Profile cover photo
Profile photo
Lov Note
45 followers -
berani kerana benar tidak kisah lah kalau kerana benar kau jatuh & org menjauh..
berani kerana benar tidak kisah lah kalau kerana benar kau jatuh & org menjauh..

45 followers
About
Lov Note's posts

Post has attachment
RAYA KORBAN 2016
Assalammualaikum, Selamat Hari Raya Korban semua... Masak apa raya ni..nama pun raya kan..mesti ada rendang nasi himpit, dan sebab ada korban mesti byk daging, sup sudah semestinya..perghh lov ni penggila daging lembu ke..kambing ke.. apa2 lah kalau orang r...

Post has attachment
(SERAM) Komik Magis Manis Coklat Ice Shadow - Rino Mizuho
Assalammualaikum, Komik Magis Manis Coklat ni ada byk siri.. skrg ni mungkin dah ada dekat 10 buah kot..kot lah.. coz lov xikut sangat, bkn xnk tp xdpt nk follow lah..  dek kebizian.. :P ni myb yg pertama  magis manis coklat - bitter sweet   kedua  magis ma...

Post has attachment
(SERAM) Komik Seloka Germang Anak Jepun - yasue Imai

Post has attachment
(SERAM) Seloka Germang Anak Jepun - Yasue Imai
Assalammualaikum, Komik ni dalam warna hitam putih masa lov beli harganya RM7.50 Ermmm macamana nk review ye...erm rasanya macam ni.. ada lagu2 rakyat utk kanak2 di kebanyakan negara mcm tu jgk di jepun..tapi disebalik lagu rakyat knk2 tu.. rupa2nya ada kis...

Post has attachment
(SERAM) Komik Dongeng Seriau - Mizuke Kuze
Assalammualaikum walaupun watak-watak dalam ni comel belaka mcm ermm ahh patung2 kertas yang kita pernah main suatu ketika dulu kalo ada lg lah sekarang ni..comel2 kan..? tapi, cerita ni boleh dikatakan seram.. ce korang baca tag line dia bwh sekali tu...se...

Post has attachment

Post has attachment
(SERAM) Komik Melodi Kucing Hitam - Satoru Takamiya
Assalammualaikum, hola .. apa khabar p embaca blog lov-note agknye ye..   ade ke pembaca? lol ada mungkin lebih kepada peminat komik kan..  komik-komik yang lov buat review ni adalah komik2 lama  dalam simpanan lo v.. kalau perasan pada sebelah kanan blog l...

Post has attachment
(SERAM) Komik Tercipta Kejora - Julietta Suzuki
Assalammualaik um,  haloooo kali ni kita review pasal komik ni plak.. tengok muka depan je dah macam kartun.. ye ye lov tahu la komik ni pun ka t on..tapi k omik de ngan katon lain ok.. ada beza dkt ctu.. :P   katun or watak dalam ni lebih kurang macam katu...

Post has attachment

Post has attachment
(SERAM) Roh Mata Satu (2) - Kohaku Naoto
Assalammualaikum darling2 semua.. Meh lov sambung balik review pasal sambungan komik  Roh Mata Satu (bhgn 2 - TAMAT) haa buku ni ada 2 buah je ya.. 1 & 2 Komik ke 2 ni macam pertama juga. kisah seorang pelajar perempuan yang mati tidak tenang dikatakan rohn...
Wait while more posts are being loaded