Profile cover photo
Profile photo
Farah Liyana
24 followers
24 followers
About
Posts

Post has attachment
Wanted Ohsem Bloglist Blog Kak Long
Jom kte try join ni. :D Follower i tak ramai pon. Tapi adela.. Cuma banyak kali post banyak kali delete sebab geli tgk zaman kekanak i. Haha.
Add a comment...

Post has attachment
Sekian Lama...
Setelah sekian lama aku tak update blog ni. Aku bukan selebriti. Aku pon tak punya masa. Aku masih belajar. Belajar merangkak di dunia fana yang orang entah apa-apa memfitnah. Yes. Aku seorang businesswoman. Belum di tahap berjaya. Tapi dalam perjalanan nak...
Add a comment...

Post has attachment
La Tahzan
Assalamualaikum, Hati luluh-- Hati resah-- Hati sebak-- Hati terusik-- La tahzan, Allah kata. :') Allah Maha Adil. Buka mata ingat Dia, tutup mata ingat Dia. Lupakah? Dia yang bantu kita. Sabar. :) Makanan jiwa kene selalu ada. Jangan tinggal.
Add a comment...

Post has attachment
Aktifkan waktu ceria anda!
Assalamualaikum. Hai saya Farah Hafiz. ~~ Krik krik. Actually stiap kali nak update post mesti ayat "Pergh dah lama gila blog aku ni bersawang", "Fuh fuh tiup habuk". Padahal blog kau ni dalam latop. Yang kau tiup tu latop bukan blog kau harap jangan NOOB s...
Add a comment...

Post has attachment
Ben Ashaari Segment's : My Dream, a Blogger!
http://www.benashaari.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html   (sorry, I can't link to the owner of the blog so I wrote the link.) Assalamualaikum and Hi! Today at 8.00 am, I went to my English Class (ULAB 3132) which is Reading For Specific ...
Add a comment...

Post has attachment
Daging Kebab
Assalamualaikum dan hai semua Tadi roti pita haruslah di gandingkan dengan kebab daging or kuah kari ke baru umppp bila makan betul takkkkk? 1/2 kg daging cincang 1 biji telur 1 sudu kecil rempah kari (optional) 1 sudu kecil garam 1-2 sudu besar minyak zait...
Add a comment...

Post has attachment
Roti Pita
Assalamualaikum, Semalam, i buat Roti Pita. I dont know why people said roti pita sebab dia bentuk macam pita kot? Okey, tapi rasa dia macam roti nan. Haha boleh la. 1 packet dry active yeast 1 cup warm water 3 cup all purpose flour (tepung gandum) 1 1/2 te...
Add a comment...

Post has attachment
Review : Pinjam - Anuar Shah
Assalamualaikum dan hai. Hari ini aku nak review buku ini. I took it one day to finished it. Sinopsis Shahrom seorang peminjam. Shahrom boleh pinjam apa saja. Jarang orang tahu Shahrom telah meminjam daripada mereka. Kebolehan Shahrom meminjam telah diasah ...
Add a comment...

Post has attachment
Travelog : Cameron Highland
Assalamualaikum. Aku bersandar menanti hari. Empat hari berlalu aku berjaya habiskan buku novel title Kelabu yang ditulis oleh Nadia Khan. Cerita dia buat aku geram. Sebab aku taktau ending dia. Cerita tergantung. Tapi garap cerita yang menghiasi buku tu sa...
Add a comment...

Post has attachment
Kelabu - Nadia Khan
Ini cerita dia. Kelabu dari Nadia Khan. Aku rasa dia ni orang pakistan kot? Apesal eh dia guna nama komersial Nadia Khan eh? Ah pedulikan. Aku dalam pemerhatian membaca buku ni. Makin lama makin khusyuk. Makin lama selembar demi selembar aku selak (fuyo da ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded