Profile cover photo
Profile photo
Cube Marketing ApS
7 followers
7 followers
About
Posts

Post has attachment
Senest nyt for dem der er i tvivl og måske ikke har nået det endnu. og måske er det ovenikøbet godt nyt. - god weekend og velkommen til den "første" officielle sommerdag i 2018.
Add a comment...

Post has attachment
Har du styr på dit digitale fodaftryk?
Denne artikler bekræfter min antagelse af, at det bliver mere og mere vigtigt, at have styr på sit samlede digitale fodaftryk, og være tilstede der hvor kunderne er.
Mangler du overblik og ressourcer til, at kunne være tilstede på de sociale platforme? Så tager jeg gerne et "kaffemøde", hvor vi kan få drøftet og set på de muligheder løsninger, der giver overskud til at få lavet indhold, og få det lanceret indhold på flere platforme via sociale media værktøjer og contentplaner, der kan styre flere platforme på én gang. Lars Jensen M: 4017 1492 eller lj@cube.dk
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Der ingen tvivl om, at den digitale udvikling har ændret markant på, hvordan man kommunikere idag. I starten var sociale selling kun for de "store" på markedet, og primært vendt mod consumers. Men efterhånden som de forskellige sociale platforme har udviklet sig, så har det også en effekt på B2B markedet for sociale selling. Har din virksomhed en strategi/plan for dette, eller er det overlagt til den enkelte medarbejder?
Virksomheder med 5 -10 ansætte, kan nå meget langt ud i det digitale netværk, hvis man har en strategi på dette område, der også bliver bakket op af en digital markedsføringsplan.
Add a comment...

Post has attachment
Cube Marketing ønsker alle kunder, leverandører samt øvrige samarbejdspartner en rigtig glædelig jul samt godt nytår. Vi takker for samarbejdet i 2016 og håber vi ses i det nye år 2017. Vi ser frem til nye udfordringer og håber, at vi i fællesskab kan indfri nye mål for 2017.
#glaedeligjul #newyear2017 #godtnytaar #digitalkommunikation
Photo
Add a comment...

Nyt format for tekstannoncer i Google AdWords

Med såkaldt ’udvidede tekstannoncer’ introducerer Google den 26. oktober et nyt format for tekstannoncer. Og for at få det maksimale udbytte af dine tekstannoncer kan du med stor fordel benytte muligheden for at optimere dine annoncer i Google AdWords.

Det nye format er designet med henblik på, at mobilen er vores foretrukne enhed til internetsøgning, og det skal tekstannoncerne selvfølgelig passe til. Hvis du gerne vil øge eller bevare din virksomheds synlighed på internettet, skal du være klar på at gentænke dine annoncetekster for at få mest muligt ud af dit budskab.

Du kan selv gøre rigtigt meget for at tilpasse dine tekstannoncer, fx ved at optimere dine overskrifter og udnytte tegnbegrænsninger maksimalt. Og har du spørgsmål eller brug for assistance, står vi klar med til at hjælpe dig i mål. Kontakt Lars Jensen fra Cube Marketing på mobil 40 17 14 92, så du også i fremtiden får besøgende til dit website eller din webshop.
Add a comment...

Post has attachment
Tænk konvertering og ikke kun trafik! - ved du hvor meget trafik der kommer fra mobil trafik til dit website? - hvis ikke, vil det være værd at undersøge. Oplever du en stigende trafik fra mobile enheder, så er det også vigtigt, at du modtager brugeren(kunden) bedst muligt på dit website. Det kan have stor betydning, hvis man ikke har et responsiv design, der gør det lige så nemt at konverter til køb, bestilling eller andet, uanset om du kommer via computeren eller mobilen.
Add a comment...

Post has attachment
Vi kender det allesammen, når vi kommer ind i en butik? - hvad er vores førstehånds indtryk af butikken: indretning, udvalg, er den pæn og indbydende og er personalet "klædt på til at møde kunden". For mig selv der bor i Horsens, så har jeg også min favorit butik, når jeg handler tøj til mig selv. Får en super og venlig betjening, butikken har et stort udvalg og butikken er pæn og nydelig. Kort sagt, så er det et spørgsmål om at have et godt købmandskab for butikken. Det samme gælder også for de "digitale detail butikker". Har du tjekket, om du har styr på dit digitale købmandskab og finder kunderne dig troværdig?
MANGLENDE TILLID SKRÆMMER KUNDERNE VÆK http://ow.ly/NkrO3038AB5
Add a comment...

Post has attachment
På Erhvervsakademiet Dania i Horsens, gør vi netop noget ved denne udfordring virksomheder står med allerede nu. Vil du være en eftertragtet arbejdskraft, så tag en uddannelse som handelsøkonom med e-handel som speciale i Horsens. Undervisningen er baseret på teori og meget relevant praktisk tilgang, til mange af de kompetencer, der kræves for at være en dygtig "digital købemand"
Cube Marketing står for den praktisk del af undervisningen.
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded