Profile

Cover photo
dya bunga
Attended upm
Lived in rumah ku syurgaku
2,261 followers|543,136 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

dya bunga

Shared publicly  - 
 
Ke Lombok ke kita ( Sendeng Gili, Tiu Kelep & Gili Trawangan)
view Rinjani mountain  sambungan dari Ke lombok ke kita hari pertama &  (Hari Kedua) Tiu Kelep, Lombok SENDENG GILE & TIU KELEP  -Sendeng Gile, Waterfall Pagi tu after breakfast, kitaorang terus checkout.. yeayyy masa untuk ke waterfall.. wishlist jika ...
 ·  Translate
1
Add a comment...

dya bunga

Shared publicly  - 
 
Selamat Hari Raya
Rasanya tak terlewat lagi kan untuk dya ucapkan selamat hari raya, maaf zahir dan batin.. tahun ni tak adalah beraya sakan.. cuma bersederhana sahaja,,hehe.. Tahun ni, raya pertama dya beraya kat KL.. hari raya kedua baru gerak balik kampung..hehe.. beranga...
 ·  Translate
1
Add a comment...

dya bunga

Shared publicly  - 
 
Jenis-jenis Tote Bag
Harini dya nak share sikit
info mengenai salah satu barangan fesyen favourite ramai wanita termasuklah Dya
sendiri iaitu ‘TOTE BAGS’ atau dalam bahasa Malaysia adalah beg tote. Jika korang
merupakan seorang penggemar fesyen yang sejati, korang seharusnya me...
 ·  Translate
1
Add a comment...

dya bunga

Shared publicly  - 
 
PULAU BESAR, MELAKA
View semasa berjalan kaki ke chalet..  Hari ini dya nak update mengenai vacation 2H 1M ke Pulau Besar, Melaka.. Terdapat 2 cara jika ingin kesana. Boleh menaiki feri dari Jeti Anjung Batu atau menaiki bot laju dari Jeti Umbai. Haritu dya naik feri dari je...
 ·  Translate
3
Add a comment...

dya bunga

Shared publicly  - 
 
"Saya nak menang tudung bawal crepe"
so sape nak join klik2 banner tu yaa.. :) tarikh tutup 31 disember ini
 ·  Translate
1
Add a comment...

dya bunga

Shared publicly  - 
 
Cameron Highland - Unplanned (Sept 2015)
Assalammualaikum, harini dya nak cerita day trip ke cameron.. kali ini macam biasalah suka plan last-last minit.. so nak bermalam kat sana memang tak dapatlah.. gerak dari Ampang dalam pukul 6.30 a.m..  Sampai je kat Cameron kitaorang terus ke Ladang Strawb...
 ·  Translate
2
Add a comment...
Have her in circles
2,261 people
zaleha awaluddin's profile photo
Rakib Reza's profile photo
bahrain baharuddin's profile photo
siti nurjanah's profile photo
Yazid Rosmin's profile photo
Perdana Entertainment's profile photo
sugeng harto's profile photo
fatin nurfarhana's profile photo
walid amiry's profile photo

dya bunga

Shared publicly  - 
 
Ke lombok ke Kita (Pink Beach & Sengigi)
sambungan dari hari pertama .. 23 April 2016 (Hari Kedua) PAGI Aktiviti kedua kitaorang ke Pink Beach.. salah satu tempat kitaorang nak pergi..hehe..  dalam pukul 9, Mas supa (Supir) ambil kitaorang di hotel. so masa perjalanan dari mataram ke Tanjung Luar ...
 ·  Translate
1
Add a comment...

dya bunga

Shared publicly  - 
 
Ke Lombok ke kita? (Hari Pertama)
lama gila tak update blog ni.. rindu sangat dengan blog ni.. bersawang sangat.. actually, baru ada masa nak update pasal lombok.. maaf kalau entry penuh dengan gambar..hehe.. sebab sampai sekarang dya tak boleh move on.. 22 April 2016 Nasi Balap sebenarnya ...
 ·  Translate
1
Add a comment...

dya bunga

Shared publicly  - 
 
#SiapaAku SEGMEN 2015 Kalia
Hi, hari ini dya nak join segmen dari kalia.. segmen ni dya kena cerita mengenai dya..  Nama diberi oleh uwan dya - siti nurhidayah.. sebabnya nak nama cucunya ada siti didepan..hehe.. uwan dulu pernah suggest nak letak nama dya jadi siti nurbaya tapi setel...
 ·  Translate
1
Izni Hafiz Abdul Rashid's profile photo
 
Kenapa tak boleh visit blog awak ye... Dapat remark... Blog had been remove...
 ·  Translate
Add a comment...

dya bunga

Shared publicly  - 
 
"pencarian bloglist fiaz diary untuk january 2016"
klik banner tuk join ye.. hari ini dya nak join segmen dari fiaz diary..  1.follow blog aku..hehe jujur yaa.. 2.ni option rajin sape yang ada kicau-kicau(twitter)follow lah. 3.copy banner tu kat post korang then backlink kan ke blog aku.. 4.buat tajuk kat e...
 ·  Translate
1
Add a comment...

dya bunga

Shared publicly  - 
 
Segmen Bloglist Dec 15-Jan 16 By Afidah Azm
Hari ini dya nak join segmen dari afidah azmi  .. kalau korang nak join boleh klik kt pic tu ye.. dya suka dengan blog afidah azmi..sebabnya simple dan ringan.. dya follower ke #103
 ·  Translate
2
Add a comment...

dya bunga

Shared publicly  - 
 
Pre- Convocation + short Vacay - Bukit tinggi ( Pahang)
sebelum ni dya ada post entry mengenai pre-convocation   (klik link untuk baca) . tapi yang ni lain plak..pre convo versi 2..haha.. ni gara-gara tengok orang upload picture convo, so dya pun terjebak sekali nak upload..hehe..tapi kali ini pic pre-convo kat ...
 ·  Translate
2
Add a comment...
People
Have her in circles
2,261 people
zaleha awaluddin's profile photo
Rakib Reza's profile photo
bahrain baharuddin's profile photo
siti nurjanah's profile photo
Yazid Rosmin's profile photo
Perdana Entertainment's profile photo
sugeng harto's profile photo
fatin nurfarhana's profile photo
walid amiry's profile photo
Education
  • upm
    bisnes
  • UNIKL
    BUSINESS
Basic Information
Gender
Female
Other names
dyabunga
Links
YouTube
Contributor to
Story
Tagline
Just be your self..
Introduction
suka berangan menjadi superwoman..
Bragging rights
jadi superwoman yang berjaya
Work
Occupation
businesswoman
Employment
  • superwoman
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Previously
rumah ku syurgaku - kl
Contact Information
Work
Email
Apps with Google+ Sign-in
  • Dr. Driving