Profile cover photo
Profile photo
Μεταφυσική Πύλη
49 followers -
Ghosts,Paranormal,haunted,Ufo,Fairies,Aliens,supernatural, unexplained mysteries,psychic phenomena
Ghosts,Paranormal,haunted,Ufo,Fairies,Aliens,supernatural, unexplained mysteries,psychic phenomena

49 followers
About
Posts

Post has attachment
Βρέθηκε «νέα Γη»; Τι ετοιμάζεται να ανακοινώσει η NASA την Πέμπτη;;;
Μία ακόμη σημαντική ανακάλυψη στο «ράλι» αναζήτησης εξωπλανητών που συγκεντρώνουν όλα εκείνα τα στοιχεία για να οριστούν ως... «Νέα Γη», φέρεται να έχει πραγματοποιήσει η NASA, ενημερώνοντας πως θα προβεί σε ανακοινώσεις την Πέμπτη, μέσω έκτακτης συνέντευξη...

Post has attachment
Αμερικάνικο Drone δέχεται επίθεση από U.F.O Οκτώβριος 2017 (Βίντεο)
Το παρακάτω βίντεο το οποίο έγινε viral τον περασμένο μήνα με πάνω απο 160.000 views, έχει διαρεύσει από την Αμερικάνικη κυβέρνηση . Το βίντεο το οποίο το έχουμε από την Express.co.uk , στάλθηκε από ανώνυμη πηγή, ισχυριζόμενος/η πως εργάζεται με την κυβέρνη...

Post has attachment
Εξωγήινοι: Ζουν ανάμεσά μας; Τι λένε απόρρητα έγγραφα της CIA (PDF)
Περίπου 13 εκατομμύρια σελίδες με απόρρητες εκθέσεις και αναφορές των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών (CIA)έχουν δοθεί στο κοινό και δεν υπάρχει ούτε μια σελίδα που το περιεχόμενό της δεν παρουσιάζει ενδιαφέρον. Ενδεχομένως, οι πιο παράξενες και ενδιαφέρουσ...

Post has attachment
7 Σημάδια ότι λαμβάνετε Κοσμικές πληροφορίες που δεν πρέπει να αγνοήσετε.
Ο εγκέφαλός μας δεν είναι μόνο παραγωγός σκέψεων, αλλά και δέκτης. Ανάλογα με αυτό που τον συντονίζετε, λαμβάνει ανάλογες πληροφορίες. Οι κοσμικές πληροφορίες είναι γύρω μας. Είμαστε, κατά κάποιο τρόπο, κομμάτια αυτής της κοσμικής πληροφορίας. Όλα είναι συν...

Post has attachment
Oι πίνακες της τύχης
Ένα πανάρχαιο μαντικό είναι αυτό με τους πίνακες που σας παραθέτω παρακάτω. ΟΙ κάρτες αυτές αφορούν πολλά ζητήματα όπως αισθηματικά,δουλειάς κτλπ. Αυτό όμως που πρέπει να κάνετε για να συνεχίσετε και με τις υπόλοιπες κάρτες,είναι να ξεκινήσετε με την πρώτη ...
Oι πίνακες της τύχης
Oι πίνακες της τύχης
metafysiki-pylh.blogspot.com

Post has attachment
Πνεύμα επιτίθεται σε κάμεραμαν και του αφήνει γρατζουνιές στην πλάτη
Το σκηνικό έγινε συγκεκριμένα στις 22 Ιουλίου όταν κάμεραμαν και μία παρέα κυνηγών φαντασμάτων βρέθηκαν στο στοιχειωμένο σπίτι  Fort Widley στο  Portsmouth. Στο βίντεο βλέπουμε τον κάμεραμαν να λέει: Κάτι με άγγιξε στην πλάτη. Και πονάει.. Σοκαρισμένος κοιτ...

Post has attachment
Οι εμπειρίες μου με όντα, σε διάφορα μέρη της Ελλάδας (και που είναι αυτά) 1ο Μέρος
Για την Μεταφυσική Πύλη Το παρόν είναι σε συνέχεια άλλου κειμένου
προς την Μεταφυσική Πύλη και γράφεται αποκλειστικά για αυτήν.  Επιτρέπετε η αφαίρεση στοιχείων από το
κείμενο από τους διαχειριστές του ιστότοπου, κατά την κρίση τους. Και καλό
είναι το κείμε...

Post has attachment
Όλη η αλήθεια για τα UFO. Η μεγαλύτερη συγκάλυψη !!!
Το ντοκιμαντέρ " Μη αναγνωρισμένο  " επικεντρώνεται στα ιστορικά αρχεία από τα αποκαλυπτικά σχέδια και τον τρόπο, με τον οποίο επιβλήθηκε αδικαιολόγητα η μυστικότητα και η συγκάλυψη των UFO. Τα καλύτερα αποδεικτικά στοιχεία για τους εξωγήινους που χρονολογο...

Post has attachment
Σημερινοί Ghost Hunters και η άποψη της Μεταφυσικής Πύλης - Update
Με αφορμή τα διάφορα Ελληνικά βίντεο από Ghost Hunders, που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο κατά καιρούς, όπως και ιστοσελίδες που οι περισσότεροι σε παρακινούν "με τον τρόπο τους" να πας να ψάξεις σε μέρη στοιχειωμένα και μαγικά, θελήσαμε να γράψουμε ένα άρθρο το οποίο το κάναμε και παλαιότερα για να προστατέψουμε και να εστιάσουμε σε κάποιες βασικές αρχές προστασίας, γι' αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν βαθύτερα με το θέμα των στοιχειωμένων σπιτιών και το κάλεσμα πνευμάτων.
Σκοπός μας, δεν είναι να φοβίσουμε ή να απογοητεύσουμε τους λάτρεις του Μεταφυσικού ούτε και να φανούμε "πιο γνώστες" από εσάς αλλά η εμπειρία μας όλα αυτά τα χρόνια, όσο οι έρευνές μας και οι επαφές μας με διάφορους ερευνητές κτλπ μας έχουν διδάξει αρκετά.

Βλέποντας λοιπόν τα διάφορα βίντεο που κυκλοφορούν, τα οποία τα περισσότερα έχουν γίνει πλέον για λόγους ακροαματικότητας, ανταγωνισμού, ευχαρίστησης, και οτιδήποτε άλλο καλύπτει εγωιστικά αυτόν που το κάνει παρά την γνώση που θα μπορούσε να προσφέρει, θα θέλαμε να σταθούμε λίγο σε αυτό διότι είναι κάτι το οποίο πραγματικά μας προκαλεί λύπη.

Ιδιαίτερα για κάποιους που είχαμε σε εκτίμηση, πλέον έχουν φτάσει σε σημείο να τους ενδιαφέρει μόνον στο πως να γίνουν ευρέως γνωστοί και τίποτα άλλο.

Βέβαια, αυτό είναι ένας φαύλος κύκλος ... Δίνουμε στον λαό αυτό που θέλει.
Οπότε, ο λαός δυστυχώς, πιο εύκολα θα ενθουσιαστεί με κάτι το οποίο είναι μεγαλειώδες και με πολλά εφέ και ας είναι fake, παρά με κάτι το οποίο μπορεί να μην έχει όλα αυτά τα εφέ και φίλτρα για να κάνουν ένα μεγάλο "ΜΠΑΜ" σε κάποιο βίντεο ή φωτογραφία, το οποίο όμως, θα είναι αληθινό.

Το άρθρο αυτό, είναι ένα ξέσπασμα και ίσως κάποιοι ενοχληθούν , είναι όμως και ένα καμπανάκι για να ξυπνήσουν και να δώσουν την απαραίτητη σοβαρότητα που απαιτείται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Το άρθρο αυτό .....
Έχει να κάνει με τους "νέους" ερευνητές που μερικοί με ανωριμότητα και δίχως γνώση προσεγγίζουν κάποια θέματα που ίσως κάποια στιγμή ένα λάθος να τους κοστίσει ακόμη και την ίδια τους την ζωή. Και δυστυχώς, με τον τρόπο τον οποίο παρουσιάζουν τις έρευνές τους προκαλούν και άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους . (ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ).

Λυπούμαστε ιδιαίτερα που στην χώρα μας, ποτέ πραγματικά δεν άνθισε η Μεταφυσική, παρότι είμαστε μία χώρα με άπειρες αναφορές σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και με πολλούς και αξιόλογους ερευνητές.
Βλέπουμε σε κάποιες άλλες χώρες, η αγάπη για το Μεταφυσικό είναι τόσο μεγάλη, που διοργανώνουν εκδρομές σε διάφορα στοιχειωμένα μέρη. Εκεί υπάρχει ακόμη βοήθεια και απο το ίδιο το κράτος.
Υπάρχουν τόσες αναφορές και έρευνες στα Forums που σου δίνουν στοιχεία για το πως να κινηθείς, που να πας, τι να προσέξεις. Και δεν είναι μόνον έρευνες για στοιχειωμένους χώρους αλλά και προσωπικές εμπειρίες, για οτιδήποτε γύρω από το μεταφυσικό που μέσω συζητήσεων από ανθρώπους που απλά τους έχει συμβεί μια εμπειρία, να βάζουν ένα λιθαράκι στον άπειρο κόσμο του μεταφυσικού.

Πραγματικά έχουμε δει από ανθρώπους που δεν είναι καν ερευνητές να κάνουν υπέροχες αναλύσεις για το τι μπορεί να είναι ένα άγνωστο αντικείμενο που είδαν ή κάποιο ον εδώ δυστυχώς, οι περισσότεροι, κάνουν ένα κλίκ σε μια σελίδα, διαβάζουν και απλά το ξεχνάνε στο λεπτό. Ούτε συζήτηση, ούτε ανάλυση, ούτε τίποτα.
Το βλέπουμε και από την σελίδα μας στο Facebook που η μόνη παρουσία τους είναι από ένα Like. Ειλικρινά θα μας ευχαριστούσε περισσότερο αν προσπαθούσατε να γίνεται μία μεγάλη παρέα με μας και να αναλύσουμε εις βάθος τα άρθρα που ανεβάζουμε.
Να συζητήσουμε και για τις δικές σας εμπειρίες, ανησυχίες ή απορίες που έχετε.

Εδώ στην Ελλάδα, έχουμε πραγματικά αξιόλογους ερευνητές, οι οποίοι πραγματικά έκαναν μεγάλες έρευνες , σε μία εποχή που το Μεταφυσικό ήταν μία λέξη που δεν έπρεπε να ειπωθεί δυνατά διότι η είσπραξη ήταν ο χλευασμός και σε χειρότερες περιπτώσεις, σε περνούσαν για τρελό.
Οι έρευνές τους ξεκινούσαν με πολύωρα ταξίδια, πληρώνοντας τα πάντα με δικά τους έξοδα και αυτό θα το έκαναν έστω και για μία απλή εμπειρία κι ας ήταν κάποιος να ταξιδέψει απο Αθήνα ώς την Αλεξανδρούπολη.
Και μιλάμε τώρα μόνο για ταξίδια εντός της χώρας, φανταστείτε στο εξωτερικό... με ατέλειωτες ώρες κάτω από άσχημες συνθήκες πολλές φορές, με κούραση σωματική και πνευματική και όλα αυτά, όχι μόνον για δική τους γνώση αλλά και για να αποδείξουν αυτό που κάποιοι άλλοι δεν πίστευαν ή χλεύαζαν .
Επίσης, για να έχουμε όλοι εμείς σήμερα, όλες αυτές τις πληροφορίες, με λεπτομέρειες και αποδείξεις.
Θέλουμε μέσα από την σελίδα μας να πούμε σε αυτούς τους ανθρώπους , τους πραγματικούς ερευνητές, ένα μεγάλο ευχαριστώ, καθώς τους περισσότερους είχαμε την τιμή να τους γνωρίσουμε και προσωπικά και να ξέρουμε μέσα από άπειρες συζητήσεις μας όλον αυτόν τον αγώνα που έκαναν για να φέρουν την γνώση σε όλους εμάς.
Θέλουμε επίσης να πούμε στους "νέους ερευνητές" πως πρίν την πράξη, υπάρχει η θεωρία και καλό είναι πρίν ξεκινήσουν οτιδήποτε..... ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ:

<<Όταν θέλεις να ασχοληθείς με το άγνωστο, να ξέρεις πως δεν είναι παιχνίδι>>.

Είναι κάτι πολύ πιο σοβαρό και πραγματικά ελπίζουμε να το καταλάβουν πρίν να γίνει πολύ πιο επικίνδυνο απο τον τρόπο που το χειρίζονται.
Κι ας ξεκινήσουμε με κάποια βασικά στοιχεία που θα πρέπει να γνωρίζουμε όταν θέλουμε να πάμε σε ένα στοιχειωμένο μέρος.

ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ :

1. Πρώτος βασικός κανόνας όπως είπαμε, είναι να έχεις διαβάσει πολύ.
Μετά την θεωρία πηγαίνουμε στην πρακτική και ποτέ το αντίστροφο.

2. Ωριμότητα και σοβαρότητα.

3. Φυσικά όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό ...κάμερες, φακούς κτλπ....

4. Μεγάλη παρέα.

5. Νερό και φυσικά κάποιο φορητό φαρμακείο (από αυτά που έχουμε οι περισσότεροι στο σπίτι μας για ανάγκες πρώτης βοήθειας).... αχρείαστο να είναι αλλά....

ΦΥΛΑΓΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΈΧΕΙΣ ΤΑ ΜΙΣΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ.

ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ:

1. Βασικός κανόνας εδώ είναι, όταν θα πρέπει να χωριστείτε να το κάνετε ανα 2 ή τρία άτομα και ποτέ μεμονωμένα γιατί αν θα υπάρξει κάποιος που θα νιώσει αδυναμία ή οτιδήποτε άλλο, θα είναι δύσκολο να καλέσει σε βοήθεια τους υπόλοιπους ιδιαίτερα αν είναι και μακρινές οι αποστάσεις.

2. Κάνουμε την έρευνά μας με σεβασμό, ησυχία, ωριμότητα και .. ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ.
Βγάζουμε από το λεξιλόγιό μας τις φράσεις που "απαιτούν" από κάποιο πνεύμα να εμφανιστεί ή έστω να δώσει κάποιο σημάδι.

Έχουμε δει από πολλούς νέους ερευνητές να απαιτούν, να προκαλούν και να συμπεριφέρονται λες και είναι Θεοί μόνο και μόνο για να αποδείξουν στον εαυτό τους, τον περίγυρό τους ή ακόμη χειρότερα και σε όλο τον κόσμο μέσω των βίντεο τους πως απο την δύναμη του λόγου τους και του θράσους τους καλέσαν ένα πνεύμα.

Για μας το καλύτερο είναι :

ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΛΕΙΣ.

Δεν βρίσκονται μόνο αθώα πνεύματα σε κάποιον χώρο.
Βρίσκονται και Δαίμονες.
Κι αν προηγουμένως έχουν γίνει σε εκείνον τον χώρο τελετές, τότε καταλαβαίνετε πόσο επικύνδινο είναι.
Υπάρχουν πνεύματα τα οποία, τις περισσότερες φορές, ισχυρίζονται πως είναι ένα άλλο, πχ ένα αθώο κοριτσάκι που πέθανε εκεί και χρειάζεται την βοήθειά σας.
Επίσης να ξέρετε πως όταν καλείτε ένα πνεύμα να σας φανερωθεί, θα πρέπει να γνωρίζετε και πως να το κάνετε να φύγει.
Να έχετε στο νού σας, ότι αν καλέσετε ένα πνεύμα, κάποιες φορές, μπορεί να σας ακολουθήσει μέχρι και στον δικό σας χώρο και να είναι δύσκολο να το κάνετε να φύγει.
ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ.

3. Αν πάτε βραδινές ώρες (όπως οι περισσότεροι κάνουν), να προσέχετε διότι δεν γνωρίζεται αν υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκονται στον ίδιο χώρο και για ποιόν λόγο.

4. Προσέχουμε την κατασκευή .Πολλές φορές υπάρχουν οροφές ή σκάλες ή τοίχοι που είναι έτοιμοι να πέσουν.

5. Αν κάποιος νιώσει δυσφορία, ζαλάδες κτλπ, φεύγει όλη η ομάδα και δεν παραμένουν στον χώρο διότι υπάρχει και αρνητική ενέργεια και δεν ξέρεις που θα καταλήξει όλο αυτό.

Πολλές ψυχικές βλάβες προκλήθηκαν από παραφυσικές έρευνες.
Μία αναφορά απο ξένη ιστοσελίδα, μας λέει για κάποιον που έβλεπε πολλά βίντεο απο ερευνητες σε στοιχειωμένους χώρους και αποφάσισε κι αυτός σιγά σιγά να κάνει τις δικές του έρευνες .
Ξεκίνησε με ένα απλό κασετοφωνάκι να ηχογραφεί παράξενους ήχους στους χώρους και αργότερα φωνές.
Είχε εθιστεί τόσο πολύ σε αυτό που πήγαινε σχεδόν καθημερινά σε τέτοιους χώρους μέχρι που άρχισε να το κάνει και στο σπίτι του αυτό.
Κάποια στιγμή πλέον τις άκουγε δίπλα στο αυτί του δίχως να χρησιμοποιεί το κασετοφωνάκι πλέον.
Είχε απομακρυνθεί από τους φίλους, ακόμη κι από την ίδια του την οικογένεια.
Μετά από καιρό και επειδή είχε γίνει πολύ έντονο όλο αυτό, ζήτησε βοήθεια απο διάφορους ειδικούς.
Τελικά ανακάλυψαν πως δεν είχε στοιχειωθεί ο χώρος του (όπως νόμιζε) αλλά αυτός ο ίδιος... Δεν θα πούμε την συνέχεια...

Γι αυτό, ΠΡΟΣΟΧΗ.

Πιστεύουμε, πως είναι καθήκον μας και μετά τις τόσες εμπειρίες και γνώσεις που έχουμε να πούμε στο κοινό τους κινδύνους που κρύβει όλο αυτό.
Όλοι μπορούμε να πάρουμε ένα κασετόφωνο και να ηχογραφήσουμε, όλοι μπορούμε με τις απαραίτητες γνώσεις να καλέσουμε ένα πνεύμα το θέμα είναι αν γνωρίζουμε που πρέπει να σταματήσουμε ή τι πρέπει να κάνουμε σε δύσκολες περιπτώσεις .
Αυτό που έχετε να κάνετε λοιπόν αν θέλετε να γίνετε ερευνητής και μετά από όλα αυτά που σας είπαμε , θα πρέπει να ξεκινήσετε με μία ομάδα που έχει χρόνια εμπειρίας και είναι πλήρως ενημερωμένοι για τους κινδύνους, ακόμη και πως να συμπεριφερθούν με επαγγελματισμό αλλά και με ασφάλεια πάνω από όλα.

Καλές έρευνες ...

Από την "Ερευνητική ομάδα Μεταφυσική Πύλη"
Photo

(Εμπειρία απο μέλος)

Δήλεσι Βοιωτίας και στοιχειωμένη μονοκατοικία;
πριν 15 χρονια στο δηλεσι βοιωτιας είχαμε συνεχεις θορυβους ,τριξιματα,συρσιματα,και σαν δυνατες κλωτσιες στα παραθυρα των μονοκατοικιών.αυτο γινότανε κάθε νυχτα όταν κλειναμε να κοιμηθούμε.απειρες φορες ανοιγα απότομα να δω τι συνεβαινε ποτε δεν ειδα τιποτα εκλεινα κ αρχιζανε παλι οι θορυβοι.ενα βραδυ ανοιξε ο αδελφος μου κ εκλεισε εντρομος το παραθυρο λεγοντας μου ότι ειδε ένα μαυρο χερι με μεγαλα νυχια να του κανει νοημα να παει κοντα.το σπιτι πουληθηκε .τι ηταν αυτό που συνεβη τοτε.διαφωτιστε με.ευχαριστω
Wait while more posts are being loaded