Profile cover photo
Profile photo
Frank Meeuwsen
25,085 followers -
Digitaal Strateeg | Incredibleadventure.nl | Lifehacking.nl | Digging the Digital | Evernote Ambassador Small Business
Digitaal Strateeg | Incredibleadventure.nl | Lifehacking.nl | Digging the Digital | Evernote Ambassador Small Business

25,085 followers
About
Posts

Post has attachment
In september had ik een probleem met mijn avatar in Gmail. Zie dit eerdere bericht: https://plus.google.com/u/0/+FrankMeeuwsen/posts/ADgMXZEE6Gf
Het was opgelost maar om onverklaarbare reden is het sinds gisteren weer terug. Ik pas mijn avatar aan in de instellingen van Gmail, want daar staat weer de oude foto. Als de nieuwe er staat is de oude nog wel zichtbaar in mailthreads. Ik ging er van uit dat dit een caching dingetje is en vanzelf zou oplossen.
Echter, zojuist check ik de instellingen en de oude foto staat weer terug. Het begin nu wat belachelijk te worden. Wat moet ik doen? Behalve als een malle rondrennen omdat Google vind ik dat ik online op Aleid Wolfsen moet lijken?

Post has attachment
*Update*: Het is opgelost door de foto in mijn mailinstellingen nog eens aan te passen. Ondanks dat deze op mijn nieuwe avatar stond.

Ik heb een vreemd probleem in mijn Gmail for Business. Sinds een paar dagen is daar mijn oude avatar ineens weer opgedoken in de conversatie-threads. Ik weet dat de ontvanger deze avatar ook ziet, ik wil natuurlijk dat ze mijn meest recente avatar zien. Wat ik al heb gedaan om het proberen te fixen:
- Uitloggen en opnieuw inloggen
- Oude avatar verwijderd uit het fotoalbum in Google+
- In mijn profiel de huidige foto opnieuw geplaatst
- Bij Gravatar gecheckt, maar daar was de oude foto niet aanwezig

Alles zonder resultaat. Ik ben door mijn opties heen, heeft iemand van jullie nog een slim idee?
Photo

Post has attachment
De vrijdagvolgtip op Alles Onthouden is voor de Applescript liefhebbers!

Post has shared content
Altijd al slimmer willen werken? Vandaag maak je kans op alle Slimmer Werken cursussen van Dagaz Coaching en we geven kortingscodes weg. Doe mee! http://lfhck.nl/1vb4W32
Photo

Post has attachment
Ik heb vandaag een gastpost geplaatst bij +Marketingmed over Evernote voor ondernemers. 4 tips hoe je Evernote als ondernemer kunt gebruiken!

http://marketingmed.nl/4-manieren-om-als-ondernemer-handig-evernote-te-gebruiken/

Post has shared content
Nog even profiteren van gratis Premium? Het kan bij T-Mobile!
Evernote Premium, nog 3 weken gratis profiteren
Al vaker dit jaar schreven over ons partnership met #Evernote . Dit partnership heeft zich vertaald naar een Evernote Premium aanbieding voor al onze klanten. 6 Maanden kun je deze premium dienst gratis gebruiken. 

Workshops
Ook hebben we 2 workshops georganiseerd. Eentje in samenwerking met Mobile Professionals en een andere voor beginnende Evernote gebruikers. Vaak mensen die Evernote hadden gedownload maar nog worstelden met hoe te beginnen.
Beide workshops werden gegeven door Evernote Ambassadeur van het eerste uur, +Frank Meeuwsen 
Superleuke sessies omdat Evernote op ontzettend veel verschillende manieren kan worden gebruikt en mensen vaak met de meest creatieve ideeën komen. Iedereen leert dus van elkaar.

Nieuwe website over Evernote
Tijdens de workshops kondigde Frank al aan dat hij een speciale website rondom Evernote Premium en Evernote Business zou gaan starten. Inmiddels staat deze website live.
De website www.allesonthouden.nl staat vol met tips&tricks, nieuwtjes en verwijzingen naar andere Evernote informatiebronnen.
Super interessant om te lezen en te blijven volgen

Evernote premium aanbieding geldt nog 3 weken
De aanbieding van 6 maanden gratis Evernote Premium geldt nog tot 25 september 2014.
Iedere T-Mobile klant die Evernote download en gaat gebruiken voor die datum krijgt daarna nog 6 maanden gratis Premium.
Het kan nog het kan nog.... :-)
Photo

Post has shared content
Weggeef Woensdag!!! We geven vandaag de Brunton Heavy Metal 5500 weg, een stevige smartphone/tablet charger! Meedoen is makkelijk! Check http://lfhck.nl/1kSDKAi voor alle details.
Photo

Post has shared content
Een mooie nieuwe serie van +Klaas Kooistra!
Vandaag beginnen we met een nieuwe serie “Show your workflow”. Een serie gericht op de Mac, iPhone en iPad en hoe iemand deze apparaten gebruikt in zijn dagelijkse werk. Het zijn korte interviews die vol staan met inspiratie en informatie over de instrumenten van een professional en het kan je inspireren om je eigen werk beter te doen. We starten met +Gonny van der Zwaag van iCulture. Vandaag lanceren ze hun nieuwe platform en zij legt bij ons uit welke instrumenten ze daarbij gebruikt.

http://lfhck.nl/1miarqk
Photo

Ik heb het gevoel dat ik steeds meer spam-achtige volgers en berichten krijg. Steeds meer privé gedeelde berichten die niet relevant zijn van mensen die ik niet ken. Dat kan twee dingen betekenen: 
1. De spammerts hebben Google+ gevonden
2. Google+ heeft zijn user interface niet op orde

Wat betreft 1. Dat valt nog reuze mee. Er zijn wat spammers maar in verhouding met bv email valt het in het niet. Soms een uitnodiging voor een event waar ik niet op zit te wachten of de vraag om lid te worden van een groep waar ik me niet thuisvoel. Comes with the job zullen we maar zeggen.
Maar 2. is volgens mij serieuzer. Ik denk dat veel Plussers niet doorhebben dat ze berichten delen in circles én via email een notificatie sturen. Dat delen in hun eigen circles vind ik prima, vooral doen. Niet alles hoeft publiek. Maar de email notificatie vind ik wel storend. Want ik krijg het in mijn inbox. Ik moet wat hersencycli verspillen aan het gegeven of het wel of niet relevant is en een mogelijke actie ondernemen. Ik hoef niet alle foto albums, nieuwe auto's, vakantieplannen en kennismakingsberichten van onbekenden te zien. Hier kan Google nog wel wat verbeteren in hun user interface en user journey. Hoe? Dat weet ik niet, daar hebben ze bij Google mensen met een hoog IQ voor zitten. Schoenmaker en de leest. Ik constateer slechts.

#Firstworldproblem? Zeker wel. Maar ach....

Post has shared content
Morgenochtend gaan we knallen met een Evernote Ontbijtsessie. Kijk live mee op de Hangout!
Wakker worden met Evernote
Op donderdag staat in de vroege ochtend een Meetup gepland die in het teken staat van Evernote. Deze sessie is georganiseerd door de Meetup groep Mobile Professionals. 

Wat gaat er gebeuren?
Evernote ambassadeur +Frank Meeuwsen is bereid gevonden een uitgebreide clinic te verzorgen voor circa 30 mensen. Deze mensen hebben zich voor deze clinic aangemeld via de Meetup groep Mobile Professionals. Onder het genot van een heerlijk ontbijt zal Frank hun meenemen langs de eindeloze mogelijkheden van het Evernote product. 
Een mooie start van een nieuwe werkdag.
Zie voor meer info: http://www.meetup.com/Den-Haag-Mobile-Professionals-Meetup/events/190011112/

Kan ik erbij zijn?
Gezien haar partnership met Evernote heeft T-Mobile haar faciliteiten ter beschikking gesteld om deze clinic te hosten. Alle beschikbare plaatsen zijn inmiddels bezet, dus fysiek aanwezig zijn kan niet meer..
Gezien het feit dat er een wachtlijst is hebben we bedacht de meetup ook via een Hangout On Air uit te zenden, dit in samenwerking met +Rob Möhlmann, De Hangout Helper 
Op die manier kunnen geïnteresseerden live meekijken, of later het evenement terugkijken.

Wil je meekijken? Zet dit evenement dan in je agenda.
Wait while more posts are being loaded