Profile cover photo
Profile photo
ICMC De Bron
1 follower -
Integratief Medisch Centrum ICMC De Bron
Integratief Medisch Centrum ICMC De Bron

1 follower
About
Posts

Post has attachment
Vakantie! Je komt terug van een vakantie; heerlijk en helemaal uitgerust! Nou, nee. Niet als je daarvoor al op je wenkbrauwen liep. Burn-out komt na een vakantie juist best vaak voor. Maar hoe kán dat?  Uit gegevens van de brancheorganisatie van…
Add a comment...

Post has attachment
Familieopstellingen

Aanvang: Dinsdag 7 november 2017 19:00 uur
Duur: 3 uur
Kosten: €75,- case-inbrenger; representant €25,- incl. koffie / thee
Deelname: min. 6 max. 14 deelnemers. Max. 3 case-inbrengers.

Herken je patronen, problemen of zelfs lichamelijke klachten die telkens weer terugkeren en die voor jou belemmerend werken? Familieopstellingen (of eigenlijk systemische opstellingen) helpen je inzicht te krijgen in de verborgen of halfbewuste verbanden en in herkomst van belemmerende patronen, blokkades en klachten. Op een mooie, intensieve wijze kun jij deze avond prachtige inzichten krijgen die je verder helpen bij je persoonlijke ontwikkeling.
Add a comment...

Post has attachment
EMDR bij kinderen en jongeren

Aanvang: Dinsdag 31 oktober 2017 20:00 uur
Duur: 1,5 uur
Kosten: Bijdrage naar keuze

Heftige emoties, slechte concentratie, lichamelijke klachten, slaapproblemen of andere symptomen kunnen het gevolg zijn van een traumatische gebeurtenis. Dan kan EMDR helpen. Maar wat is EMDR nu eigenlijk, en hoe werkt het in de praktijk bij (jonge) kinderen? Drs. Willemijn Hornsveld, kinderpsycholoog, geeft uitleg en specifieke informatie.
Deze introductieavond is speciaal bedoeld voor ouders die willen weten of EMDR iets voor hun kind is en voor professionals die willen nagaan of EMDR geschikt is voor een specifieke client.
HOME - Kinderbalans
HOME - Kinderbalans
kinderbalans.nl
Add a comment...

Post has attachment
Cursus Mindfulness

Aanvang: Donderdag 12 oktober 2017 20:00 uur
Duur: 8 wekelijkse bijeenkomsten
Kosten: €325,00 (incl. hand-outs, audio-opnameas en koffie/thee)

De wereld waarin we leven, draait in een bijzonder hoog tempo. Mensen stellen alsmaar hogere eisen aan zichzelf en hun omgeving. Mindfulness kan een effectief middel zijn om te midden van al deze hectiek je rust en persoonlijke balans te behouden. In deze cursus van 8 bijeenkomsten leer le zowel formele oefeningen als meer informele, praktische manieren om op een aandachtige manier met het dagelijkse leven om te gaan.
Add a comment...

Post has attachment
Elke donderdagavond Meditatieavond

Aanvang: 19:30 of 20:30 uur
Duur: 1 uur
Kosten € 17,50 per uur of €65,- per maand (abonnement), incl koffie / thee

Meditatie is één van de meest duurzame manieren om (innerlijke) vrede en geluk in je leven te garanderen. De meditatieavonden zijn bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een manier om meer rust, vreugde en (geestelijke) ruimte te creëren in een hectisch leven en om dichter bij zichzelf te komen.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded