Profile

Cover photo
cik fatimah zahra
Attended SMK AGAMA BANDAR PENAWAR
Lives in JOHOR
107 followers|82,714 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

cik fatimah zahra

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

cik fatimah zahra

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Farhana ibrahim jangan hanya tahu jadi keyboard warrior je... klu anda ni berani gunakan identiti anda sendiri... jangan tau type berapi tapi identiti unknown....
 ·  Translate

cik fatimah zahra

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Meniru dari segi apa ye? Klu nak kata lagu tu afu 2012 saya rasa jauh beza... klu baju mcm warna khairan mungkin sama... sbb tema warna sekolah smka bp mmg warna purple...

Cik farhana mcm pernah ada pengalaman ye jd hakim nasyid... peringkat mana ye jd hakim nya?

Jangan terlalu gemar nak komen yg menjatuhkan orang lain... tanpa sedar kita ni bukan pun bagus sgt...


 ·  Translate

cik fatimah zahra

Shared publicly  - 
 
benda alah ni baru lagi. so aku noob lagi maka belajar try and error.
 ·  Translate
1
Salmah samsuddin's profile photoAhmad Syafiq Mohamed Izhar's profile photocik fatimah zahra's profile photo
4 comments
 
try and error je lah (:
Add a comment...

cik fatimah zahra

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

cik fatimah zahra

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

cik fatimah zahra

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Klu nak kata kami ni kerap meniru sbnarnya macam kurang tepat... klu anda tgok kumpulan mana yg mula kan farmasi pergerakan nasyid.. mungkin anda kena kaji balik festival nasyid dari tahun 2004 sehingga sekarang... dari peringkat zon sehingga kebangsaan...

Untuk pengetahuan semua. Dzil afnan yg mencetuskan farmasi gerakan masa nsyid negeri 2010.. kami ada identiti kami sendiri tapi orang lain tak nampak sebab mungkin kumpulan dzil afnan hanya kumpulan picisan....

Isu sabotaj kumpulan alkauthar?
Kami rasa anda harus tanya hakim kenapa dzil afnan lebih layak...jangan hanya tahu kata saja tanpa usul periksa nya...
 ·  Translate

cik fatimah zahra

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Meniru dari segi apa ye? Klu nak kata lagu tu afu 2012 saya rasa jauh beza... klu baju mcm warna khairan mungkin sama... sbb tema warna sekolah smka bp mmg warna purple...

Cik farhana mcm pernah ada pengalaman ye jd hakim nasyid... peringkat mana ye jd hakim nya?

Jangan terlalu gemar nak komen yg menjatuhkan orang lain... tanpa sedar kita ni bukan pun bagus sgt...


 ·  Translate

cik fatimah zahra

Shared publicly  - 
 
FB BOSAN!
3
Add a comment...
Story
Tagline
saya GELAK dan GIRANG
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
JOHOR
Links
Education
  • SMK AGAMA BANDAR PENAWAR
    2005
Basic Information
Gender
Female
Relationship
Engaged