Profile cover photo
Profile photo
dya bunga
2,296 followers -
Just be your self..
Just be your self..

2,296 followers
About
dya bunga's posts

Post has attachment
Itinerary Busan & Seoul (Winter) - Goblin Squad Korean Trip
    Harini aku nak share story aku masa di Korea. so trip kali ni kitaorang namakan Goblin Squad Korean Trip . (nama sempena drama Goblin..hehe) . Actually before this aku ada bagitahu amoy yang aku tak dapat join atas sebab-sebab tertentu. tapi setelah dip...

Post has attachment
Sky Mirror @ Malaysia
Harini dya nak kongsi
pengalaman dya ke Sky Mirror. Rasanya sebelum ni ada viral mengenai  Sky
Mirror .. Dya cerita serba sedikit mengenai Sky Mirror. Sky Mirror ni
terletak di Sasaran, Jeram Selangor. Untuk ke sini tak boleh sukahati nak pergi
bila. Ada da...

Post has attachment
Percutian di Resort Dengan Harga Yang Sangat Murah
Harini dya nak share Resort yang agak berbaloi untuk
bercuti bersama keluarga. Resort yang dya maksudkan adalah Bayu Beach Resort yang terletak di Port Dickson. Actually dah
banyak kali dya pergi ke sini. Kalau yang selalu booked online ni mesti tahu
kadang...

Post has attachment
fast and furious 8 @nazaworld
                                          baru-baru ini my friend (Fatin) ada menang contest dari Naza World. dia dapat dua tic free so last minit dia ajak dya teman dia.. padahal sehari sebelum tu dia baru lepas tengok Fast & furious kat sunway pyramid jug...

Post has attachment
Taman Eco Park Bukit Nanas
Ahad lepas (9 April 2017), dya, cousin dya (Mira) dan adik dya plan ke FRIM. Konon-kononnya nak merasalah pergi canopy walk kat FRIM tu. tapi bila kitaorang sampai je ticket sold out..kitaorang sampai pagi kot ticket dah sold out. disebabkan tak nak macam t...

Post has attachment
Penang - JJCM 2017
Sudah seminggu berlalu.. entry kali ini dya nak cerita our moment together di Penang walaupun pergi 2 hari 1 malam sahaja. kalau ikutkan plan asal memang banyak tempat nak pergi tapi kita hanya mampu merancang..hehe..  Trip kali ni hanya untuk makan sahaja....

Post has attachment
Yoogane 1 Utama
#daagossiptrip Last 2 weeks, dya ada try makan korean food di Yoogane 1 Utama. Masa mula dapat tahu kat Malaysia pun ada Yoogane, excited gila! yelah, terbayang masa makan kt Myeondong dulu.  Kat Myeondong dulu, bertambah-tambah makan..haha. sekurangnya dap...

Post has attachment
Itinerary- Busan - Seoul (16 january 2017 -22 january 2017)

Post has attachment
Goblin Squad Korean Trip (Itinerary- Busan - Seoul)
Harini dya nak itinerary semasa berada di Busan & Korea. Maaf tulisan agak kecil..(tak tahu nak besarkan tulisan tu. if tak bape nak nampak korang zoom.) Day 1 – Arrived (Gimhae International Airport, Busan), Gamcheon Culture Village, Busan International Fi...

Post has attachment
LOMBOK - 5 hari 4 malam
untuk details and more picture boleh klik hari pertama , hari kedua , hari ketiga, hari empat dan kelima. ni hanyalah ringkasan dan untuk rujukan aku pada masa akan datang. HARI PERTAMA stay kat M Hotel, Mataram makan malam makan nasi balap.. (Terbaik) HARI...
Wait while more posts are being loaded