Profile cover photo
Profile photo
Bang & Olufsen Henri Tibosch
About
Bang & Olufsen Henri Tibosch's posts

Post has attachment
Always on the move, de BeoPlay P2 gaat overal met u mee naar toe… De P2 weegt maar 275 gram en past gemakkelijk in uw zak of tas. Verkrijgbaar in verschillende kleuren bij Bang & Olufsen Henri Tibosch.

Post has attachment
Bekijk en vergelijk. Welk type luidspreker past bij u?

Post has attachment
Nu het rieten dak ook klaar is, begint ons nieuwe Experience Center in Den Bosch steeds meer op een hypermoderne boerderij te lijken. Heeft u het ook al gezien?

Post has attachment
De BeoSound 1 & 2 passen ook overal!

Post has attachment
Muziek streamen door het hele huis met de Multiroom Collectie. Heeft u al een unieke testset aangevraagd? Onze Try & Buy actie loopt nog t/m 31 mei.

Post has attachment
Maak kennis met de nieuwste Bluetooth speaker van BeoPlay: de BeoPlay P2! Klein, persoonlijk en draagbaar. De BeoPlay P2 weegt maar 275 gram en neemt u gemakkelijk overal mee naartoe. Verkrijgbaar in de kleuren Royal Blue, Black en Sand Stone bij Bang & Olufsen Henri Tibosch.

Post has attachment
In ons luidsprekerassortiment vindt u luidsprekers in de meest uiteenlopende formaten en vermogens. Maar allemaal zijn ze in staat om u thuis een rijke luisterbeleving te bieden. Ervaar het zelf in onze showroom!

Post has attachment
Oranje boven! Wij wensen u een gezellige en feestelijke Koningsdag!
Photo

Post has attachment
Opvallen of juist opgaan in de omgeving? De BeoSound 2 is ontworpen om naadloos in uw levensstijl te integreren.

Post has attachment
Kies voor een nieuwe visuele beleving met een televisie van Bang & Olufsen die uw woonkamer verrijkt met een weergaloos design. U bent van harte welkom in onze showroom voor een persoonlijke demonstratie van uw favoriete tv.
Wait while more posts are being loaded