Profile cover photo
Profile photo
Nurain Afifah
About
Nurain's posts

Post has attachment

Post has attachment
Masih Mencintainya 1
                Aku mula mengenalinya sejak aku berusia 11 tahun.Aku kagum melihat dia membantu keluarganya berniaga selepas pulang sekolah.Kegigihan seorang remaja itulah membuatkan aku jatuh cinta dalam diam.Aku mencintainya walaupun dia tak pernah tahu p...

Post has attachment
Bersatu teguh bercerai roboh
Kita digemparkan dengan kisah pilu saudara Islam kita yang menderita akibat perbuatan yang tidak rasional.Kesannya yang lebih menyedihkan insan kecil yang tidak berdosa atau masih lagi belum mumaiyiz pula menjadi korban. Apa yang akan kita rasa kalau salah ...

Post has attachment
Boleh Percaya
Aku rasa  perempuan ni jenis senang nak makan rayu termasuk akulah tu.Aku tak tau nak cakap apa kalau seseorang tu sedang menanti seseorang biarpun dia tak pernah pasti cintanya dibalas.Aku bukanlah nak salah sesiapa tapi aku cuma nak kongsi pengalaman.Aku ...

Post has attachment
What I want..........
Apa yang sering menganggu kita tiap2 hari dan kita x pernah tahu pasal tu.Sebenarnya kemahuan dan keinginan kita yang menghantui kita.Apa hantu?Hei,Kau ni janganlah mengusik aku.Dahlah duduk sorang2 ni.Ok,ok.Ni serious nah.Cakap pasal hantu?Wei,dia ni mula ...

Post has attachment
Beberapa jam,hati sudah dicop
Cop,apa maksud cop ni?Alah kau ni cop pun x tau!Maksudnya,jatuh hati lah.Ermm....sapa dah curi hati kau ni.Alah malulah aku macam ni.Dalam masa beberapa jam,aku sudah jatuh hati dekat seorang senior aku ni.Umur dia 18 dan tengah tunggu result SPM.Aku x nak ...

Post has attachment
Kem Nur Hijrah,Batu Hampar,Yan,Kedah Bahagian 1
Apa kena pi kem?ok.Aku hari nak cerita pasal kem yang aku pi minggi lepas.Start hari Khamis sampai hari Sabtu.Kira,aku ni memang x balik dah hari khamis tu sebab aku dok Changlun kot.Sebenarnya risau x sempat nak sampai awal kat sekolah,jadi aku pun dudukla...

Post has attachment
Beberapa jam,hati sudah dicop
Cop,apa maksud cop ni?Alah kau ni cop pun x tau!Maksudnya,jatuh hati lah.Ermm....sapa dah curi hati kau ni.Alah malulah aku macam ni.Dalam masa beberapa jam,aku sudah jatuh hati dekat seorang senior aku ni.Umur dia 18 dan tengah tunggu result SPM.Aku x nak ...

Post has attachment
Aku nak kamu tahu yang aku rindukan kamu
Seriously,aku rindu gila kat dia.Aku bukannlah angau dengan dia tapi perasaan rindu tu tak semestinya untuk orang yang dicintai sahaja.Kalaulah hang tahu aku yang ada kat sini sangat merindui hang,kan best.Kalau boleh aku nak bagitau hang yang aku rindu han...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded