Profile cover photo
Profile photo
Cheq Kaq
1,911 followers
1,911 followers
About
Posts

Post has attachment
Cuba resepi simple jom
BUBUR NASI BERSANTAN
BUBUR NASI BERSANTAN
cintaitupasti.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
BUBUR NASI BERSANTAN
Saya bukan orang yang pandai masak. Tapi nak jugak share resepi kat sini. Bukan apa, nanti kalau nak buat lagi senang nak rujuk semula. Tak payah nak search kat blog orang lain, belek blog sendiri je. Saya memang suka buat bubur. (Sebab senang, simple untuk...
BUBUR NASI BERSANTAN
BUBUR NASI BERSANTAN
cintaitupasti.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Letihnya Bila Anak Dah Masuk Tiga
Letihnya Bila Anak Dah Masuk Tiga
cintaitupasti.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Letihnya Bila Anak Dah Masuk Tiga
Baru tiga Cheqkaq oii! Amek ko!hahaha..aduyai..serius!Ini yang saya rasa bila dah ada anak 3 : Penat Kain bertimbun tak terurus dah nak melipat rumah tunggang langgang Baju g kerja main sambo je asal tutup aurat (boleh cenggitu) Asyik pakai shawl sbb malas ...
Letihnya Bila Anak Dah Masuk Tiga
Letihnya Bila Anak Dah Masuk Tiga
cintaitupasti.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Siapa yang nak cari tempat untuk bawa anak-anak jalan dengan bajet rendah, meh baca post ni..berbaloi baloi
Add a comment...

Post has attachment
Pengalaman Bersalin Anak Ke Tiga
Pengalaman Bersalin Anak Ke Tiga
cintaitupasti.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Ada yang sedang intai peluang untuk kerja dari rumah?Jom baca entry ni
Add a comment...

Post has attachment
Cheq Kaq commented on a post on Blogger.
waa..lama tak singgah sini..rupe2nya dh ade yg menunggu untuk lihat dunia..tahniah dik..satu lagi brg2 mak baby..toiletries..
Insyaallah
Insyaallah
cikzaniff.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded