Profile cover photo
Profile photo
racquel bulleser
400 followers -
This is my biggest motto about giving Zumba® classes. I want you to: RELAX, LAUGH, ENJOY, FEEL GOOD & STAY FIT.
This is my biggest motto about giving Zumba® classes. I want you to: RELAX, LAUGH, ENJOY, FEEL GOOD & STAY FIT.

400 followers
About
Posts

Post has attachment
Zumba fitness met Racquel te Oostende @ Vayamundo Ravelingen
 
Wanneer en Reservatie

Op Woensdag van 19u00 tot 20u00
Op Donderdag van 19u30 tot 20u30

Wens je ook mee te doen kies hier welke datum voor jou past en stuur ons een e-mail met de gewenste datum zodat wij een plek voor je kunnen reserveren.

Elke les is een feest. Ik hoop je binnenkort te zien in de Zumba les.

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Eisa Jocson is a pole dancer and visual artist from the Philippines. Her solo artistic work merges both backgrounds, investigating notions of gender, body politics and power relationships. In her work, sexuality and strength, voyeurism and restraint, and vulnerability and violation all collide.

She has presented “Stainless Borders: The Deconstruction of Architectures of Control” at several events, including the 2010 Festival Coup de Ville in Belgium. It combines guerilla street pole dancing with graffiti tags to exhibit the body’s potential in an urban space.
Her most recent work on the subject of spectatorship and expectations “Death of the Pole Dancer“ premiered at In Transit Performance art festival 2011 in the House of World Culture in Berlin. The solo was commissioned by the festival and developed during her 2 month (May-June 2011) residency at Nadine.
Her collaborations with choreographer Rasa Alksnyte and with Ugo Dehaes at the trans-cultural research and performance platform “Monsoon”, initiated by Arco Renz explores both visual and dance trajectories developing hybrid performances.

Eisa Jocson, who also works as associate director at “Pole Academy Philippines”, works in Manila and Brussels.

Post has attachment

Post has attachment
Ik twijfel er geen seconde aan dat Leopolds beleid in Congo onnoemelijk bloedig was, dat hij als geldgier zijns gelijke niet had en dat hij de democratie in zijn liberale koninkrijkje node duldde. Maar ik twijfel er evenmin aan dat hij Brussel verfraaid heeft als geen ander. Als Brussel vandaag tussen zijn scheuren en steenpuisten nog mooie plekken heeft, hebben we dat vooral aan Leopold II en zijn tijdgenoten te danken. De hedendaagse winzucht, de hedendaagse afbraak, het hedendaagse democratische deficit — en daarmee bedoel ik de eurocratie in Brussel — geven niets in de plaats. Of ja, toch wel: de lelijkste straten en pleinen van Europa: de horreur van het Schumanplein, de windtunnels aan het Noordstation, het groteske mombakkes van een stad tussen Centraal Station en stadhuis. - See more at: http://www.zumba-oostende.be/leopold-ii-bloedhond-met-visie/#sthash.CgkfKhwP.dpuf

Post has attachment
We knutselen allemaal onze eigen realiteit bij elkaar tot een Virtual Unreality.

Virtual Unreality when Perception becomes reality (tot de echte waarheid in je gezicht ontploft)

Het internet is van onschatbare waarde, maar het vertroebelt onze blik op de waarheid. Dat stelt de Amerikaanse professor journalistiek Charles Seife in zijn boek ‘Virtual Unreality’. ‘Digitale informatie is als een giftige epidemie.’

Iedereen heeft toegang tot dezelfde schat aan informatie. Burgers worden slimmer. Foute regimes hebben het almaar moeilijker om hun volk onwetend te houden. Het internet heeft duidelijk een globaal democratiserend effect. Maar die revolutie heeft een keerzijde: het web stikt van de onwaarheden. Onjuiste informatie verspreidt zich als een besmettelijk virus: razendsnel en onuitwisbaar. Het internet maakt het heel eenvoudig om te liegen.
Dat poneert Charles Seife in ‘Virtual Unreality: Just Because The Internet Told You So, How Do You Know It’s True?’. Zijn boek drukt ons met de neus op de wildgroei aan onwaarheden op het wereldwijde web. De hoaxes vliegen ons rond de oren. Keer op keer blijken berichten of foto’s met een hoge wowfactor gefabriceerde verzinsels. ‘We leven in een wereld waarin we echt en virtueel bijna niet meer kunnen onderscheiden’, zegt Charles Seife.

- See more at: http://www.zumba-oostende.be/virtual-unreality/#sthash.g1OMESiv.dpuf

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Het ontstaan van het ZIN - Zumba Instructors Network en de ZIN dvd

Zumba Fitness hield in 2003 de eerste trainingssessie voor instructeurs. Tot hun verbazing vlogen meer dan 150 mensen naar Miami om uit de eerste hand, van Beto Perez dus, te leren. Ze bleven dergelijke sessies iedere paar maanden houden

De instructeurs namen hun camera’s meen om de lessen op te nemen. Zo realiseerden ze zich dat men niet alleen ideeën voor muziek wilde, maar ook choreografieën en een gevoel van gemeenschapszin. Gezien het succes van de Zumba Instructor Club creëerden de het Zumba Instructors Network (ZIN) als een manier om aan de wensen van de instructeurs te voldoen en een doorlopende inkomensstroom te genereren.
Wait while more posts are being loaded