Profile cover photo
Profile photo
nea lopah
1,530 followers -
Blog Saya : nabihahsejutarasa.blogspot.com
Blog Saya : nabihahsejutarasa.blogspot.com

1,530 followers
About
Posts

Post has attachment
Hai Sayang Sayang
Dah bertukar tahun baru nak buat n3. Mood di bawak arus banjir kot...Hehehe. Sejak kuantan dilanda banjir hari tu keadaan sangat-sangat kelam kabut dan kami orang-orang Kuantan memang sangat-sangat diuji oleh Allah. Alhamdulillah kami berjaya menghadapi den...
Hai Sayang Sayang
Hai Sayang Sayang
nabihahsejutarasa.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Upgrading Taekwondo Cik Bieha
Tak habis lagi nak publish n3 yang tependam, wajib di publish sebelum menjadi pekasam. hehehe... Sabtu 16 November 2013 bertempat di SK pengkalan Kuantan Cik Bieha and the Gangs upgrading Taekwondo untuk ke tali pinggang seterusnya.....hijau. Alhamdulillah ...
Add a comment...

Post has attachment
**
Lama bebenor rasanya tak hapdate blog. Sejak-sejak balik taklimat di tempat kat atas tuuuu.... memang berlanar keje...slang kelate ckit. Tambahan pulak saya tak berapa sihat. Apapun terima kasih yang sudi jenguk dan komen blog nealopah. Tak ada apa nak ceri...
Nabihah Sejuta Rasa
Nabihah Sejuta Rasa
nabihahsejutarasa.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
See if you can beat my time of: 99:59 #DrWhoDoodle
Add a comment...

Post has attachment
Nak ke Putrajaya
Salam Rabu kawan-kawan, saya mintak maaf sebab tak sempat nak jenguk rumah kawan-kawan lagi. Lately bz mengira bajet utk 2014 dan 2015. Berbeza dengan tahun-tahun sebelum ini, bajet sekarang perlukan 99.9% ketepatan perbelanjaan. Jadi setiap satu sen pun pe...
Add a comment...

Post has attachment
nea lopah commented on a post on Blogger.
terima kasih atas perkongsian ini.
Di sebalik Dhuha
Di sebalik Dhuha
yantimatisa.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
nea lopah commented on a post on Blogger.
Add a comment...

Post has attachment
nea lopah commented on a post on Blogger.
nanti survey set bersalin Anugerah dan Amway yer dik ...katanye bagus juga.
Add a comment...

Post has attachment
nea lopah commented on a post on Blogger.
Dulu2 memang takut dengan ayah... tu belum part lelaki telefon kat umah. Menggeletar......... padahal classmate jer pun, nak tanye home work @ pasal barang2 nk bawak p camping. Bukan couple2 pun. Tapi ayah saya dh meninggal, Apapun didikan dan disiplin nya itulah untuk manjadikan anak nya seorang 'Manusia'.
Kegarangan Ayah Mendisiplinkanku.
Kegarangan Ayah Mendisiplinkanku.
cinta25hb.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
7 hari, tapi boleh pilih kursus yang kita suka. tengok website intan mcm2 kursus ada. x mau bosan mintak kursus outdoor.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded