Profile cover photo
Profile photo
ben osman
23 followers
23 followers
About
ben osman's posts

Post has attachment
01: New Page


Post has attachment
Abang
Dalam bulan Ogos kot, dapat balik kerja awal, sementara tunggu maghrib tengok la drama Sayangku Kapten Mukriz. Aku tak kisah sangat dengan percintaan antara askar dan doktor dalam drama tu, tapi aku rasa membongak betul hubungan baik doktor tu dengan abang...

Post has attachment
Tudung
* Sebagaimana yang diketahui umum, tudung/rambut adalah antara perkara yang memberi pengaruh besar kepada mood para gadis. Tudung tak jadi pagi ni? Mau sampai subuh esok mood tak baik. Tapi malangnya, budak-budak tak nampak idea ni. Tudung tu lah buat lap...

Post has attachment
Cantik Tak?
* aku dalam proses kemaskini blog yang dah lama dipinggirkan, minta maaf banyak-banyak spam/post komik lama. * Terima kasih mak dan ayah. Tiap-tiap hari aku tanya aku cantik ke tak, tiap-tiap hari jugak diorang jawab cantikkkk *sambil abang kakak adik a...

Post has attachment
People.
Misi gagal. Tak kira betapa kuat aku usaha. Tiap hari.

Post has attachment
Lupa
** Aku ada potensi buat satu family sehelai sepinggang raya nanti. Suruh tengok dapur, dapur terbakar. Suruh tengok mesin basuh, bilik membasuh banjir. Suruh belajar, belajar malas. Apa pun tak boleh.

Post has attachment
Makeup Tutorial
* Ampun guys. Hahahaha. Aku rasa ni komik paling hambar aku pernah buat. Cerita dia, aku tengah mati kutu hilang arah tak boleh balik kampung walaupun final exam dah habis Khamis lepas. Bukan sebab tak ada kenderaan atau tiket bas, tapi tak berani nak amb...

Post has attachment
Janggal
ini bazar ya rakan-rakan. lulz * Korang kalau nak betul-betulkan tudung ke rambut ke baju ke gigi ke hidung ke perhati dulu dalam kereta ada orang ke tak. Ni baru kereta, yang betulkan diri dekat tingkap kelas dia taktau kitorang yang dalam kelas ni mac...

Post has attachment
.
Di bulan romadon ini... ...menjadi mimpi ngeri para wanita apabila period datang di waktu hampir berbuka. Huhuhuhuhu

Post has attachment
Selfie Neraka 4
Gambar dalam media sosial: Dalam dunia sebenar:  Gambar dalam IC, lesen, passport, kad pelajar dan dokumen penting yang lain: * Kau apa tau. Gambar IC aku tak ada batang hidung kot menangistepimesinbasuh
Wait while more posts are being loaded