Profile

Cover photo
dya bunga
Attended upm
Lived in rumah ku syurgaku
2,301 followers|880,020 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

dya bunga

Shared publicly  - 
 
LOMBOK - 5 hari 4 malam
untuk details and more picture boleh klik hari pertama , hari kedua , hari ketiga, hari empat dan kelima. ni hanyalah ringkasan dan untuk rujukan aku pada masa akan datang. HARI PERTAMA stay kat M Hotel, Mataram makan malam makan nasi balap.. (Terbaik) HARI...
 ·  Translate
1
Add a comment...

dya bunga

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

dya bunga

Shared publicly  - 
 
Ke lombok ke Kita (Pink Beach & Sengigi)
sambungan dari hari pertama .. 23 April 2016 (Hari Kedua) PAGI Aktiviti kedua kitaorang ke Pink Beach.. salah satu tempat kitaorang nak pergi..hehe..  dalam pukul 9, Mas supa (Supir) ambil kitaorang di hotel. so masa perjalanan dari mataram ke Tanjung Luar ...
 ·  Translate
1
Add a comment...

dya bunga

Shared publicly  - 
 
Ke Lombok ke kita? (Hari Pertama)
lama gila tak update blog ni.. rindu sangat dengan blog ni.. bersawang sangat.. actually, baru ada masa nak update pasal lombok.. maaf kalau entry penuh dengan gambar..hehe.. sebab sampai sekarang dya tak boleh move on.. 22 April 2016 Nasi Balap sebenarnya ...
 ·  Translate
1
Add a comment...

dya bunga

Shared publicly  - 
 
#SiapaAku SEGMEN 2015 Kalia
Hi, hari ini dya nak join segmen dari kalia.. segmen ni dya kena cerita mengenai dya..  Nama diberi oleh uwan dya - siti nurhidayah.. sebabnya nak nama cucunya ada siti didepan..hehe.. uwan dulu pernah suggest nak letak nama dya jadi siti nurbaya tapi setel...
 ·  Translate
1
Izni Hafiz Abdul Rashid's profile photo
 
Kenapa tak boleh visit blog awak ye... Dapat remark... Blog had been remove...
 ·  Translate
Add a comment...

dya bunga

Shared publicly  - 
 
Kg Salang ke Pulau Tioman
Entry lama.. Baru nak update..hihi.. kali ni nak update mengenai vacation ke Pulau Tioman. actually entry ni dah lama and baru perasan tak pernah post entry ni..haha.. sebelum ni aku dah pernah ke Pulau Tioman tapi kampung lain..hehe.. so kali ini cuba ke K...
 ·  Translate
Entry lama.. Baru nak update..hihi.. kali ni nak update mengenai vacation ke Pulau Tioman. actually entry ni dah lama and baru ...
1
Add a comment...

dya bunga

Shared publicly  - 
 
Ke Lombok ke Kita? (Gili, villa hantu, bkt merese, kuta, sasak village)
ni sambungan dari hari ketiga.. boleh klik hari pertama , hari kedua  , hari ketiga GILI TRAWANGAN  Pagi tu, siap-siap untuk bergambar ke "Ombak Sunset". but this time tak jalan kaki tapi kita naik basikal okay.. punyalah laju sebab kejar masa. sebab pukul ...
 ·  Translate
1
Add a comment...

dya bunga

Shared publicly  - 
 
Ke Lombok ke kita ( Sendeng Gili, Tiu Kelep & Gili Trawangan)
view Rinjani mountain  sambungan dari Ke lombok ke kita hari pertama &  (Hari Kedua) Tiu Kelep, Lombok SENDENG GILE & TIU KELEP  -Sendeng Gile, Waterfall Pagi tu after breakfast, kitaorang terus checkout.. yeayyy masa untuk ke waterfall.. wishlist jika ...
 ·  Translate
1
Add a comment...

dya bunga

Shared publicly  - 
 
Selamat Hari Raya
Rasanya tak terlewat lagi kan untuk dya ucapkan selamat hari raya, maaf zahir dan batin.. tahun ni tak adalah beraya sakan.. cuma bersederhana sahaja,,hehe.. Tahun ni, raya pertama dya beraya kat KL.. hari raya kedua baru gerak balik kampung..hehe.. beranga...
 ·  Translate
1
Add a comment...

dya bunga

Shared publicly  - 
 
Jenis-jenis Tote Bag
Harini dya nak share sikit
info mengenai salah satu barangan fesyen favourite ramai wanita termasuklah Dya
sendiri iaitu ‘TOTE BAGS’ atau dalam bahasa Malaysia adalah beg tote. Jika korang
merupakan seorang penggemar fesyen yang sejati, korang seharusnya me...
 ·  Translate
1
Add a comment...

dya bunga

Shared publicly  - 
 
PULAU BESAR, MELAKA
View semasa berjalan kaki ke chalet..  Hari ini dya nak update mengenai vacation 2H 1M ke Pulau Besar, Melaka.. Terdapat 2 cara jika ingin kesana. Boleh menaiki feri dari Jeti Anjung Batu atau menaiki bot laju dari Jeti Umbai. Haritu dya naik feri dari je...
 ·  Translate
3
JURAGAN ASIA's profile photo
Work
Occupation
businesswoman
Employment
  • superwoman
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Previously
rumah ku syurgaku - kl
Contact Information
Work
Email
Story
Tagline
Just be your self..
Introduction
suka berangan menjadi superwoman..
Bragging rights
jadi superwoman yang berjaya
Education
  • upm
    bisnes
  • UNIKL
    BUSINESS
Basic Information
Gender
Female
Other names
dyabunga
Links
YouTube
Contributor to