Profile

Cover photo
noor ellina Jaafar
7 followers|133,012 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

noor ellina Jaafar

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Sonibas
 ·  Translate
1
Add a comment...

noor ellina Jaafar

Shared publicly  - 
 
Welcome 2015
May this year bring us lots of happiness, prosperity, health, bless, and may we be a good caliph to Him... In sya Allah... 
May this year bring us lots of happiness, prosperity, health, bless, and may we be a good caliph to Him... In sya Allah... 
1
Add a comment...

noor ellina Jaafar

Shared publicly  - 
 
Happy Sweet 30th Elly!!!!
Alhamdulillah....30 tahun sudah... Thank you Allah,   Thank you suami Thank you mak abah and adik-adik Thank you saudara-mara/pensyarah/cikgu Thank you kengkawan Thank you kenalan for your love, wishes and especially doa...i wish the same to you, you, you, ...
 ·  Translate
Alhamdulillah....30 tahun sudah... Thank you Allah,  Thank you suami Thank you mak abah and adik-adik Thank you saudara-mara/pensyarah/cikgu Thank you kengkawan Thank you kenalan for your love, wishes and especiall...
1
Add a comment...

noor ellina Jaafar

Shared publicly  - 
 
**
Seluruh negara merasainya dan mendoakan kesejahteraan mereka... Seluruh negara meratapi kepergian mereka.. Seluruh negara menunggu kepulangan mereka... Tanggal 21 Ogos... Mereka,  Terbang pulang untuk bersemadi jasadnya.... Terbang pulang untuk yg terakhir ...
 ·  Translate
Seluruh negara merasainya dan mendoakan kesejahteraan mereka... Seluruh negara meratapi kepergian mereka.. Seluruh negara menunggu kepulangan mereka... Tanggal 21 Ogos... Mereka,  Terbang pulang untuk bersemadi jasadnya....
1
Add a comment...

noor ellina Jaafar

Shared publicly  - 
 
MH17: Duka di pagi hari...
Pagi-pagi nak bangun sahur dapat berita sedih...setelah sedih dengan apa yang menimpa di Palestin pagi ni ditambah lagi dengan kesedihan insiden pesawat MH 17..yang hilang dulu tiada kabar berita tapi yang ini ditembak jatuh pula katanya...tiada daya melawa...
 ·  Translate
Pagi-pagi nak bangun sahur dapat berita sedih...setelah sedih dengan apa yang menimpa di Palestin pagi ni ditambah lagi dengan kesedihan insiden pesawat MH 17..yang hilang dulu tiada kabar berita tapi yang ini ditembak jatuh ...
1
Add a comment...
Have her in circles
7 people
Mahadhir Abd. Rahman's profile photo
Masnie Kz's profile photo
ZAINAL ABIDIN ZAINAL SYAHRIZAL's profile photo
Roha Mal's profile photo
roswani liman's profile photo
Nazri Mat Nor's profile photo

noor ellina Jaafar

Shared publicly  - 
 
Salam Maulidur Rasul...1436H / 2015
Ya Rasullullah... Kami rindu padamu... Semoga kau bahagia disana bersama kekasihmu..Yang Maha Esa...
 ·  Translate
Ya Rasullullah... Kami rindu padamu... Semoga kau bahagia disana bersama kekasihmu..Yang Maha Esa...
1
Add a comment...

noor ellina Jaafar

Shared publicly  - 
 
Lets Hat Yai!!!!
Hahahaha....ni kes orang jakun...pestime pi cuti-cuti ke obesea baq hang...yang lagi best pak mentua belanja you....lagik lah happy kan...tu baru cita pi Hat Yai, Thailand ja pun...kot kalu dapat pi ke Ostolia ka, London ka, Paris ka, (verangan kan??) lagi ...
 ·  Translate
Hahahaha....ni kes orang jakun...pestime pi cuti-cuti ke obesea baq hang...yang lagi best pak mentua belanja you....lagik lah happy kan...tu baru cita pi Hat Yai, Thailand ja pun...kot kalu dapat pi ke Ostolia ka, London ka, ...
1
Add a comment...

noor ellina Jaafar

Shared publicly  - 
 
Hari Mendung Negara
Biar keping-kepingan foto pegun ini berbicara... Meluah rasa berkongsi duka... Menusuk sukma jiwa rakyat yang benar-benar MALAYSIA....   Thank you so very much Sir!!!! Thank you for bringing them back 'safely' Semoga Allah merahmati mereka (Islam) yang tela...
 ·  Translate
Biar keping-kepingan foto pegun ini berbicara... Meluah rasa berkongsi duka... Menusuk sukma jiwa rakyat yang benar-benar MALAYSIA....   ...
1
Add a comment...

noor ellina Jaafar

Shared publicly  - 
 
Syawal Ku Nan Indah _ 2014
Selamat Hari Raya Uollssss!!! Tedia dah dekat seminggu raya baru nk ucap...heh heh heh... Hope raya ni tetap ada memori indah untuk uollss kenang.... Alhamdulillah Tahun ni sekali lagi cukup sebulan aku berpuasa (ops belum ada isi yerk...) mungkin sebab per...
 ·  Translate
Selamat Hari Raya Uollssss!!! Tedia dah dekat seminggu raya baru nk ucap...heh heh heh... Hope raya ni tetap ada memori indah untuk uollss kenang.... Alhamdulillah Tahun ni sekali lagi cukup sebulan aku berpuasa (ops belu...
1
Add a comment...

noor ellina Jaafar

Shared publicly  - 
 
Ramadhan 2014 punya cerita...
Hurm tak tau lah bila boleh publish entry ni...makin lama makin baloq (pemalas tahap terok) nak mencoret cerita...heh heh heh..dari minggu kedua posa start buat entry ni... Tahun ni is tahun kedua kitaorang (azie and me) akan sambut puasa berdua...heh heh h...
 ·  Translate
Hurm tak tau lah bila boleh publish entry ni...makin lama makin baloq (pemalas tahap terok) nak mencoret cerita...heh heh heh..dari minggu kedua posa start buat entry ni... Tahun ni is tahun kedua kitaorang (azie and me) ak...
1
Add a comment...
People
Have her in circles
7 people
Mahadhir Abd. Rahman's profile photo
Masnie Kz's profile photo
ZAINAL ABIDIN ZAINAL SYAHRIZAL's profile photo
Roha Mal's profile photo
roswani liman's profile photo
Nazri Mat Nor's profile photo
Links
Basic Information
Gender
Female