Profile

Cover photo
suzieanna salleh
6 followers|1,114,223 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

suzieanna salleh

Shared publicly  - 
 
s.e.m.b.i.l.a.n.b.u.l.a.n
Alhamdulillah. Walaupun berjauhan, sentiasa menyenangkan, membahagiakan dan memahami. Buat saya sentiasa senyum dalam diam, walaupun tengah marah atau terasa hati sebab benda remeh dan sebab saya over thinking.  Kita kata mahu, tapi Allah kata tunggu. Keran...
 ·  Translate
Alhamdulillah. Walaupun berjauhan, sentiasa menyenangkan, membahagiakan dan memahami. Buat saya sentiasa senyum dalam diam, walaupun tengah marah atau terasa hati sebab benda remeh dan sebab saya over thinking.  Kita kata ma...
1
Add a comment...

suzieanna salleh

Shared publicly  - 
 
Poket Doraemon ~ Alat Solek yang Simple!
Sambil-sambil try guna balik kamera 14.1 mega pixels , mai nak tunjuk serba-serbi alat-alat solek yang HARUSS ada di rumah mahupun dalam beg sandang anda!   First of all, bila pakai mekap mestilah pakai bedak ye dop?  Okay, Krim Kecantikan Safi Rania Gold n...
 ·  Translate
Sambil-sambil try guna balik kamera 14.1 mega pixels, mai nak tunjuk serba-serbi alat-alat solek yang HARUSS ada di rumah mahupun dalam beg sandang anda!   First of all, bila pakai mekap mestilah pakai bedak ye dop?  Okay,...
1
Add a comment...

suzieanna salleh

Shared publicly  - 
 
Dua lelaki bersenjata samun farmasi
Shah Alam Farmasi Malam Suspek Bertopi Keledar Baca berita selanjutnya di SINI Saya speechless & feeling insecure.  Btw, silalah berkunjung ke servis farmasi online kami!
 ·  Translate
1
Add a comment...
In her circles
2 people
Have her in circles
6 people
nong yay's profile photo
Bruder Michael's profile photo
Siti Nur Hamizah's profile photo
Mohamad Hamizan's profile photo
Syazwan Rahman's profile photo

suzieanna salleh

Shared publicly  - 
 
Poket Doraemon ~ Magicnya eyeliner!
Assalammualaikum ladies and gentlemeenn, boyss and
girlsss! buat muka comel Kelas kau nyah cakap ala-ala Shaazzreeenn
Fazzllyynndaaaa.... Okay harini seperti yang diwar-warkan dalam
tajuk..MAGICNYA EYELINERR (Magic la sangat) saya akan mendemokan cara-car...
 ·  Translate
Assalammualaikum ladies and gentlemeenn, boyss and girlsss! *buat muka comel* Kelas kau nyah cakap ala-ala Shaazzreeenn Fazzllyynndaaaa.... Okay harini seperti yang diwar-warkan dalam tajuk..MAGICNYA EYELINERR (Magic la s...
1
Add a comment...

suzieanna salleh

Shared publicly  - 
 
Beli kek cawan melalui mesin ATM!
Assalammualaikum! Okay kalau anda klik link INI ada akan jumpa satu artikel mengenai satu ATM yang menjual CUPCAKES! Saya takda la suka sangat makan cupcakes. Takpernah try makan lansung pun sebenarnya . Tapi saya suka tengok! Sebab decoration cupcakes kan ...
 ·  Translate
1
Add a comment...

suzieanna salleh

Shared publicly  - 
 
Wanita Korea obses dengan trend 'eye bag'
So yeah..saya baru balik dari lunch.  Makan nasik + ayam masak badam + tempe + kerabu mangga + cendawan goreng + jus oren susu = Rm 7.30 .  Okay ce habaq mai kat aku mana tempat lain dalam Shah Alam ni yang boleh makan semurah itu? ngeh ngeh ngeh.  Berbalik...
 ·  Translate
1
Add a comment...
People
In her circles
2 people
Have her in circles
6 people
nong yay's profile photo
Bruder Michael's profile photo
Siti Nur Hamizah's profile photo
Mohamad Hamizan's profile photo
Syazwan Rahman's profile photo
Links
Other profiles
Contributor to
Basic Information
Gender
Female