Profile cover photo
Profile photo
PHPBH Zajednica PHP programera Bosne i Hercegovine
4 followers -
Zajednica programera Bosne i Hercegovine
Zajednica programera Bosne i Hercegovine

4 followers
About
Posts

Ova zajednica PHP programera je malo drugacija. Prvenstveno je obrazovnog karaktera. Zatim je zajednica, gde bi svi trebali da se osećaju kao kod kuće, da učestvuju u radu i uživaju u plodovima zajedničkog rada.

Cilj nam je da okupimo PHP zajednicu oko ideje unapređivanja znanja, unificiranja / standardizacije koda, unapređenje frameworka koji odaberemo kako bi naš rad bio vredniji, i kako bi se brže uklapali na novim poslovima i projektima.

Poznanstva i prijateljstva osnivača / pokretača udruženja sa svim većim firmama u regionu, sa zajednicama u susjednim državama omogućiće nam da stvorimo zajednicu u kojoj će čast biti član.

Prijavite se, popunite formular i pristupite zajednici PHP programera.

Kako je PHP nemoguće odvojiti od HTMLa, CSSa, Javascripta stoga smo odlučili da se malo potrudimo i da uvrstimo i te kategorije na naš sajt, kako bi imali potpunu sliku i teme za razgovor.

Prvi meetup planiran je za kraj godine, o čemu će naši članovi i simpatizeri biti blagovrijemeno obaviješteni.

Pratite nas na facebooku, twitteru i na ovom sajtu, trudićemo se da Vam uvek dostavimo najsvežije informacije i pružimo podršku.
Add a comment...

Ideja o PHP zajednici Bosne i Hercegovine dobija novo obličije / ovaj portal na kome će od sada biti obavještenja, tekstovi, izvještaji sa događanja i formular za prijavu. Pratite naš rad i učlanite se, kako bi dobijali obavijesti o novim projektima, poslovima, događajima…
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded