Profile cover photo
Profile photo
CG&GC iT e-XperT
2 followers
2 followers
About
CG&GC iT e-XperT's posts

Post has attachment
Agenda evenimentului BizTech 2015 organizat de SC CG&GC iT e-XperT in parteneriat cu MICROSOFT, CISCO, FUJITSU, BITDEFENDER si LIKE IT
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment
CG&GC iT e-XperT a participat la evenimentul DELL Solutions Tour 2015 la Willbrook Platinum Business & Congress Centre Marti, May 12, 2015.
PhotoPhotoPhotoPhoto
2015-05-18
4 Photos - View album

Post has attachment
BizTech 2015 - Joi, 28 mai, ora 9.30
Photo

Post has attachment
Bitdefender GravityZone Club, in perioada 13-15 noiembrie, la hotelul Alpin din Poiana Brasov. 
Photo
Photo
2014-11-19
2 Photos - View album

Post has attachment
Microsoft Academy noiembrie 2014
Cumpatu - Sinaia
Photo
Photo
2014-11-11
2 Photos - View album

Post has attachment
Imprimare de doua ori lipsita de griji cu ajutorul tehologiei Ink Advantage de la HP
Photo

Post has attachment
Încă o splitare la vârful industriei IT&C: Symantec păşeşte pe urmele HP şi eBay
Symantec, cel mai mare dezvoltator de software de securitate IT la nivel mondial, a anunţat că îşi va separa activităţile de stocare de date de cele de securitate, urmând modelul Hewlett-Packard (HP) şi eBay, relatează Bloomberg.

Cele două noi entităţi vor fi listate la bursa din New York. Separarea va fi finalizată până la finele anului viitor.

"Scindarea Symantec în două companii publice va oferi fiecărei divizii flexibilitatea necesară pentru îmbunătăţirea performanţei şi creşterea valorii acţiunilor", a declarat directorul general al Symantec, Michael Brown.

Brown va rămâne la conducerea diviziei de soluţii de securitate IT, în timp ce firma de stocare de date va fi administrată de John Gannon, fost director financiar al Quantum Corp.

Mulţi analişti şi investitori au recomandat divizarea companiei, care are o capitalizare de 16,2 miliarde de dolari, susţinând că operaţiunile de stocare de date nu sunt compatibile cu soluţiile de securitate IT, fapt care afectează evoluţia acţiunilor Symantec.

Symantec devine astfel cel de-al treilea mare gigant american care îşi divizează activitatea anul acesta, după eBay şi HP.

eBay, cea mai mare platformă de comerţ online din lume, a anunţat în septembrie separarea de divizia de plăţi pe internet PayPal, în timp ce HP se va diviza în două entităţi diferite până la finalul anului fiscal 2015.
Photo

Post has attachment
Intel prezintă Edison, mini PC-ul de mărimea unui timbru

Prezentat în luna ianuarie a acestui an, Edison - mini PC-ul de mărimea unui timbru destinat echipării următoarei generaţii gadgeturi inteligente a fost lansat oficial. Construit în jurul unui microprocesor pe 22nm, Edison oferă conectivitate WiFi şi Bluetooth, totul din spaţiul unui card SD.

După ce a anunţat disponibilitatea unui nou tip de procesor x86 ultra-eficient, dedicat gadgeturilor inteligente cum sunt ceasul Galaxy Gear şi ochelarii Google Glass, Intel a venit la CES 2014 cu o demonstraţie impresionantă de tehnologie: un sistem PC cu procesor de clasă Pentium, complet funcţional şi suficient de mic pentru a fi introdus în slotul pentru card SD al camerei foto.

Alături de chip-ul Quark SOC cu CPU dual-core, pachetul mai include memorie RAM, conectivitate WiFi şi Bluetooth, respectiv SSD ce asigură spaţiul de stocare şi găzduieşte sistemul de operare.
Photo

Post has attachment
Windows 9 ar putea fi dezvăluit pe 30 septembrie

Ne apropiem cu paşi repezi de prezentarea oficială a următoarei variante de Windows, conform celor mai recente zvonuri. The Verge susţine că surse apropiate de noul proiect au confirmat faptul că sistemul de operare cu numele de cod „Threshold” ar putea fi dezvăluit în mod oficial la sfârşitul lunii septembrie.

Aceste informaţii sunt în ton cu restul zvonurilor despre Windows 9, care sugerau un anunţ la sfârşitul lunii septembrie sau începutul lunii octombrie. Data de 30 septembrie nu este însă bătută în cuie, dar acesta este termenul la care Microsoft crede că va avea gata o versiune care să încorporeze funcţiile principale pe care le dezvoltă pentru noul sistem de operare.
Ştim deja din mai multe surse neoficiale că Windows 9 va fi o întoarcere la vechile obiceiuri, oferind din nou un buton de Start asemănător cu cel din Windows 7 şi eliminând funcţii din Windows 8 care au fost criticate precum meniul de Charms. De asemenea, asistentul virtual Cortana va fi una dintre cele mai importante componente ale sistemului de operare, însă este posibil să nu fie integrată în varianta din septembrie.

Pe lângă prezentarea noului Windows, se aşteaptă şi lansarea unei variante „Developer Preview” în aceeaşi zi, care să ajute dezvoltatorii de aplicaţii să pregătească software compatibil înainte de debutul versiunii finale. Ciudat este că The Verge menţionează ceva despre o versiune separată de Windows 9 care va uni Windows RT şi Windows Phone, deşi CEO-ul Microsoft, Satya Nadella, a dezvăluit luna trecută că plănuieşte să unifice toate sistemele sale de operare în următorul său S.O. major.

Până când nu aflăm informaţii oficiale din partea Microsoft nu vom putea confirma aceste zvonuri, aşa că nu rămâne decât să aşteptăm până la sfârşitul lunii viitoare pentru detalii oficiale.
Photo
Wait while more posts are being loaded