Profile cover photo
Profile photo
Maro Orange
8 followers
8 followers
About
Maro's posts

Post has attachment
Demi Sesuap Nasi #Kerja
Bye-Bye September .... Bulan yang penuh dengan drama kat opis ni. Hahahaha... Si Boss dgn cara dia, Si acah-acah Superior poyo tak abes-abas, Si kaki Kipas terus menghimpit bos utk kesenangan diri sendiri & kroni2 nya.. iolls?? tetap macam dulu... di fitnah...

Post has attachment
D'Pulai Homestay - Paya Pulai, Temerloh
DPulai Homestay Temerloh Kami menyediakan kemudahan homestay yang selesa untuk para pengunjung di Temerloh. ✏️Rm130 sehari ✏️Rumah baru siap ✏️Mempunyai 2 bilik tidur & 1 bilik air ✏️Bilik 1 katil bersaiz queen dan bilik 2 katil bersaiz single ✏️Air-cond (b...

Post has attachment

Post has attachment
Buddyz Takkan Terpisah "
Picture taken on 31/12/13 #Missing:KakMun Takkan
terpisah empat sekawan gila2 rambut tak sama tapi satu kepala tak
sedarah tapi bersaudara sumpah untuk bersama-sama takkan terpisah biar
tsunami melanda pusing dunia berjanji setia susah senang kami menang...

Post has attachment
Short Buddy Vacay ~~ IPOH_PENANG ~~
Vacation kali ni kitorang berdua ja... And x yah nak naik flight bagai la... Naik kereta ja... pakai redah je... ... skali-skala gi vacation yg x perlu nak prepare bagai... baru la 'rare' .... kan??? hahahahaha Dari KL kol 11am kitorang gerak ke Batu Gajah ...

Post has attachment
March belum berakhir, aku makin STRESS
Entry kali ni masih tentang STRESS.. aku pun tak tahu la kenape?? aku ingatkan dah abes untuk bulan ni tapi nampaknya masih belum berakhir lagi... Dear Stress, Lets BREAK UP !!!! kalo la stress ni bole bakar kalori, konfem aku dah jadi Supermodel... hahahah...

Post has attachment

Post has attachment
14th February
Tiap2 tahun bile tiba tarikh ni...... ermmmm...... no komen.... Hopefully tahun dpn perasan ni akan bertukar.... InsyaAllah... Okey la....Stop cerita pasal tarikh di atas.... Back to kisah hidup aku yang sangat bosan....  #HidupHarusKerja #TakNakBergantungH...

Post has attachment
Chapter 2 of my 2015
WELCOME FEBRUARY TO MY LIFE February dah tiba... January berlalu dengan pantas... I wish mase bole patah kembali coz aku nak start semula dengan 01012015... rasenye banyak benda lagi yang aku tak sempat nak buat on JAN15... Tapi omputih kata  "Life must go ...

Post has attachment
After a week
{07.01.2015} Arini genap seminggu #mission45kg.. means malam ni kne timbang la utk tgok achievement mggu ni. Every week aku target will loss 1kg...Korang rase??? hahahahahaha.... aku rase tak dapat achieve kot sebab start 4hb aku bru start #eatclean and #no...
Wait while more posts are being loaded