Profile cover photo
Profile photo
Fiz Faiez
7 followers
7 followers
About
Posts

Post has attachment
Feminine Wash Hilangkan Jerawat? Semua Produk Adalah Dari Drugstore!
Hai pembaca hakak sekalian. So this entry akak nak share pasal macam mana nak dapat
clear face from acne. Actually muka akak tade la flawless bak angg tapi
Alhamdullillah dah clear sikit dari acne dan jerawat. Dulu stress tau muka akak ditumbuhi jerawat mac...
Add a comment...

Post has attachment
Testimoni Royal Expert Basic Set
Hai readers Entry yang ini just nak sharing testimoni hakak sebagai pengguna Royal Expert Entry ni tiada kena mengena dengan sebarang penjualan produk dan akak tidak dibayar untuk promote produk ni ye cik adik akak macik sekalian. Entry ni just nak sharing ...
Add a comment...

Post has attachment
Persediaan untuk Si Gigi Besi aka Pendakap Gigi: Braces On!
11 November 2015 Tu tarikh aku pakai braces. Entry ni maybe sama macam orang
lain yang nak pakai braces. Tapi aku just nak share experiences dari mula which pre braces
sampai la after installed the braces ni. Entry ni agak panjang. So keep calm and continue...
Add a comment...

Post has attachment
Cara dan Tips Nak Tahu Lelaki Ideal untuk Anda
Hai readers Okay malas nak mukadimah memanjang, korang baca la sampai bawah yaaa. 1. KENALI DIRI ANDA Girls, sebelum korang nak tahu dia ideal ke tak untuk korang, korang tengok dulu diri korang. Korang rasa korang ni jenis macam mana? Aku senaraikan tiga s...
Add a comment...

Post has attachment
This is about testimony of Shaklee and Al RaziĀ 
Add a comment...

Post has attachment
Testimoni Shaklee, Sabun Al Razi dan Bekam
Hi there readers. This entry aku nak share pasal product yang aku guna iaitu Shaklee dan juga sabun Al Razi. Actually muka aku ne sangat la bermasalah dan sensitif. Bahagian hidung dan pipi memang berminyak sangat. Seriously bila dah berminyak muka, muka ak...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded