Profile cover photo
Profile photo
Nurain Afifah
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Tips untuk soalan peperiksaan spa separa perubatan(pengalaman sendiri)
Ok, aku sebenarnya hari tu dapat email spa untuk ujian sebelum dipanggil temuduga.Lulus ujian barulah dipanggil menjadi calon temuduga spa separa perubatan. Separa perubatan atau orang putih sebut pramedic,sebenarnya dia separuh dari perubatan.Dah nama para...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Masih Mencintainya 1
                Aku mula mengenalinya sejak aku berusia 11 tahun.Aku kagum melihat dia membantu keluarganya berniaga selepas pulang sekolah.Kegigihan seorang remaja itulah membuatkan aku jatuh cinta dalam diam.Aku mencintainya walaupun dia tak pernah tahu p...
Add a comment...

Post has attachment
Bersatu teguh bercerai roboh
Kita digemparkan dengan kisah pilu saudara Islam kita yang menderita akibat perbuatan yang tidak rasional.Kesannya yang lebih menyedihkan insan kecil yang tidak berdosa atau masih lagi belum mumaiyiz pula menjadi korban. Apa yang akan kita rasa kalau salah ...
Bersatu teguh bercerai roboh
Bersatu teguh bercerai roboh
nurainafifahzainalabidin.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Boleh Percaya
Aku rasa  perempuan ni jenis senang nak makan rayu termasuk akulah tu.Aku tak tau nak cakap apa kalau seseorang tu sedang menanti seseorang biarpun dia tak pernah pasti cintanya dibalas.Aku bukanlah nak salah sesiapa tapi aku cuma nak kongsi pengalaman.Aku ...
Boleh Percaya
Boleh Percaya
nurainafifahzainalabidin.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
What I want..........
Apa yang sering menganggu kita tiap2 hari dan kita x pernah tahu pasal tu.Sebenarnya kemahuan dan keinginan kita yang menghantui kita.Apa hantu?Hei,Kau ni janganlah mengusik aku.Dahlah duduk sorang2 ni.Ok,ok.Ni serious nah.Cakap pasal hantu?Wei,dia ni mula ...
What I want..........
What I want..........
nurainafifahzainalabidin.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Beberapa jam,hati sudah dicop
Cop,apa maksud cop ni?Alah kau ni cop pun x tau!Maksudnya,jatuh hati lah.Ermm....sapa dah curi hati kau ni.Alah malulah aku macam ni.Dalam masa beberapa jam,aku sudah jatuh hati dekat seorang senior aku ni.Umur dia 18 dan tengah tunggu result SPM.Aku x nak ...
Beberapa jam,hati sudah dicop
Beberapa jam,hati sudah dicop
nurainafifahzainalabidin.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kem Nur Hijrah,Batu Hampar,Yan,Kedah Bahagian 1
Apa kena pi kem?ok.Aku hari nak cerita pasal kem yang aku pi minggi lepas.Start hari Khamis sampai hari Sabtu.Kira,aku ni memang x balik dah hari khamis tu sebab aku dok Changlun kot.Sebenarnya risau x sempat nak sampai awal kat sekolah,jadi aku pun dudukla...
Add a comment...

Post has attachment
Beberapa jam,hati sudah dicop
Cop,apa maksud cop ni?Alah kau ni cop pun x tau!Maksudnya,jatuh hati lah.Ermm....sapa dah curi hati kau ni.Alah malulah aku macam ni.Dalam masa beberapa jam,aku sudah jatuh hati dekat seorang senior aku ni.Umur dia 18 dan tengah tunggu result SPM.Aku x nak ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded