Profile cover photo
Profile photo
Cosmina Cismaru
220 followers
220 followers
About
Posts

Post has shared content
We're very happy to announce that version 4.0-beta1 is now available for download. This is great news for people who have been waiting to use Fanurio with their team and for people who need to run Fanurio on multiple computers.
Add a comment...

Post has attachment
Google afiseaza reclame in pagina de cautare in functie de cuvintele folosite de o persoana pentru a cauta ceva. De aceea fiecare reclama trebuie sa aiba asociata o lista de cuvinte cheie pentru ca Google sa stie cand trebuie afisata. #adwords   #PPC   #googleadwords   #SEM  

Post has shared content
Google afiseaza reclame in pagina de cautare in functie de cuvintele folosite de o persoana pentru a cauta ceva. De aceea fiecare reclama trebuie sa aiba asociata o lista de cuvinte cheie pentru ca Google sa stie cand trebuie afisata. #adwords #PPC #googleadwords #SEM  
Add a comment...

Post has shared content
Daca ai un ONG si vrei sa-ti faci reclama gratuit prin Google AdWords, te pot ajuta ca voluntar sa implementezi programul Google Ad Grants. Prin acest program poti sa-ti faci reclama prin Google AdWords în valoare de până la 10.000 USD lunar ca sa ajungi mai usor la donatori.
Add a comment...

Post has shared content
Scoala Online Google AdWords - In webinarul "Strategii de licitare flexibile" s-a discutat despre:

- ce sunt strategiile de licitare flexibila
- tipuri de strategii de licitare flexibila

Pentru cei care nu au putut urmari webinarul, acesta poate fi vazut vazut pe YouTube:
https://www.youtube.com/watch?v=EMQ7QjGCvC4

#googleadwords #cpc #paidsearch  
Add a comment...

Post has shared content
Multumim echipei Google Romania pentru organizarea Trainingului Analytics Google Partners care a avut loc in data de 7 mai 2015 la Hotel Novotel.
Trainingul a avut urmatoarele sesiuni:
  1. Introducere in Google Analytics (Liviu Taloi)
  2. Audit de Google Analytics (Gabriela Andrei)
  3. Folosirea Google Analytics pentru site-urile de ecommerce (Liviu Taloi)
  4. Raportarea cu Google Analytics pentru clienti (Gabriela Andrei)
Add a comment...

Post has shared content
Radu Vilceanu, CEO ContentSpeed, afirma intr-un interviu acordat HotNews.ro: "Reclama online pe Facebook si pe Google ar trebui vazuta ca fiind echivalentul "chiriei" magazinului offline. Trebuie asumate pur si simplu, nu se poate fara."

In cadrul interviului acesta raspunde la o serie de intrebari legate de promovarea unui magazin online.
Add a comment...

Post has attachment
Daca ai facut un cont AdWords si l-ai setat pentru plata manuala atunci trebuie sa faci o plata pentru a putea sa rulezi anunturile. #adwords #PPC #GoogleAdwords #SEM

Post has shared content
Daca ai facut un cont AdWords si l-ai setat pentru plata manuala atunci trebuie sa faci o plata pentru a putea sa rulezi anunturile.
#adwords #PPC #GoogleAdwords #SEM
Add a comment...

Salutare,

Am o problema legata de plata catre Google prin Banca Transilvania. Este al doilea client caruia i se spune ca nu se poate face plata online pentru ca aceasta nu e securizata. Cred ca oamenii se sperie cand cineva de la banca le spune acest lucru si eu nu stiu ce pot sa fac. Voi ati avut problema asta? Cum ati rezolvat-o?

Multam frumos
Wait while more posts are being loaded