Profile cover photo
Profile photo
Sya Nadia
113 followers
113 followers
About
Posts

Post has attachment
Kisah Bersalin Saya..
Lama saya tak
bercerita kat sini, rasa rindu yang teramat sangat. Tapi kemalasan tu yang
tersangatlah lebih, maka tak dapatlah saya nak buat apa-apa kat blog yang
semakin berhabuk ni. Sebenarnya waktu saya menulis ni, saya masih dalam tempoh
berpantang. Alh...
Add a comment...

Post has attachment
1 st entry untuk tahun 2016
Assalamualikum. ..Lama betul tak update blog. Rindu betul. tapi Kekangan masa tu yang buat.  terpaksa lupakan sekejap blog kesayangan ni. Sedih sebenarnya sebab banyak benda yang saya nak share tapi tak dapat nak buat macam tu. Antara benda yang nak share d...
Add a comment...

Post has attachment
Dah Dapat CF..
Assalamualaikum... Berita gembira ni sebenarnya saya dapat dah  seminggu lepas tak silap.. Saya rasa pernah juga saya cerita kat sini.. Eh, dah ke belum ekk.. Lupa..hehe... Ada rasanya saya sebut, tapi tak cerita detail kan? Sebenarnya, ruimah dah siap lama...
Add a comment...

Post has attachment
Dah nak bedah..Esok..!
Assalamualaikum.. Maafkan saya ye korang, masih belum ada kesempatan nak blogwalking ke blog korang. Insya Allah, ada kesempatan, saya akan buat kunjungan balas ye.. Semoga korang memahami.. Ok, esok dah isnin, hubby dah kerja, saya pulak nak bawa adik-adik...
Add a comment...

Post has attachment
selesai kemaskini BR1M 2016
Assalamualaikum... Siapa yang ada mohon BR1M? Dah kemaskini permohonan ke belum? Bagi yang belum cepat-cepat buat ye.. Yang mana yang layak tapi belum pernah buat permohonan, kena buat sekarang. Masa dah tak lama dah ni.  Tarikh tutup sampai hujung tahun ni...
Add a comment...

Post has attachment
Promo Pendaftaran Ahli Catalyst
Assalamualaikum.. Hari ni baru khamis, tapi saya terasa macam dah hari jumaat. Mungkin sebab hari ni nak melawat adik saya kat hospital. Biasanya saya suka pergi waktu jumaat. Tak ada sebab kenapa pun,  saje suka-suka.. Oh~ ~ tak tahu nak kata apa, hari ni ...
Add a comment...

Post has attachment
Baru Jumpa Laptop..
Assalamualaikum.. Fuhh.. Banyak hari tak update blog.. Bersawang lagi lah blog ni nampaknya. Apa la tuan rumah ni, teruk sangat! Ni ha puncanya, minggu lepas dok mengemas bilik, simpan la laptop ni kat satu tempat yang agak-agak tak kena  usik dek tangan an...
Add a comment...

Post has attachment
Pembedahan Ditangguh..
Assalamualikum.. Semalam satu hari suntuk saya di hospital, tunggu adik saya Asyraf yang menunggu turn untuk masuk ke dewan bedah. Dia dah start  puasa dari tengah malam, sampai ke petang tapi dewan masih belum panggil sebab mulanya doktor pakar belum sampa...
Add a comment...

Post has attachment
Pengkritik Setia..
Assalamualaikum.. Saya ni buat blog suka-suka je. Cerita pun kekadang tu merapu tah apa-apa  je.hehe.. tapi encik suami yang tersayang ni setia aje jadi tukang kritik saya termasuk bila masa yang tak diperlukan.. Ciss..  Macam dalam entry ni , boleh dia kom...
Add a comment...

Post has attachment
Dah dapat tarikh bedah...
Assalamualaikum.. Alhamdulillah, Terima Kasih Allah.. Atas kasih & rahmat-Nya yang tak pernah putus buat hamba-Nya. Sebelum ni kan saya pernah bcerita pasal adik bongsu saya yang accident kena langgar dengan kereta tu kan. Dah 3 minggu lebih dia kat hospita...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded