Profile cover photo
Profile photo
ammir hafzan
64 followers
64 followers
About
Posts

Post has attachment
Kreator + Vader Live Singapore 2017
Album beru diaorang yang sedap, Kreator membuatkan aku teruja untuk headbanging sekali lagi di Singapore apa lagi dengan adanya Vader hero death metal Poland. Harap boleh lupakan sekejap Criss Cornell.. Info Ticketing Outlets : SINGAPORE -----------------...

Post has attachment

Post has attachment
Megadeth Dystopia Tour Live in KL
Megadeth merupakan antara band utama yang sudah (sangat ) lama ditunggu untuk bertandang ke bumi Malaysia ini. Rata-rata fan metal tempatan agak terkilan kerana mereka sudah beberapa kali beraksi di sekitar kita (Singapore/Thailand) tetapi tidak datang ke K...

Post has attachment
Langsuyr @ KL Live
Salam semua. Lama sangat ni tak tulis apa2 kat sini. Buka-buka page, banyak link pic/video yang missing. Ntah mcmana jadi macam ni. banyak kerja nak repair ni. Belek punya belek, ada few video yang belum di kongsikan utk fan metal kita. cuba try test tengok...

Post has attachment
Prince - Purple Rain RIP
Hi geng. Prince ni agak special sikit utk aku. Masa sekolah rendah dulu, aku minat jugak kat Prince ni. Masa tu bapak aku baru bawak bali VHS Player brand Nasional. Player ni masa tu kira trendy, tape masuk ikut atas dan remote dia pakai wayar. Ok. Prince n...

Post has attachment
Wiramaya live at Garage Studio
Dalam bulan 4 hari tu, tak semena-mena aku ni dah terjebak balik dalam aktiviti bergitar. Lama sangat tak main ni agak pancit jugaklah nak catchup balik. Aku join band baru Wiramaya main gitar, session utk gig di Garage Studio, Taman Melawati. Sekali bila n...

Post has attachment
Rakaman Wiramaya - Yang Satu
Agak lama aku tak menulis di blog ni. Anak yang sudah usia 1 tahun 5 bulan membuatkan aku lupa akan penulisan, tak punya masa untuk duduk mendengar cd apalagi pegang gitar. Tapi ada satu kenikmatan yang tak boleh di beli bila tengok anak itu senyum. Wiramay...

Post has attachment

Post has attachment
Metallica - Master Of Puppets Sudah 30 Tahun Usia.
Salam semua. Sekejapnya rasa, sudah 30 tahun usia album ini. Album yang paling mantap rilisan Metallica (bagi aku la) tapi bukan favourite album aku. Aku masih di takuk lama, masih amaze dengan Ride The Lightning yang lebih raw. Album terakhir Cliff Burton ...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded