Profile cover photo
Profile photo
Laust Nielsen
112 followers
112 followers
About
Laust's posts

Post has attachment

Post has shared content
Værd at dele

Første gang hos en bilforhandler: Man kigger på bilen, sætter sig ind og stirrer på instrumentbrættet, justerer på spejlet og rykker rundt i gearene. Så stiger man ud og sætter sig på hug for at se ind bag hjulet, for til sidst at indse at man ikke har den ringeste forstand på hvad man laver og at man bare skulle have aftalt tid med værkstedet, så de kunne kigge på den i stedet. På den måde fik jeg udskudt til senere hvad jeg kunne have klaret i dag - havde jeg bare tænkt mig lidt mere om.

En klar fordel med G+ i mobiludgaven på iPad er, at gif-animationer ikke virker.
Forstå mig ret, jeg synes det er herlige gif-animationer I viser mig (dem af jer der viser mig dem), men de tilfører siden en forbandet masse støj, da de kører i loop efter ca. 3 sekunder og ikke kan stoppes.

Helt ærligt Google, så vil jeg helst undgå mobilversionen af google+ når jeg er på med min iPad... Hvor svært kan det være?

Finder det stadigt sært at folk jeg ikke kender 'følger' mig... Er godt klar over at mine venners venner på facebook kan følge med i stort set alt hvad jeg poster der... men det er alligevel sært at man ligefrem bliver konfronteret med det.
Og ja, jeg slettede min twitterkonto fordi jeg aldrig kunne forstå formålet og ikke forstod hvorfor jeg havde så mange followers når jeg aldrig skrev noget.
Måske jeg begynder at forstå det her?

Post has attachment
Åh, Fleetwod Mac! Fortæl mig løgne, fortæl mig søde små løgne!

Post has attachment
Vil bare lige reklamere lidt for gårsdagens upload...

Post has attachment
Hahaha, læste nedenstående som træf-dating... troede lige et øjeblik jeg havde taget fuldstændig fejl af hvad Skalk egentlig er.

Har fået UG i nørd. :)
Wait while more posts are being loaded