Profile cover photo
Profile photo
Solid Results bv
21 followers -
Full service reclamebureau, offline en online producties gebaseerd op kennis van marktcommunicatie
Full service reclamebureau, offline en online producties gebaseerd op kennis van marktcommunicatie

21 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Beveiliging SSL-certificaat

Is jouw website of de website van het bedrijf waar je werkt al beveiligd met een SSL-certificaat? Ik raad dat echt aan omdat Chrome, de populairste browser van Google, in 2017 bezoekers van sites en shops zónder HTTPS een beveiligingswaarschuwing gaat geven. Bezoekers van je site krijgen dan de melding dat deze onveilig is. Dit kán funest zijn voor je potentiële klanten. Bezoekers laten deze onveilige site links liggen en doen hun aankopen of vragen diensten aan bij de beveiligde concurrent. Met een SSL-certificaat sta je hoog in het vaandel bij Google.

Neem contact met ons op als je er meer over wil weten. We kunnen je uitgebreid hierover inlichten.
Add a comment...

Post has attachment
Van Raak Staal heeft Solid Results BV uit meerdere bedrijven verkozen als 'hun' corporate en marketing communicatiebureau.
#trots #wegaanonsuiterstebestdoen

Dit was onze eerste spoedklus, binnen anderhalve dag een illustratie maken die geplaatst is bij een redactioneel stuk over Staal Express, een van hun specifieke diensten. We zijn trots dat we voor dit sterke bedrijf mogen gaan werken. Wordt vervolgd.

Add a comment...

WAT TE DOEN ALS JOUW WEBSITE NOG NIET RESPONSIVE IS


De statistieken tonen het keihard aan: mobiele bezoekers zijn al bijna in de meerderheid. En de bounce rate van deze bezoekers is met meer dan 80% onvoorstelbaar hoog. Ondanks de duidelijke waarschuwingen, zoals Mobilegeddon, heeft de lang voorspelde opkomst van het mobiele web ons toch nog verrast. Want het gaat nu razend snel!
Het afgelopen jaar (2015) was responsive web design enorm in opkomst. Uit ons eigen onderzoek onder top 200 bedrijven in Nederland blijkt dat tussen november 2014 en november 2015 het percentage responsive sites in deze categorie is gestegen van 33% naar 52,5%. Maar uit onderzoek van Akamai uit eind 2014 blijkt dat naarmate websites minder verkeer krijgen, dit percentage ook gelijk een stuk lager is.

Is er budget om mee te gaan met wat verwacht wordt door Google?
Omdat vele bedrijven een paar jaar geleden fors hebben geïnvesteerd in nieuwe websites, rijst de vraag of er budget is om een nieuwe site te bouwen. Maar je zult toch wat moeten doen. Je kunt je mobiele gebruikers niet zo lang blijven negeren. De website moet responsive worden. Maar hoe?

Responsive is de standaard
Als een bedrijf dit jaar voldoende budget beschikbaar heeft om een nieuwe website te laten bouwen, is het probleem te overzien. Want alle nieuwe sites die nu worden gebouwd zijn responsive. Responsive is tegenwoordig een defacto standaard.

4 Strategieën
Maar wat als men pas in 2017 of 2018 weer financiële ruimte heeft voor een nieuwe website? Hoe bedien je tot die tijd dan de groeiende groep bezoekers met een smartphone of tablet? En beantwoord je dus aan de verwachtingen van Google? We behandelen 4 verschillende strategieën om tot een responsive website te komen:

• Bestaande website ombouwen
• Responsive mobiele site
• Adaptive+Responsive Web Design
• Beetje bij beetje


1) Bestaande website ombouwen

Bij deze strategie pas je de bestaande website aan, zodat deze responsive wordt. Deze aanpak is aantrekkelijk als de website groot is, veel bezoekers heeft en het helemaal opnieuw bouwen teveel tijd en geld gaat kosten.

Voordelen
Het is een relatief snel proces. Een bestaande website responsive maken kan al door een aparte css te maken voor kleine schermpjes. De ontwikkelaars kunnen meerdere ‘breakpoints’ (media queries) aanbrengen voor verschillende scherm-afmetingen, waardoor je het effect van een echte responsive website aardig kunt benaderen. Dit zal de gebruikerservaring voor mobiele bezoekers in ieder geval verbeteren. En daarmee ook de vindbaarheid van je website op smartphones.

Vertrouwd. Voor een website met veel terugkerende bezoekers is een grondige re-design niet zonder risico. Mensen wennen nu eenmaal aan een website en verzetten zich al snel tegen verandering. Ook als deze feitelijk een verbetering is. Door de bestaande site om te bouwen is het verschil met de oude situatie relatief beperkt.

Organisatorisch makkelijk. Het ombouwen van een bestaande site zal ook intern minder snel op weerstand stuiten. Je zult minder gedoe krijgen over het ontwerp en welke kleur blauw te gebruiken. Je kunt werken met bestaande teksten en foto’s. Je zult minder tijd kwijt zijn aan het overtuigen van managers en directie.

Nadelen
Het blijft een lapmiddel. Een goede ervaring voor mobiele gebruikers gaat niet alleen over het aanpassen van het ontwerp aan verschillende scherm-afmetingen. Bij het ombouwen van een bestaande site naar responsive laat je de nodige kansen liggen die een echt goed uitgevoerd responsive design kan bieden.
Teveel en verkeerde content. Meestal vergt goed responsive design ook een heroverweging van de content strategie, omdat kleinere schermpjes dwingen tot sterke prioritering van de content. Het risico bestaat dat mobiele gebruikers door de bomen het bos niet meer zien.

Prestaties. Goed responsive design betekent ook het optimaliseren voor met name minder snelle smartphones met trage verbindingen. Bij het ombouwen van een bestaande desktop site is dit meestal onbegonnen werk.

2) Responsive mobiele site

De tweede strategie is om met beperkte middelen een responsive mobiele (m.dot) site te lanceren naast de bestaande desktop site en deze langzaam door te laten groeien om uiteindelijk de desktop te vervangen.
Je plant als het ware een zaadje voor een responsive toekomst, terwijl je de bezoekers met een smartphone op korte termijn al een veel betere ervaring biedt.

Voordelen
Snelle, betaalbare oplossing. Een mobiele versie (m.dot) van een website is doorgaans veel sneller en goedkoper te realiseren dan een complete responsive re-launch. Je zult je mobiele bezoekers dus al redelijk snel een goede gebruikerservaring kunnen bieden tegen een relatief geringe investering.

Beperkt risico. Vooral als het aantal mobiele bezoekers aan de website van jouw organisatie nog niet zo groot is. In dat geval biedt deze aanpak de mogelijkheid om kennis te maken met responsive design. En dat zonder gelijk alles op het spel te zetten.

Betaalbaar lesgeld. Door klein te beginnen en in geleidelijke stapjes de responsive website uit te bouwen, zonder de enorme druk van een complete responsive re-launch, kan de organisatie rustig experimenteren en leren.

Toekomstbestendig. Een responsive opgezette mobiele website volgens onze principes van een goede website maakt jouw organisatie klaar voor de toekomst. Want de website dient uiteindelijk als basis voor de responsive website die na verloop van tijd de bestaande desktop site zal gaan vervangen.

Nadelen
Het is nog wel een m.dot site. De nieuwe site mag dan wel responsive zijn, het is nog steeds een m.dot site met alle nadelen van dien: URL redirect problemen, content management en beheer kwesties, continuïteit, SEO, en meer.

Lapmiddel. Als het voornemen om de responsive mobiele site door te laten groeien naar een responsive website voor alle scherm-afmetingen niet wordt doorgezet, bestaat de kans dat het een lapmiddel voor de korte termijn blijft.

3) Responsive Web Design

Het ideaalplaatje wanneer er voldoende middelen beschikbaar zijn om de bestaande website in z’n geheel te vervangen door een nieuwe, duurzame, responsive website. Een responsive website gaat het beste om met de restricties van veel mobiele gebruikers: kleine schermpjes, langzame processors en trage internetverbindingen. Ook biedt deze aanpak gelegenheid om apparaat-specifieke mogelijkheden te benutten, zoals gps plaatsbepaling en meer.

Voordelen
Een schone lei. Een responsive Web Design betekent een nieuw begin. Het biedt de kans om de website te baseren op een doordachte content strategie en een schone code-base zonder de ballast van verouderde technologie.

Breder bereik. Je kunt de website werkelijk mobile-first en content first ontwikkelen en door middel van progressive enhancement een veel breder spectrum aan mobiele apparaten bedienen.

Prestaties. Bij een schone, mobile-first aanpak kunnen de ontwikkelaars de prestaties van de website vanaf het begin optimaliseren voor snelheid. Dit heeft grote voordelen voor de gebruikerservaring van alle denkbare bezoekers en daarmee voor de conversie van de website. (Indexactie Google)

Allesomvattend. Een responsive website biedt een optimale gebruikerservaring aan alle typen bezoekers. Van de kleinste smartphones en wearable gadgets tot de grootste Smart-TV’s. Het is een alles-in-een oplossing met alle voordelen van dien.

Duurzaam. Een schone start met een responsive website biedt de gelegenheid om te ontwikkelen volgens de juiste wensen en principes. De website past zich moeiteloos aan, is eenvoudig uit te breiden met nieuwe functies, is simpel aan te passen en je hoeft nooit meer een ingrijpend re-design te doen met alle kosten en risico’s van dien.

Nadelen
Het kost tijd en geld. De realisatie van een nieuwe responsive website vergt een investering in tijd en geld. De kunst is om ervoor te zorgen dat deze investering zich de jaren erna dubbel en dwars terugverdient.
Het vraagt veel van de organisatie en zijn bureau. Een compleet re-design van een website is een ingewikkeld traject. En omdat er veel op het spel staat, is het noodzaak dat het goed doordacht is. Dat de start een ijzersterk concept is. Dit vergt tact en doortastendheid van twee partijen.


4) Beetje bij beetje

Een kruising tussen ombouwen en de losse responsive mobiele site. In plaats van een nieuwe site voor alleen smartphones, begin je met de onderdelen van de website waar de mobiele bezoekers de meeste problemen ondervinden en vervolgens pas je de website beetje bij beetje aan.

Binnen deze strategie zijn er twee varianten:
1) Pagina voor pagina. Daarbij vervang je in een bestaande site eerst de belangrijkste pagina’s door responsive opgezette versies.
2) Component voor component.

Voordelen
Gebruikers kunnen rustig wennen. Grote re-designs zijn soms riskant. Maar niet echt als je maar in de vertrouwde huisstijl blijft. Op deze manier kun je de bezoekers rustig laten wennen aan de nieuwe, responsive interface. Door telkens nieuwe pagina’s of componenten responsive te maken, blijf je in de goede richting bewegen.

Hapklare brokken. Voor het ontwikkelteam is het overzichtelijk om telkens een pagina of een component aan te pakken. Wat ze daarbij leren, kunnen ze bij de volgende pagina of het volgende component gelijk weer toepassen.

Direct resultaat. Een compleet re-design kost veel tijd en daardoor duurt het lang voordat de mobiele gebruikers ervan profiteren. Door de website beetje bij beetje responsive te maken kun je sneller van de voordelen profiteren.

Nadelen
Verwarrend. Voor bezoekers kan het verwarrend zijn wanneer ze binnen één en dezelfde website afwisselend responsive en niet responsive pagina’s of componenten tegenkomen.

Eindeloos. Met deze aanpak loop je het risico dat de nieuwe responsive website die het einddoel is er nooit komt. Sommige uithoeken van de site blijven misschien wel tot in lengte van dagen niet responsive.

Technische conflicten. Wat gebeurt er als een nieuwe, responsive module met de laatste technologie in conflict komt met een bestaande module met verouderde technologie? Deze aanpak kan zeer uitdagend zijn als het gaat om de technische architectuur.


Add a comment...

Wie zijn we?
Het is altijd moeilijk om kort maar krachtig te vertellen wie je als bedrijf bent en waar je voor staat.
Wij zijn een full service reclamebureau; klein en groot tegelijk. Klein omdat het vaste team wat op locatie werkt, uit drie personen bestaat en groot omdat we gebruikmaken van een groot (vast) team van meerdere professionals die worden ingezet als een productie daarom vraagt. Een kennis dragend platform.
We maken zowel offline als online producties. Maar waar we ook aan beginnen, de start is de verbinding met onze klant. Die chemie staat garant voor het succes.
En vervolgens is het afhankelijk van factoren zoals bedrijfsdoelstellingen en customer journeys. Om deze inzichten te krijgen doen we onderzoek, vragen we na, vergelijken we. Kijken we naar de concurrentie. Meten is weten. Samen met onze klanten formuleren we scherpe en meetbare doelstellingen. Daar gaan we mee aan de slag. En dat bepaalt uiteindelijk het succes van het concept. Dit geldt zowel voor de kleine als voor onze grote klanten.
En belangrijk: we beleven er zoveel plezier aan.
Ons werk is onze passie.
Add a comment...

Post has attachment
Ga een kijkje nemen op de website die we onlangs gelanceerd hebben: www.amarantgroephuisvesting.nl 
Ook de video is door ons ontwikkeld: # trots
Add a comment...

Een nieuwe website is niet altijd nodig!

Een bestaande website die niet beantwoordt aan uw verwachtingen?
 
Rendeert uw website niet?
 
Is het nu te kostbaar om een nieuwe site te laten ontwikkelen?
 
Maak dan snel een afspraak met Solid Results; wij kunnen u daarbij uitstekend helpen. 

De belangrijkste vraag blijft: ‘Wat wilt u eigenlijk bereiken met uw website? Wilt u leads / klanten genereren, wilt u informatie doorgeven of wilt u de site inzetten als visitekaartje van uw organisatie?
 
Samen bezien we haalbare en uitdagende doelstellingen
 
In overleg bekijken we welke meetbare en realistische doelen haalbaar zijn en op welke manier. Maar in alle gevallen is het belangrijk dat uw website aan een bepaald aantal randvoorwaarden voldoet:

1.     Is de site goed gebouwd? (techniek)
2.     Hoe staat het met de content?
3.     Past u linkbuilding toe en zo ja hoe?
4.     Hoe zet u de Social media in?
5.     Is de site gebruiksvriendelijk?
6.     Zijn er voldoende call to actions?

Solid Results maakt een analyse aan de hand van bovenstaande punten. 
Wanneer deze punten niet in evenwicht zijn, is de kans groot dat uw website niet haar maximale potentieel benut.
 
Verbeterpunten website optimalisatie
Na een heldere analyse die wij in kaart brengen, komen wij met adviezen (en de bijhorende kosten) die naar onze inzichten doorgevoerd dienen te worden.
 
Enkele verbeterpunten:
De techniek verbeteren waardoor uw website beter wordt geïndexeerd door Google
Gebruiksvriendelijk maken
(Lokale) linkbuilding toepassen
Online marketing inzeten
 
Gevolg:
Meer relevante bezoekers
Meer conversies 
Een hogere ranking in Google
 
Wilt u meer informatie over hoe wij uw bestaande website beter kunnen laten renderen?
Stel uw vraag via ons informatieformulier of maak gelijk een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij staan vrijblijvend voor u klaar!
Add a comment...

ter kennisname.... ik post te weinig.. heb het te druk, we kennen het allemaal. Toch is de invloed van de social media ongekend groot. Zodra ik me maar een kwartiertje op het speelplein van de social media begeef, ontstaat er positieve roering. Wil ik er blijven hangen, maar het werk roept. Net zoals vroeger op het speelplein van je school. In het  school leerde je van alles en werkte je hard, op het speelplein legde je je contacten en breidde jij je kennis uit. 
Een mijmering die ik wilde delen.
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
PAUWER is sinds 1 januari een feit. Het eerdere NSWAC is gefuseerd met de Amarant Groep en gaat onder het label PAUWER haar diensten in de markt zetten.

PAUWER is een zorgorganisatie voor mensen met een lichamelijke beperking, een meervoudige beperking en een niet aangeboren hersenletsel. 

Wij kregen van de Amarant Groep de opdracht om een naam en een bijhorend logo/beeldmerk te ontwikkelen. Daarnaast kregen we de toestemming om dit organisatie-breed neer te zetten. Dat hebben we gedaan door het geven van een aantal workshops aan medewerkers uit alle lagen van de organisatie. Niet met het doel om samen tot een naam te komen of een logo, maar wel om samen te bepalen wie je als organisatie BENT. 

Wie ben je als organisatie? Ben je trots op wie je bent? Voel je je veilig binnen de fusie met zo'n grote partner als de Amarant Groep? Zeker omdat in dit geval ( het NSWAC was een betrekkelijk kleine organisatie) lag het Kalimero-effect op de loer.

Maar in tegenstelling tot wat 'men' verwachtte, werden de medewerkers steeds enthousiaster, kreeg een ieder de kans om tijdens de workshops zijn eigen mening en gevoel te laten horen en zien. 

Het eindresultaat is een naam en een logo wat bij de organisatie en de mensen die er werken, hoort, waar iedereen zich in herkent. We hebben vanuit de organisatie heel veel positieve reacties gekregen. 
Daar zit mijn grote passie: het is me gelukt om het bedrijf het gezicht te geven wat bij ze past. 

PAUWER: de naam is een knipoog naar het Engelse power, kracht. En tegelijkertijd zit daar die PAUW , trost op zichzelf, ondanks dat wat je kan overkomen in dit leven. (niet-aangeboren-hersenletsel)
met als pay-off:  KRACHT GEEF JE DOOR

Kracht geef je door als medewerker aan je cliënt en andersom, maar ook als organisatie aan de doelgroep en de professionals. 
Add a comment...

De consument verandert,
en ook de manier hoe men content tot zich neemt.
Content is geen onderdeel meer van het eigen profiel. Waarmee ik bedoel zoals je eerst Facebook en LinkedIn gebruikte, en je content openbaar deelde.
Applicaties als Snapchat worden populair, het delen van content wat niet blijft hangen.
Wearable devices zoals Google Glass zullen een enorme vlucht gaan nemen in 2014. We gaan niet naar de content toe, maar content komt naar ons.
Internationale spelers en impact op lokale media.
Grote mediaspelers worden steeds dominanter ten opzichte van de lokale spelers.
Grote sportevenementen zullen gekocht worden door Facebook of Google en via YouTube vermarkt worden.
Er wordt door nieuwsorganisaties steeds meer gebruik gemaakt van paywalls. Ik geloof wel in betaalde content, en vindt het ook goed dat er mee geëxperimenteerd wordt, maar vraagt me af of de content van nu wel voldoende marktwaarde heeft.
Daarentegen geloof ik in Spotify en Netflix. 
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded