Profile cover photo
Profile photo
ialoc.ro
2 followers -
Rezervă online o masă în oraș. Fără să suni.
Rezervă online o masă în oraș. Fără să suni.

2 followers
About
Posts

Post has attachment
La Simbio găsiți o simbioză perfectă între mâncarea bună și relaxarea alături de prieteni. Recomandat pentru zile de naștere, mic dejunuri târzii și relaxare de weekend.

https://ialoc.ro/restaurante-bucuresti/simbio-kitchen-bar-rezervari-1461

Post has attachment
Public
Ca să nu mai omorâți morcovi precum cei din Notting Hill, vă recomandăm Vacamuuu. #FoameaBateFilmul
http://ow.ly/wlNK30fznK0

Post has attachment
Public
Dacă vă este dor de mâncarea cu specific românesc, vă tentăm cu o rezervare la Restaurant Lacrimi si Sfinti. Nu de alta, dar parcă vine iarna și un Platou de Transhumanță ar merge numai bine.

https://ialoc.ro/restaurante-bucuresti/lacrimi-si-sfinti-rezervari-125

Post has attachment
Public

Post has attachment
Public
Frigul care a venit mai devreme în toamna aceasta, ne-a adus aminte de iarnă, iar iarna de zăpadă... iar zăpada de YUKI japanese home dining. În japoneză, "yuki" înseamnă "zăpadă". În română, "YUKI japanese home dining", înseamnă mâncare tradițională japoneză, într-o atmosferă călduroasă cum găsești numai în micile căsuțe de la poalele înzăpezitului munte Fuji.
https://ialoc.ro/restaurante-bucuresti/yuki-japanese-home-dining-rezervari-896

Post has attachment
Public
Spre tine...mă-ndrept... și cred că ai o mie de chipuri. Oricât de frumoasă este melodia celor de la Kumm, sperăm că nu veți vedea o mie de chipuri după ce veți gusta din vinurile celor de la 1000 de chipuri wine bar, ci 1000 de motive pentru a reveni.

https://ialoc.ro/restaurante-bucuresti/1000-de-chipuri-rezervari-1115

Post has attachment
Public
Cei de la Doncafe au cafea bună. Însă, cafeaua merge bine după o masă delicioasă. La Doncafe Brasserie puteți lua micul dejun, prânzul sau cina, încercând paste, burgeri, friptură sau chiar falafel cu hummus. La final, mâncarea se așază cel mai bine cu o cafea Doncafe.

https://ialoc.ro/restaurante-bucuresti/doncafe-brasserie-dorobanti-rezervari-2444

Post has attachment
Public
Toamnă cu lună
când porţi peste pulovăr o niciodată căptuşită cu totdeauna
când ştii că ai mai iubit şi ai să mai iubeşti
printre taxiuri nefireşti. (Mircea Cărtărescu - Toamnă cu lună)

Câteodată tot ceea ce îți lipsește în viață este puțină Poesia. Și cum gusturile artistice delicate se îmbină perfect cu gastronomia fină, tot ce vă mai rămâne de făcut este o rezervare.

https://ialoc.ro/restaurante-bucuresti/poesia-rezervari-1499

Post has attachment
Public
Alt Shift Control. Sigur ai făcut sau auzit gluma asta măcar o dată. Alt Shift este al doilea Shift din București, locul cu poate cele mai bune paste verzi din Capitală și localul din care fugi direct în club seara, după cină. Sau poate în Cișmigiu, dacă ai încercat prea multe preparate din meniu.

https://ialoc.ro/restaurante-bucuresti/alt-shift-rezervari-1008

Post has attachment
Public
În 1938, romanul lui H. G. Wells, Războiul Lumilor, a fost adaptat pentru radio și narat de celebrul Orson Welles. Primele părți ale serialului au fost prezentate precum un buletin de știri, ceea ce a provocat panică în rândul unora dintre ascultători care au crezut că invazia extraterestră este reală. Dacă vreți să aveți parte o experiență steampunk, la fel de verosimilă, în care science fiction-ul se îmbină cu Anglia victoriană, Distrikt 42 este răspunsul.
https://ialoc.ro/restaurante-bucuresti/distrikt-42-rezervari-1550
Photo
Wait while more posts are being loaded