Profile cover photo
Profile photo
dya bunga
2,279 followers -
Just be your self..
Just be your self..

2,279 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Pulau Tinggi, Johor
Pulau Tinggi merupakan salah satu pulau di johor.. Actually aku pergi hujung bulan 4 yang lepas dan tak rancang pun nak ke pulau ni. Aku ambil pakej Fullboard dari Pakej_Pulau  untuk 2Hari 1 Malam..  Jumaat tu kitaorang tidur di rumah Deena. so dalam pukul ...
Pulau Tinggi, Johor
Pulau Tinggi, Johor
yayabunga.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Lang Tengah Island, Malaysia
Pulau Lang Tengah, Terengganu.. ( Pic ni tak edit okay) Disebabkan impian nak ke Maldives tak tercapai lagi, dapat pergi pulau kat dalam Malaysia pun boleh lah..dan dya anggap pulau tu macam Maldives..sebab pantai yang sangat cantik..hehe.. sebenarnya trip ...
Lang Tengah Island, Malaysia
Lang Tengah Island, Malaysia
yayabunga.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Balm Berasaskan Bahan Semulajadi - Tasneem Naturel Balm
Harini dya nak kongsi produk untuk semua golongan iaitu sesuai untuk baby dan juga untuk orang dewasa..  Balm daripada Tasneem Natural..  Terdapat 4produk jenis balm iaitu CoughFlu Time,  Sleep Time,  Calm Time & Tummy Time. Tasneem Naturel Baby Balm adalah...
Add a comment...

Post has attachment
Pertama kali merasa makanan korea di Malaysia..
Sweetree, Ampang
Sweetree, Ampang
yayabunga.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Sweetree, Ampang
Dua minggu lepas, dya ada cuba korean food di Sweetree, Ampang. Actually tempat ni memang dah famous tapi dya baru nak merasa food kat sini..hehe.  Jangan risau kedai ni ada sijil halal. Thanks Fatin sudi temankan makan kat sini. Dya ada order tiga jenis fo...
Sweetree, Ampang
Sweetree, Ampang
yayabunga.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Giveaway by Alia Farhan
  KLIK BANNER UNTUK JOIN GA ni akan berakhir  30 September DUA Pemenang  akan diumumkan 1 October Pemilihan pemenang menggunakan Random.org
Giveaway by Alia Farhan
Giveaway by Alia Farhan
yayabunga.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Happy Birthday Dear
Lamanya tak update blog ni.. Last week, aku ada celebrated birthday Amoi,Eira & Acong (husband Eira) di Hanbing, Ioi Putrajaya. hehe.. Actually ni pun last minit plan nak celebrated birthday diaorang. dah alang-alang keluar tu so celebrated je lah sekali. h...
Happy Birthday Dear
Happy Birthday Dear
yayabunga.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Merdeka! Merdeka! Blogger Contest
Assalammualaikum,  Lazada Contest kembali lagi.. Merdeka! Merdeka! Sale ( http://www.lazada.com.my/merdeka-sale/ )that will take place from 25 August to 31 August (where you can find special discounts up to 80%!).  Contest ini terbuka kepada blogger sahaja....
Merdeka! Merdeka! Blogger Contest
Merdeka! Merdeka! Blogger Contest
yayabunga.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded