Profile cover photo
Profile photo
Martin Stefanovski (MKDTUBE)
21 followers
21 followers
About
Posts

Post has attachment
Да бев директор на Стоби Читос или Доритос сега би ја избрендирал тепачкава во Собрание како одлична шанса сите ние обични смртници (албанци македонци итн) да си купиме смоки чипс или пуканки.

Едино шо фали е што и СДСМ не се таму да се подудираат со ДПМНЕ за задоволството да беше комплетно.

Доста сскаа обичен народ да се тепа меѓу себе дур они си ги полнеа џебовите со наши пари.

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Martin Stefanovski (MKDTUBE) commented on a post on Blogger.
have you checked your own comments section on your own video posted here. Now how is that better ? :O
Wait while more posts are being loaded