Profile cover photo
Profile photo
InZone Contact
7 followers
7 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Ce este certificatul energetic, cat costa sau cum se obtine in regim de ugenta?
Add a comment...

Post has attachment
Imi pare nespus de rau ca a-ti patit acest lucru, stiu despre ce este vorba. Visavis de angajati pe langa contractul de munca, si protectia muncii ei au semnat pe propria raspundere ca ei insisi raspund pentru orice paguba creata unui autoturism daca nu sunt respectati pasii necesari serviciului de detailing sau in mod intentionat s-au creat pagube (nu cred ca e cazul) Exemple : se varsa vre-un recipient cu lichid pe bord sau casetofon,, in timpul polisarii se ia vopseaua de pe tabla,  s-au suit la volan si au lovit masina ...etc.
In cazul dumneavoastra nu avea cum sa intre apa sub scaun in nici un mod decat daca ar fi turnat cineva intentionat apa inauntrul dispozitivului. Ganditi-va ca autoturismele sunt concepute astfel in cat in cazul umiditatii excesive sa nu se intample absolut nimic..exemplu iarna cand geamuile sau chiar pe ceasurile bordului gasim uneori bruma.
Mai mult de atat unele autoturisme au plasa aceea pentru detectarea greutatii , incalzire in scaune, sau mai nou masaj. Acele dispozitive sunt amplasate in partea inferioara (dedesubt) iar detergentul sau apa folosita pentru clatire nu are cum sa ajunga acolo.

Din cate cunosc dispozitivul respectiv a fost desfacut si verificat de fata cu dvs  si nu s-a gasit vreu-n lichid.

Pentru uscare folosim dispositive dedicate si de regula nu lasam clientii sa plece pana nu se usuca complet  fiindca pot aparea pete ulterioare, poate prinde miros...etc  Am intrebat angajatul de ce tapiteria a plecat uda si mi-a raspuns : "din cauza ca am stat alaturi de client sa vedem cauza din care s-a stricat usb-ul" aici recunosc s-a gresit.  trebuia  pus  un alt angajat sa se ocupe de acest lucru. chiar de catre baiatul care s-a ocupat de masina dvs.
Daca dumneavoastra a-ti constatat ca tapiteria este inca uda trebuia sa nu plecati asa cu ea,

Imi pare sincer rau si va inteleg nemultumirea datorita faptului ca este un dispozitiv atat de scump insa in general nu se pot plati daune, pe presupuneri, fara dovezi.

Credeti-ma ca, decand, detin aceasta firma nu s-au intregistrat decat aproximativ 10 incidente din peste 1000 de autoturisme care au trecut pe la noi iar majoritatea dintre ale au fost la polish, gen: a sarit vopseaua pe muchie din neatentie, sau nu a fost verificata masina cu atentie si a fost predata cu holograme. sau s-a lovit masina cu o usa de la alta masina.

Angajatul care s-a ocupat de masina dvs este seful de echipa (chiar daca avem doar 4 angajati) , pe langa asta avem si camere de supraveghere. Eu nu pot sta sa-i pazesc desi trec destul de des pe la firma. Va pot garanta ca, conform procedurilor de detailing respectiv curatarii tapiteriei nu se pot provoca daune unui autoturism deoarece constructorii se gandesc ca tapiteriile mai se si spala sau interioarele auto sunt supuse uneori umiditatii excesive.

-----------
Eu personal, ca om, recomand oricui care se duce la un service sau la un atelier de detailing, instalare de alarme sau orice altceva, clientul sa stea langa masina si sa vada cu ochii lui ce se intampla cu masina, stiti foarte bine ce se intampla prin service-uri,, cu piese schimbate s.a.m.d. Nu lasati masina decat daca a-ti mai fost acolo si stiti ca oamenii sunt okay. Ganditi-va ca poate cineva de acolo zgarie masina sau strica ceva accidental. E prost sa recunoasa? Asa este romanul.. Ultima fraza chiar am scris-o fara legatura cu cele intamplate la firma noastra fiidca si eu sunt patit mai ales in service-uri. 
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded