTOKSIK TINGGI
Dulu masa bertugas di Wad Perubatan, Hospital Taiping saya masih ingat ramai pesakit yang tanya saya bagaimana nak bersihkan darah? "Doc, apa cara nak cuci darah?" "Doc, macamana nak buang toksik dalam badan?" "Doc, macamana nak bagi darah jalan bagus?" Mas...

Post has attachment
Program kurus Dengan Personal Doktor.

Ramai yang inginkan perubahan tapi tiada sokongan. Cuba cuba untuk kurus, kurus cepat tapi berat naik semula.

Pelbagai set kurus murah dibeli tapi tidak membantu.

In Shaa Allah dengan ilmu yang akan dikongsikan pada peserta yang mengikutiu program kurus 23 hari ini. Ilmu itu boleh digunakan sampai bila-bila.

"ILMU HIDUP SIHAT YANG BOLEH DIGUNAKAN UNTUK DIRI DAN SELURUH GENERASI"

- Dr Malinda #coachdrM   #kurus  

Post has attachment
Testimoni Kurus
Testimoni dari Pn Yana Shainisi. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10209451637620943&set=pb.1025494856.-2207520000.1487567716.&type=3&theater Esok2la diet..bila esoknya tiba cakap lagi
esokla diet..Lama2 dah bertahun2 cakap ayat yang sama..Hahaha..ker...

Post has attachment
Nak Kurus
Assalammualikum &
Good Morning ! http://www.drmalinda.com/2013/11/tukar-bentuk-badan-dalam-masa-23-hari.html Ramai yang tahu ada 3 jenis LEMAK di dalam badan
kite. Structural Fat, Normal Fat & ABNORMAL FAT. Lemak yg kite nak BUANG jauh2 dr badan kita ialah
...
Wait while more posts are being loaded