Profile cover photo
Profile photo
suzieanna salleh
9 followers
9 followers
About
suzieanna's posts

Post has attachment
s.e.m.b.i.l.a.n.b.u.l.a.n
Alhamdulillah. Walaupun berjauhan, sentiasa menyenangkan, membahagiakan dan memahami. Buat saya sentiasa senyum dalam diam, walaupun tengah marah atau terasa hati sebab benda remeh dan sebab saya over thinking.  Kita kata mahu, tapi Allah kata tunggu. Keran...

Post has attachment
Poket Doraemon ~ Magicnya eyeliner!
Assalammualaikum ladies and gentlemeenn, boyss and
girlsss! buat muka comel Kelas kau nyah cakap ala-ala Shaazzreeenn
Fazzllyynndaaaa.... Okay harini seperti yang diwar-warkan dalam
tajuk..MAGICNYA EYELINERR (Magic la sangat) saya akan mendemokan cara-car...

Post has attachment
Poket Doraemon ~ Alat Solek yang Simple!
Sambil-sambil try guna balik kamera 14.1 mega pixels , mai nak tunjuk serba-serbi alat-alat solek yang HARUSS ada di rumah mahupun dalam beg sandang anda!   First of all, bila pakai mekap mestilah pakai bedak ye dop?  Okay, Krim Kecantikan Safi Rania Gold n...

Post has attachment
Beli kek cawan melalui mesin ATM!
Assalammualaikum! Okay kalau anda klik link INI ada akan jumpa satu artikel mengenai satu ATM yang menjual CUPCAKES! Saya takda la suka sangat makan cupcakes. Takpernah try makan lansung pun sebenarnya . Tapi saya suka tengok! Sebab decoration cupcakes kan ...

Post has attachment
Dua lelaki bersenjata samun farmasi
Shah Alam Farmasi Malam Suspek Bertopi Keledar Baca berita selanjutnya di SINI Saya speechless & feeling insecure.  Btw, silalah berkunjung ke servis farmasi online kami!

Post has attachment
Wanita Korea obses dengan trend 'eye bag'
So yeah..saya baru balik dari lunch.  Makan nasik + ayam masak badam + tempe + kerabu mangga + cendawan goreng + jus oren susu = Rm 7.30 .  Okay ce habaq mai kat aku mana tempat lain dalam Shah Alam ni yang boleh makan semurah itu? ngeh ngeh ngeh.  Berbalik...
Wait while more posts are being loaded