Profile cover photo
Profile photo
Braingineers International
16 followers -
Neuromarketing research
Neuromarketing research

16 followers
About
Braingineers's posts

Post has attachment
Het 'liken' van een product/ dienst wordt ineens veel makkelijker nadat je ziet dat een goede vriend(in) jou voorging. De drempel om een bepaalde actie te ondernemen wordt verlaagd. Komt dit je bekend voor of bent u van plan Social Advertising in te zetten als overtuigingstechniek? 
Lees hier hoe imitatie daarbij kan helpen!

Post has attachment
Je beste beentje voor gezet, alles uit de kast gehaald en de consument overtuigd dat het product de juiste keuze is: het kan niet meer mis gaan. Maar even later belt de consument op om te zeggen dat hij toch nog even tijd nodig heeft om er over na te denken. Verbaasd en vol onbegrip ontvang je het product terug. Wat ging er mis?

Post has attachment
Wat is het juiste moment voor het aanbieden van een scherpe korting? Wanneer maken de meeste mensen hier gebruik van? Op welke momenten geven zij geld uit aan extraatjes? En wanneer ervaren consumenten de maximale tevredenheid na een aankoop? Lees hier hoe Mental Accounting het in- en uitgavenpatroon onder controle houdt!

http://www.braingineers.com/blog/item/17-mental-accounting

Post has attachment
Of het nu gaat om het bestellen van een drankje, het uitkiezen van een vakantiebestemming of het kopen van een zak chips: kleine en grote beslissingen worden steeds complexer door het toegenomen aantal keuzemogelijkheden. Lees hier over deze Choice Overload & vind waardevolle tips!

Post has attachment
Het is tegenwoordig niet meer uitzonderlijk om aankopen via internet te doen. Het is mogelijk om binnen een minuut het juiste product selecteren, in je winkelmandje te plaatsen en af te rekenen. Maar jammer genoeg stopt het vaak na de selectie van producten..
Lees hier hoe het Hobson+1 Effect de oplossing kan zijn!

Post has attachment
Of het nou gaat om het belangrijkste nieuws van de dag, de belangrijkste persoon van de wereld of de meest belangrijke uitkomst van een onderzoek: iedereen denkt het te weten. Maar hierover bestaan geen feiten: Wat belangrijk is, bepaalt ieder voor zich.
Lees hier welke rol het Availability Heuristic hierbij speelt!

Post has attachment
Keuzes maken is een onvermijdbaar onderdeel in het dagelijks leven. Om de juiste keuze te maken, is er vaak maar één oplossing: vergelijken! Welke vergelijking je maakt en welke keuze daar uiteindelijk uit volgt, wordt alleen bepaald door jou (denk je)! Niets is minder waar.. 
Lees hier hoe het Relativity Effect een effectieve verkooptechniek is, waarbij de productkeuze van de consument onbewust beïnvloedt wordt.

The Need for Relativity: http://www.braingineers.com/blog/item/12-the-need-for-relativity

Post has attachment
Onze nieuwe site is nu online! Bekijk deze nu op www.braingineers.com!

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded