Profile cover photo
Profile photo
Fairuzzahmm nor
14 followers
14 followers
About
Posts

Post has attachment
CTFKL2017.. Terjebak sama
Memandangkan suami den ni peminat kartun & toys, aku pon kadang2 turut sama terjebak.. Ala kartun2 superhero tu la. Macam ironman, star wars dan yg seumpamanya... Dan anak2 aku pon terikut2 jugak ngan hobi ayah diorg tu.. Walaupon aku ni jenis yg x berapa m...
Add a comment...

Post has attachment
Bekerja Sendiri atau Makan Gaji?
Bekerja sendiri atau makan gaji?.. Apa pilihan anda?.. Kalau ditanya soalan camni, memangla aku prefer kerja sendiri.. Sebab tak terikat dengan mana2 pihak. Yg paling penting dapat luangkan lebih masa dengan famili.. & aku pun yakin ramai yang kalau boleh n...
Add a comment...

Post has attachment
Tambah Seorang Lagi.. Alhamdulillah..
2017. Tahun ni famili kecilku akan bertambah lagi seorang ahli. In sya Allah.. Aliff pon dah mula bersekolah.. Kat tadika dekat2 ngan rumah.. Si ammar pulak dah banyak vocabulary.. Dah banyak cakap tapi sepatah sepatah bila bercakap.. X macam abangnya, alif...
Add a comment...

Post has attachment
Bercuti Di Pulau Pangkor
Minggu lepas sempena birthday Ammar yg ke 2 tahun, me & family bercuti mandi manda kat Pulau Pangkor.. Sekali ngan famili Adik ipar & mak mertua.. Seronok layan budak2 kat pantai.. Ammar memang suka sangat mandi kat laut tu.. 'Nang nang' katanya.. Dia nk se...
Add a comment...

Post has attachment
TB Hari Sukan Negara 8.10.16
HARI SUKAN NEGARA.. kenapa sebelum ni x pernah dengar ek?. Maksud saya kenapa tahun2 sudah macam tak berapa havoc je event ni.. X mcm yg dipromosikan pd tahun ni.. Rasanya tahun ni agak meriah sambutannya.. Atau mungkin saya yg x ambik port pasal benda2 cen...
Add a comment...

Post has attachment
Hampir Setahun Di Ofis Baru..
Assalam.. Dah lama x buka blog sendiri.. Sibuk sangat ke wei.. Hihi.. Semenjak tukar kerja di tempat baru ni, kebiziannya takdela macam kat tempat kerja lama kat melaka.. Tapi ntah kenapa semacam malas nak online.. Haha.. Dah dekat setahun duk ofis baru ni....
Add a comment...

Post has attachment
Syoknya Dapat Petik Buah Tin
Sejak saya tanam Pokok tin awal tahun ni, mmg bercita2 nk petik & merasa sendiri keenakan buah tin yg diperkatakan orang ni.. Alhamdulillah bulan puasa baru2 ni, buah tin mula masak ranum & dah boleh dipetik.. Happy sangat.. Haha Pokok tin sebelum pindah da...
Add a comment...

Post has attachment
Percubaan Menanam Pokok Tin
Assalamualaikum.. Hari ni terajin pulak nak menaip kat blog ni.. Rasanya saya tak pernah cerita pasal pokok buah tin ni kan.. Dah lama sebenarnya nk tanam pokok tin ni tapi disebabkn harga pokok ni yg agak mahal, asyik tertangguh je nk beli anak pokok ni.. ...
Add a comment...

Post has attachment
Belon Udara Panas & Taman Botani Putrajaya
Ini cerita minggu lepas.. On the way balik ke KL daripada Banting, singgah putrajaya jap.. Dengarnya ada karnival belon udara panas.. Pagi dalam pukul 9 kitorg sampai putrajaya.. Agak kecewa sebab cuma nampak 1 belon je di udara.. Ada 2 belon lg baru nak na...
Add a comment...

Post has attachment
Lagi Bunga Orkid Mak..
Salam ceria.. Nak share kat sini bunga2 orkid kat rumah Mak di kampung.. Orang kata susah nk tanam & jaga pokok orkid ni.. Ada betulnya sebab cubaan aku nk tanam sepokok orkid masa kat melaka dulu tak berjaya.. Mungkin kurang belaian & kasih saying daripada...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded