Com cada any, Sarrià camina tanca el curs (deixant apart la sortida de cap de setmana del juliol) amb la pujada a Sant Pere màrtir, el dia de la revetlla de Sant Pere, 28 de juny.. No hi fa res que es tracti de dos sant peres diferents. El de la revetlla és Sant Pere apòstol, deixeble de Jesús i primer papa de l'església catòlica (segle I), Sant Pere màrtir és un frare dominic assassinat al segle XIII.

Malgrat que s'ha fet el cim, les vistes més espectaculars han estat les del pla de Barcelona des del Mirador dels Xiprers, lloc tradicional del sopar de l'excursió. La forta pluja caiguda a mitja tarda i el vent han deixat un núvols singulars il·luminats amb una llum particular. I una fresca que ens ha obligat a tapar-nos amb qualsevol peça de roba.

La coca, excel·lent, com sempre. El cava i les altres begudes, fresquíssimes gràcies a les neveres plenes de gel traginades per a gent de els Blaus. El tradicional crit d'atenció de l'Albert ha donat peu al no menys tradicional parlament d'un Llorenç amb problemes de mobilitat, una mica coix. I tothom ha expressat el desig d'un bon estiu i les ganes de tornar-hi el curs que ve.

Fotografies de Carme Miralles de Imperial, excepte les quatre primeres, de Marta Pallejà.
Shared publiclyView activity