Profile cover photo
Profile photo
Web Puls
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
Afbeeldingen maken voor de recepten op www.groenteburgers.nl 
Animated Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Voor www.nakayama.nl een mooie nieuwe Moederdag banner gemaakt.
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
De ouderwetse gif doet het nog steeds goed. Makkelijk en snel te maken. Deze was voor de braderie van afgelopen zaterdag, voor www.nakayama.nl Nu snel een maken voor Moederdag.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Mijn bedrijf Web Puls bestaat al enkele jaren. Maar de afgelopen 5 jaar heb ik mij voornamelijk bezig gehouden met het geven van computerlessen. Dankzij deze lessen krijg ik nu steeds meer vraag naar de activiteiten die meer aansluiten met Web Puls. 

De activiteiten bestaan o.a. het bijhouden van websites en tegenwoordig het bijhouden van sociale media. Daarnaast maak ik ook websites.
Ik richt mij hier voornamelijk op zzp-ers en kleinere organisaties.

Facebook, Google+, Instagram, Wordpress, enz zijn in principe eenvoudig genoeg om zelf bij te houden, echter is het mogelijk dat tijdens drukke periodes het onderhoud snel achter raakt. Loopt men inmiddels achter dan wordt het steeds moeilijker om de draad weer op te pakken. Met mijn diensten zorg ik regelmatig voor nieuwe content.

Een goed voorbeeld van websites die achterlopen zijn mijn eigen websites. www.computerlessen.com en www.webpuls.nl
Op het moment van plaatsen van dit artikel is er vrijwel de afgelopen 3 jaar niets meer aan gedaan. Ik ken de bovenstaande situatie dus zelf maar al te goed. De werkzaamheden voor een klant gaan altijd voor.

De activiteiten van Web Puls worden dus opnieuw opgestart. Zoals gezegd is educatie de afgelopen 5 jaar het belangrijkste onderdeel van mijn werkzaamheden geweest. Dit zal zeker niet verdwijnen.

Wilt u zelfstandig uw website en/of sociale media bij kunnen houden dan kunt u bij mij terecht voor ondersteuning en/of educatie. 

Zie www.webpuls.nl en www.computerlessen.com voor contact informatie en meer informatie over mijn diensten.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded