Profile cover photo
Profile photo
Confederación Pirata
28 followers -
Confederación de los partidos pirata españoles
Confederación de los partidos pirata españoles

28 followers
About
Posts

Post has attachment
Ya disponible para descarga el libro "Artur Mas: ¿dónde está mi dinero?" de Cafè amb Llet, patrocinado, entre otros, por +Pirates de Catalunya
DondeEstaMiDinero.com
DondeEstaMiDinero.com
dondeestamidinero.com
Add a comment...

Post has attachment
Aquí los piratas que firmaron la fundación de Confederación Pirata. P-)
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has shared content
Los +Pirates de Catalunya organizan la 'Primera Jornada Pirata', con expertos en participación, transparencia y lucha contra la corrupción.

Si vas a estar por Barcelona, ¡apúntate!
Pirates de Catalunya organitza la 1ª Jornada Pirata, que comptarà amb 8 ponents experts en diferents temes relacionats amb la participació ciutadana, la transparència i la lluita contra la corrupció, matèries centrals de la Jornada. L’esdeveniment tindrà lloc el proper 16 de novembre a la Sala d’actes de les Cotxeres de Sants (Carrer de Sants, 79, Barcelona).

http://pirata.cat/bloc/?p=4278


PROGRAMA

9:45h. Sessió de benvinguda + introducció a les Jornades
Presenta: Carlos Fernández: (5-10’)

10:00h. Primera sessió: Participació ciutadana.
- Marc Parés: coordinador del Grup de Recerca sobre Participació Ciutadana i Moviments Socials de l’Institut de Govern i Polítiques Públiques de la UAB. Ens parlarà dels diferents models de democràcia participativa.
– Joan Baldoví: diputat d’Equo-Compromís, relatarà la seva experiència amb la democràcia directa en la votació d’una llei al Congrés.
– Eduardo Robles: Àgora Ciutadana. Ens explicarà com funciona el sistema de participació d’Àgora i com es pot votar una llei a través d’aquest sistema.
– Mercé Marzo: regidora d’Alella. Parlarà sobre la seva experiència en l’agrupació electoral Gent d’Alella i en el projecte “Infoparticipa” de millora de la qualitat democràtica.

12:00h Segona sessió: Transparència i lluita contra la corrupció.
– Victoria Anderica Caffarena: Access Info Europe. Models de transparència i llei de transparència a Espanya.
– Eva Belmonte: responsable de Projectes de la Fundació Civio i autora d’ http://elboenuestrodecadadia.com/ . Transparència i corrupció. Parlarà del projecte “Qui Mana” de la Fundació Civio.
– Dra. Amparo Moreno Sardà: catedràtica emèrita del Departament de Periodisme de la UAB i Vicedegana del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Com a directora del Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) (www.labcompublica.info) promou “Infoparticipa”.
– Alex Madariaga: extècnic avançat de l’Oficina Antifrau de Catalunya i membre d’ATTAC Catalunya.

14:00h – 16:30h Pausa per menjar.

16:30h – 21:00h Tallers de debat amb els ponents i conclusions.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded