Profile cover photo
Profile photo
S. Faezah
513 followers -
life is short, enjoy it!
life is short, enjoy it!

513 followers
About
S.'s posts

Post has attachment

Post has attachment
Awak kat mane? eh! eh! Awak kat mane?
Ehem..ehem..Assalamualaikummm.. Rindunyaaa lahai dengan blog ni dan rindu nak blogwalking.. Pejam celik pejam celik lebih kurang 9 bulan aku tak update any entry.. Sekarang ni rasa semangat nak update blog balik..hehehe Entry wedding banyak lagi nak cerita....

Post has attachment
Wedding Review: Persalinan Baju Nikah
Salam Jumaat. :)            Kalau dikira, baju nikah antara item yang terpenting bagi aku. Sebab baju ni yang akan dipakai saat disatukan masa hari pernikahan. So, ada sentimental value di situ. Kalau bandingkan dengan baju resepsi, aku lebih cerewet dan ri...

Post has attachment
Honeymoon Day 3: brisbane city
Hi peeps!           Jom kita sambung cerita hari ketiga honeymoon. Actually, bukan cerita sangat pon. Gambar aje yang banyak. Nak cerita dah ingat-ingat lupa gitu... Makin tua ni, makin cepat lupa pulak..hihi           Untuk hari ketiga, kami decide nak kel...

Post has attachment
Wedding Review: Handbouquet
Salam Jumaat :)           Kite teruskan lagi wedding review. Kalau ikut banyak lagi ni yang tak review. Aku try habiskan secepat mungkin. Bukan ape.. dah hampir setengah tahun kawen. Cerita pon dah basi. Design and idea semua dah expired nanti. Tak syok la ...

Post has attachment
fuh! pos juga akhirnya.
Hi guys! Rasa lega sangat..akhirnya dah pos juga hadiah untuk pemenang Ole-ole Kota Singa. Minta maaf di atas kelewatan yang tertangguh dari selepas raya lagi.  Dari cuti raya yang panjang, disambung dengan kesibukan selepas raya..jadi bertangguh-tangguh. A...

Post has attachment
Makan-makan: Alexis, Bangsar
Korang pernah tak craving nak makan benda-benda manis? Aku memang sweet tooth pon. Pantang nampak cake or dessert depan mata, mesti tak sah kalau tak makan. Mana tak kembang.  Lepas kawen ni semua tegur aku makin kembang dengan dagu dua lapis. Dalam hati, s...

Post has attachment
Wedding Review: Hantaran Dari Pihak Lelaki
Hi Ladies!             Harini kita review pula hantaran dari pihak suami. Mother in-law yang beli barang dan gubah sendiri. Rajin betul. Everyday lepas balik kerja, dia buat sikit-sikit. Kalau aku jangan harap ler..Balik kerja, kroh kroh duluu..hehe. Lepas ...

Post has attachment
Segmen Blogwalking Syawal by Prettyiz
Jom join Segmen Blogwalking Syawal by Prettyiz. Klik Banner untuk join. Dateline: 26 Ogos 2014

Post has attachment
S. Faezah commented on a post on Blogger.
bukan berkira. tapi pasal etikan kannn..hehe
Wait while more posts are being loaded