Profile cover photo
Profile photo
СПА Хотел "Персенк"
За Спа Хотел Персенк
За Спа Хотел Персенк
About
Posts

Post has attachment
Западни Родопи е онова кътче от страната ни, за което смело можем да кажем, че е целунато от Господ! Неповторима природа, богато историческо наследство, кристални реки и водопади – навсякъде безмълвно великолепие. Град Девин се е сгушил именно там, приютил в околностите си част от тази приказна картина и винаги готов да посрещне всеки, който пожелае да го опознае. Девин е известен преди всичко със своята минерална вода – природно безценно богатство за жителите и гостите на града и именно тя прави градчето една от най – предпочитаните спа дестинации у нас. Девинската вода съдържа ценни качества, които я правят изключително полезна и все по – често хората планират почивката си точно тук, в тази част на Родопите.

SPA Хотел Персенк 5* се гордее с изключително комфортна и луксозна база, приятелското отношение на своя екип и с уютния и модерен spa център, който ще задоволи и най – изискания вкус. За любителите на spa изкушенията, хотелът предлага голям басейн, джакузи и детски басейн с минерална вода, ароматна сауна и парна баня, зона за релакс и фитнес. Едно от най – новите попълнения в spa центъра на SPA Хотел Персенк 5* е солната стая за халотерапия, където освен да релаксират, гостите ще могат да усетят оздравителните сили на солта. Тук е и една от най – полезните spa процедури в международен мащаб – матрично – ритъмната терапия, осигуряваща лечението на различни заболявания чрез възстановяване на увредени клетки, тъкани и органи чрез стимулиране на възстановителни процеси и механизми на тялото. Използва се при широк спектър болки и травми.

Да не забравяме и любимите на повечето хора възстановяващи и релаксиращи масажи! В SPA Хотел Персенк 5* се предлага богата гама от масажи, процедури за лице и тяло, арома терапии, хидротерапии , кало и луго апликации. Истинско вълшебство за духа и сетивата!

За мечтаната ваканция на семейството Ви, не се колебайте – доверете се на любезните домакини от SPA Хотел Персенк 5*, опознайте божествената природа на Родопите и се отдайте на забавления и пълноценна почивка в това 5-звездно планинско бижу!
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded