Profile cover photo
Profile photo
Fahreen Fredo
17 followers -
Do not speak as loud as my heart.
Do not speak as loud as my heart.

17 followers
About
Fahreen's posts

Post has attachment
Syawal 2016.
syawal7, bismilillah.. Black & Brown this year, aku plan tudung tu gold tapi beli online kaler lari habis. Itu sauk shawl lama. Jadiklah boleh je beraya. Huhu Tahun ni #teamrayapahang. Cembiasa, pose gambar pagi raya di sebalik pokok kelapa yang dah agak na...

Post has attachment
Penghujung 2015.
Sepanjang tahun 2015 ni, bab kesihatanlah paling menguji aku. Demam sepakej dengan benda benda basic yang lain, kebah.. Akhirnya datang semula demam - kebah - demam - kebah dan sekarang sedang sengsara demam, batuk, selsema yang tak tahu bilalah nak kebah. ...

Post has attachment
In my place - Coldplay
Photo

Post has attachment
#RayaKita
Assalamualaikum.. Happy raya gais. How's your raya? Havoc? Seronok makan? Makan manyak taakkk?? Hahaha... Tak berani ah aku nak naik penimbang buat masa sekarang ni. Melantak macam membela je.. Hari tu molek je dagu dabel chin, sikalang sudah triple chin. K...

Post has attachment
Hujung Minggu : Tengok Wayang
Cerita apa? Dinosaur lah.. Tengok teaser tuari pun dah peh peh best ni best. Memang berbaloi rasa tengok kat panggung. Puas hati ah. Seat pon best. Bebudak semua ok. Cuma aku pening luqman kejap nak duduk atas aku, kejap gi kat apak dia, kejap nak duduk sor...

Post has attachment
Seminggu Ramadhan.
Alhamdullilahhhh.. Selesai dah seminggu puasa. Ada lagi 3 minggu untuk kita merindui ramadhan. :') Kejap je kan. Macam baru je sambut puasa pertama khamis lepas. Dah jumpa khamis baru. Esok nak balik kampung, plan nak berbuka ngan family mertua pulak. Bulan...

Post has attachment
Ramadhan 2015.
Alhamdullilah, syukur bulan yang ditunggu tunggu dah sampai. InsyaAllah, nak perbaiki diri lebih baik. Mana yang buruk buruk tu, tanak dah ulang lagi. Semoga Allah kuatkan iman. Kuatkan hati, lindungi segala pancaindera yang Dia kurnia ni. Semoga ramadhan k...

Post has attachment
The Littlest Things. By Miss Suze Rotolo.
Bersyukur aku tak terrrr buang buku ni.. *** Hujung minggu lepas, aku lepaking dalam bilik stor. Cadang memula nak kemas barang dan buang ah mana yang tak perlu. Biasanya impian tu selalu tinggal impian bila aku start ralit dengan benda lain. Hehe. Dok pu...

Good morning gaiss!!

Post has attachment
Kek Lego.
Finally, kek impian fahrin. Hepi kemain bujang sorang tu. Maklum la, dah pandai enjoy birthday party bagai. Sokmo attend party anak kengkawan, dia usha kek dulu, pastu bisik bisik kat emak dia. Tahun ni merupakan tahun pertama fahrin dengan luqman masuk sek...
Wait while more posts are being loaded