Profile

Cover photo
Lov Note
Worked at Pejabat Tanah dan Galian
Attended Sekolah Kebangsaan Klang
Lives in Bandar Klang
36 followers
AboutPostsVideos

Stream

Lov Note

Shared publicly  - 
 
LOV NAK PERGI KOREA...NAK PERGI...NAK PERGI...
 ·  Translate
1

Lov Note

Shared publicly  - 
 
KOMIK TEMANI AKU - SHIMAKI AKO
Assalammualaikum, komik temani aku dari Shimaki Ako ni memang best.. walaupun ilustrasinya agak kureng dari kebiasaannya jalan cerita tu ada dan mudah nak faham kehendak penulis bagi setiap watak yang hado.. macam biasa, watak lelaki nakal, watak perempuan ...
 ·  Translate
1

Lov Note

Shared publicly  - 
 
MAJLIS PERTUNANGAN ANAK BUAH
Assalamualaikum, Hujung minggu yang lalu lov sekeluarga ke majlis pertunangan anak kakak ipar lov, anak yang keberapa tak pasti coz anak buah lov ramai  huhu jgn marah hokei.. :P jom layan gambar.. Masa kenduri ni lov cuma datang pada hari ahad je coz kena ...
 ·  Translate
1

Lov Note

Shared publicly  - 
 
DOODLE JE KOT..MUAHAHAH
 ·  Translate
1

Lov Note

Shared publicly  - 
 
BERCUTI DI RUMAH PERANGINAN PERSEKUTUAN MORIB
 ·  Translate
1

Lov Note

Shared publicly  - 
 
RUMAH PERANGINAN PERSEKUTUAN
 ·  Translate
1
Have her in circles
36 people
Abu Shamil's profile photo
pencinta wanita's profile photo
Nur Atiqah Latif's profile photo
Kamiza Mk's profile photo
marsyah marsh's profile photo
mazila eiela's profile photo
Yuki Loh's profile photo
Celia Celiz's profile photo
Safwan Zulkafli's profile photo

Lov Note

Shared publicly  - 
 
JOM KE KOREA KITA?
Assalammualaikum, apa khabar kawan-kawan semua? harapan semuanya berada  dlm keadaan sihat hendakNya.. selamat hari raya...masih belum terlambat kot..hahah raya aritu lov balik kampung suami di perak  hei tahu x? lov sekarang ni teringin gila n tersangat gi...
 ·  Translate
1

Lov Note

Shared publicly  - 
 
KOMIK SKALA CINTA 1.8 METER PERSEGI - OZAKI IRA
Assalammualaikum, komik ni lov beli kat pasaraya mana ntah lama dlu coz bosan sangat menunggu member shoping..lov beli komik ni dah itu je yang hado.. alamak nyesal plk beli..lov xboleh masuklah cerita dia.. xfhm...huhu sape yang dah baca komik ni mungkin f...
 ·  Translate
1

Lov Note

Shared publicly  - 
 
12 TAHUN BERLALU ~~ ALHAMDULILLAH
Assalammualaikum, Ini cerita kita, ini cerita kami.. alhamdulillah sudah 12 tahun  kami bersama sebagai pasangan suami isteri  banyak suka dan duka, tangis dan tawa, dari kami bertubuh kecil sekarang dah bertubuh beso..hahaha pic ni anakanda kami yang tgkpk...
 ·  Translate
1

Lov Note

Shared publicly  - 
 
BAKAT TERPENDAM - SEORANG PELUKIS HEBAT
Assalammualaikum, sejak tak update blog ni, time2 sakit dok rehat kat umah lov da bosan terbaring je, lov akan bukak utube.. lov suka tengok DIY,  dan sume bnda yg kita boleh belajar.. mana yang lov minat je la kan.. lebih2 lagi bab katon2 ni kan.. sekali t...
 ·  Translate
1

Lov Note

Shared publicly  - 
 
BERCUTI DI RUMAH PERANGINAN PERSEKUTUAN
Assalammualaikum, Meh lov sambung cerita dari pengalaman lov sendiri  dari entry  INI   lepas baik dari sakit haritu, lov mohon untuk bercuti di rumah  peranginan persekutuan ni kat link ats tu.. sebab ini kali pertama lov memohon lov nk try yang dekat2 dul...
 ·  Translate
1

Lov Note

Shared publicly  - 
 
RUMAH PERANGINAN PERSEKUTUAN
Assalammualaikum, Ahnyong.. :P semasa ketiadaan lov yang agak lama kebelakangan ni.. haha ayt poyo ok meh lov cita pasal tajuk ni bagi sape-sape yang belum pernah dengar or yang tahu langsung lah ye, Rumah Peranginan Persekutuan ni adalah kemudahan pengin...
 ·  Translate
1
People
Have her in circles
36 people
Abu Shamil's profile photo
pencinta wanita's profile photo
Nur Atiqah Latif's profile photo
Kamiza Mk's profile photo
marsyah marsh's profile photo
mazila eiela's profile photo
Yuki Loh's profile photo
Celia Celiz's profile photo
Safwan Zulkafli's profile photo
Work
Occupation
pentadbiran awam
Skills
menulis cerpen, menulis blog, rajin!!
Employment
  • Pejabat Tanah dan Galian
    Kerani Bilik Kebal, 2000 - 2005
  • Kementerian Perumahan dan Kerajaan Tempatan
    Jurutaip, 2005 - 2007
  • Jabatan Pertahanan Awam Malaysia
    Pentadbiran Awam, 2007 - 2013
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Bandar Klang
Links
YouTube
Contributor to
Story
Tagline
berani kerana benar
Introduction
lov cuma orang biasa yang punya impian besar
Bragging rights
da ada lesen kereta tao.. :P
Education
  • Sekolah Kebangsaan Klang
    Sekolah Rendah, 1989 - 1994
  • Sekolah Menengah Raja Mahadi, Klang
    Ekonomi, 1997 - 1998
  • Sekolah Menengah Jalan Kebun, Shah Alam
    Sastera, 1999 - 2000
Basic Information
Gender
Female
Other names
adek, liena, lins,