Profile

Cover photo
Walter Swaenepoel
367 followers|96,701 views
AboutPostsPhotosVideosReviews

Stream

Walter Swaenepoel

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Walter Swaenepoel

Shared publicly  - 
 
Zin in een aan huis geleverd ontbijt voor moederdag?
 
Op zondag 12 mei is het Moederdag. Vind jij het ook elk jaar een moeilijke opgave om een verrassend cadeau te zoeken voor jouw mama? Dit jaar zal Jong VLD Affligem jullie daarbij helpen. Wij verkopen namelijk ontbijtmanden die we op Moederdag bij jou thuis komen leveren!

Je kan kiezen uit twee verschillende opties, voor 2 personen of voor 4 personen. Elke ontbijtmand zal voorzien zijn van ontbijtkoeken, pistolets, beleg, yoghurt, fruitsap, een fles cava,… En natuurlijk ook een kleine attentie voor de mama!

PRIJS: 
Ontbijtmand 2 personen: 25 EUR
Ontbijtmand 4 personen: 35 EUR

Inschrijven kan door een mail te sturen naar: bestuur@jongvldaffligem.be! Vermeld in deze mail je naam, het aantal personen en het adres waar de ontbijtmand mag geleverd worden. (deze worden enkel geleverd in Affligem)

!!Opgelet!! De inschrijving zal pas afgerond zijn na overschrijving op volgend rekeningnummer: BE79 0688 9610 6033 
Vergeet ook je naam niet te vermelden bij de overschrijving!

DEADLINE INSCHRIJVING: Om alles vlot te laten verlopen, zullen we inschrijvingen aanvaarden tot woensdag 8 mei.
 ·  Translate
Jong VLD Affligem brengt ontbijt op bed
Sun, May 12, 2013, 7:00 PM GMT+2
Affligem

1
Add a comment...

Walter Swaenepoel

Shared publicly  - 
 
Toen ik vorige week de agendapunten voor de gemeenteraad van afgelopen dinsdag ontving, was mijn verbazing groot. Puntje 33 trok mijn aandacht. Volgens Stijn Stassijns is onze gemeente Affligem niet geïnteresseerd in het overlegorgaan van de Brusselse Hoofdstedelijke gemeenschap. Hmmm, heb ik dat nu goed begrepen dat affligem.nu een punt op de agenda plaatst dat in andere Vlaams-Brabantse gemeenten door NVA naar voor gebracht wordt?
Op zich is dit niet zo verwonderlijk dat Stijn Stassijns dit initiatief lanceert, hij had het trouwens al op Facebook aangekondigd (http://on.fb.me/10CD60P), maar wat wil hij ermee bereiken? 

De vraag die zich de avond voor de gemeenteraad dus stelde, was "Heeft de burgemeester een ploeg die samen vooruit wil of hangt deze coalitie met Pritt aan elkaar?"
Spijtig genoeg kon Stijn Stassijns niet aanwezig zijn en was hij dus niet in staat om zijn symbooldossier (althans dat wou hij er van maken) zelf te verdedigen.
Dan maar even naar Tim 't Kint luisteren. Ik herinner mij de woorden: schandalig dat wij verplicht worden om deel te nemen, vrij zinloos, niet nodig, Brussels gewest uitbreiden, zoveelste overlegorgaan, vrij zinloos, heel wat gemeenten horen er al bij, vrij zinloos, gebombardeerd tot deelnemend lid, vrij zinloos, protest aantekenen, vrij zinloos ... 

Onze fractieleider Tim Herzeel (OpenVLD) was er als de kippen bij om alle argumenten te weerleggen en uit te leggen waarom OpenVLD tegen stemt: "Je moet eerlijk toegeven waarover het echt gaat. Het gaat tenslotte over een overlegorgaan om over gewestoverschrijdende infrastructuurwerken en dergelijke te praten. We moeten kunnen praten tussen de verschillende gewesten en het is nogal logisch dat we er groot belang aan hechten om met Brussel, de hoofdstad van ons land en tevens een grote motor voor onze economie, over bv infrastructuurwerken overleg te hebben. Dit heeft niets te maken met de symboliek die sommigen eraan willen geven alsof het Brussels hoofdstedelijk gewest uitgebreid wordt. Er is geen enkele intentie om het gewest uit te breiden. Geen enkele van de Vlaamse partijen in de federale regering wil dit trouwens op zijn agenda."

De NVA-fractie kwam daarna aan het woord met een korte verklaring: "Wij gaan het voorstel van Stijn Stassijns steunen ondanks het feit dat we hier van mening verschillen met onze coalitiepartner."
Was het nieuwe gebouw zich aan het zetten en hoorde ik daar iets kraken?

Als laatste kwam de fractieleider van de CD&V aan het woord: "Wij volgen de redenering van raadslid Herzeel en het overlegorgaan geeft ons de mogelijkheid om gehoord te worden, maar we hebben geen enkel beslissingsrecht. Wij zien geen reden om ons te verzetten tegen dit overlegorgaan."
M.a.w. we hoorden geen zalvende woorden voor hun coalitiepartner.

Tot slot was er nog een laatste - vrij zinloze - reactie van Tim 't Kint waarmee hij de meubels probeerde te redden, maar het was al lang duidelijk dat hij niet het beoogde aantal stemmen ging halen.

Dit gaf als resultaat van de stemming 6 voor en 15 tegen.
De burgemeester zat erbij en keek ernaar. 

Ik had op voorhand verwacht dat de burgemeester, als leider van zijn ploeg, erin zou geslaagd zijn om als een team naar voren te treden. Niets was minder waar. Het is duidelijk dat hier geen kapitein aan het roer stond, maar dat deze matroos zijn boot van oost naar west liet slingeren. Gelukkig was OpenVLD er om een wisselmeederheid te vormen en kon zo voorkomen worden dat onze gemeenteboot op de klippen liep!

Op het einde van de gemeenteraad was er nog een grappige anekdote. Ik had tijdens de zitting met mijn tablet korte stukjes gefilmd met als gevolg protest en een inderhaast uitgevonden passage uit het reglement van respectievelijk de fractieleider van CD&V en voorzitter van de gemeenteraad. Maar daarover later meer ;-)
 ·  Translate
Facebook est un réseau social qui vous relie à des amis, des collègues de travail, des camarades de classe ou d’autres personnes qui ont quelque chose à partager avec vous. Grâce à Facebook, vous pour...
2
Add a comment...

Walter Swaenepoel

General Discussion  - 
 
Who has any experience and would like to share it) for single sign on and content sharing across 5 different Drupal sites on 3 domains?
1
dani torres's profile photoWalter Swaenepoel's profile photoAndy Thornton's profile photo
5 comments
 
I have done it across a number of domains, sharing the users tables (along with associated tables for sessions) between all the sites is easiest. When it comes to sharing content, you may be tempted to use the domain access module, I would suggest against it as it introduces more problems than it solves.

You can create feeds for your content then aggregate them into your other sites, so sharing should work too, but would require some work.
Add a comment...

Walter Swaenepoel

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Walter Swaenepoel

Shared publicly  - 
 
I have to share this quote:
Quote of the day: Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.(Rich Cook)
1
Add a comment...

Walter Swaenepoel

Shared publicly  - 
 
Dit kan wel eens handig zijn!
1
Add a comment...

Walter Swaenepoel

Shared publicly  - 
 
+Samsung Belgium Wat nu? Galaxy S3 hard reset om freeze te verhelpen en nu al freeze tijdens instellen. Toestel op launch event BXL gekocht!
 ·  Translate
1
Walter Swaenepoel's profile photoKarel Brits's profile photo
12 comments
 
Bizar, maar niet onmogelijk, inderdaad.
 ·  Translate
Add a comment...

Walter Swaenepoel

Shared publicly  - 
 
Het was even wachten, maar uiteindelijk wel de moeite waard. Ik heb volop genoten van de Kaas- en vleesfestijn van de Liberale Vrouwen Affligem.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Walter Swaenepoel

Shared publicly  - 
1
Add a comment...
 
Who can help me to find a tutorial to make the Sony menu (http://www.sony.com/index.php#) for handhelds? What jquery code do i need? What's the css? 

Thanks for helping me out.
1
Nicola Zanon's profile photoMohamed Alabbas (WD3BBAS)'s profile photoWalter Swaenepoel's profile photo
Add a comment...
Story
Introduction
Software tester bij Coralius. Daarnaast ook gepassioneerd door webdesign en -development, SEO, Drupal. Ooit nog professioneel ruiter geweest. Vader van tweeling Amber & Arthur en al hele tijd verliefd op mooiste vrouw van de hele wereld: Elsie Van Rossem
Links
Other profiles
Basic Information
Gender
Male
Dit bedrijf weigert om de afspraken na te komen. Na herhaaldelijke telefoongesprekken en emails zitten wij na meer dan 3 jaar nog steeds met verkeerd geconfigureerde zones, valse alarmmeldingen en ... We zijn ook nog steeds niet in het bezit van de installateurscode terwijl dit wettelijk wel verplicht is. Wij worden eveneens onder druk gezet om een veel te duur onderhoudscontract te tekenen. Enkel wanneer wij dit contract zouden tekenen en een forfaitaire vergoeding betalen van 500€ per bezoek wil de installateur langskomen om onze installatie af te werken terwijl wij het volledige verschuldigde bedrag voor de installatie reeds betaald hebben. Uiteraard kunnen wij hiermee niet instemmen.
• • •
Public - 5 years ago
reviewed 5 years ago
Public - 5 years ago
reviewed 5 years ago
2 reviews
Map
Map
Map