Profile

Cover photo
SodaLIVE.ba | Lukavački info portal
34 followers|183,272 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Selo Devetak podno Ozrena kod Lukavca crvenom bojom označeno je na geografskoj karti, gotovo da je natopljeno krvlju stradalnika u minskim nesrećama.Selo Devetak podno Ozrena kod Lukavca crvenom bojom...
1
Add a comment...
Kako bi se odgovorilo na potrebe građana koji su ogroženi, te starim i iznemoglim osobama pomoglo u obavljanju određenih poslova, volonteri mladih CK Lukavac su tu da pruže potrebnu pomoć.
1
Add a comment...
15.04.2012.godine u Lukavcu, službenici Odjeljenja za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga MUP TK-a, izvršili su legitimisanje i pretres I.S., rođena 1984.godine iz Lukavca, zbog postojanja osnova s...
2
Add a comment...
U okviru 20. kola Druge nogometne lige FBiH – grupa Sjever, na stadionu Jošik snage su odmjerili fudbaleri Radničkog iz Lukavca i Mladosti iz Puračića.U okviru 20. kola Druge nogometne lige FBiH – gru...
1
Add a comment...
 
U redakciju Lukavačkog info portala | SodaLIVE.ba prijavljene su dvije teške krađe do kojih je došlo u toku noći sa 9. na 10.2.2012. godine.
1
Add a comment...
Danas objavljujemo fotografije snimljene prilikom posjete Josipa Broza Tita našem gradu i industriji davne 1966. godine.
1
Add a comment...
Story
Tagline
Prvi, najposjećeniji i najutjecajniji internet portal na općini Lukavac.
Introduction
Naš cilj je informisati građane lukavačke općine o svemu što se događa na cijeloj općini, (ne)radu Općinskih službi i svim zanimljivim kulturnim dešavanjima.

Pratimo sva sportska dešavanja lukavačkih sportskih klubova i donosimo rezultate svih klubova koji egzistiraju na našoj općini.

Naše stranice dnevno pregleda u prosjeku 15.000 posjetilaca što nas svrstava u red najposjećenijih stranica na Tuzlanskom kantonu.
Contact Information
Contact info
Phone
061 333 735
Email