Profile cover photo
Profile photo
Cheq Kaq
1,936 followers
1,936 followers
About
Cheq's posts

Post has attachment
Cuba resepi simple jom

Post has attachment
BUBUR NASI BERSANTAN
Saya bukan orang yang pandai masak. Tapi nak jugak share resepi kat sini. Bukan apa, nanti kalau nak buat lagi senang nak rujuk semula. Tak payah nak search kat blog orang lain, belek blog sendiri je. Saya memang suka buat bubur. (Sebab senang, simple untuk...

Post has attachment

Post has attachment
Letihnya Bila Anak Dah Masuk Tiga
Baru tiga Cheqkaq oii! Amek ko!hahaha..aduyai..serius!Ini yang saya rasa bila dah ada anak 3 : Penat Kain bertimbun tak terurus dah nak melipat rumah tunggang langgang Baju g kerja main sambo je asal tutup aurat (boleh cenggitu) Asyik pakai shawl sbb malas ...

Post has attachment
Siapa yang nak cari tempat untuk bawa anak-anak jalan dengan bajet rendah, meh baca post ni..berbaloi baloi

Post has attachment

Post has attachment
Untuk mommies yang baru kat luar sana.. tips untuk anda!

Post has attachment
Ada peminat "Bukan Kerana Aku Tak Cinta" kat sini?

Post has attachment
Ada yang sedang intai peluang untuk kerja dari rumah?Jom baca entry ni

Post has attachment
Cheq Kaq commented on a post on Blogger.
waa..lama tak singgah sini..rupe2nya dh ade yg menunggu untuk lihat dunia..tahniah dik..satu lagi brg2 mak baby..toiletries..
Wait while more posts are being loaded