Profile

Cover photo
siti fatimah zahra
Attended SMK AGAMA BANDAR PENAWAR
Lives in JOHOR
92 followers|17,349 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

siti fatimah zahra

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Farhana ibrahim jangan hanya tahu jadi keyboard warrior je... klu anda ni berani gunakan identiti anda sendiri... jangan tau type berapi tapi identiti unknown....
 ·  Translate
1
farhana ibrahim's profile photo
 
Boleh ke awak terangkan saya beberapa bab about music? Semua orang nampak dzil afnan kerap meniru.. kalau ada identiti tak kan sampi baju pun tiru khairan. Kalau tak terima komen tak ya lah join dunia music or dakwah.. kalau tak berani terima tentangan. Awak ni tengok komen ni pn macam tak tahu apa pun about music. Dzil afnan dengan tak blend.solo lost feel pn tak ada apa dakwah yang di sampaikan kami tak dapat apa2..cuma macam nampak nak populer ada lah sory sy jujur...sy dulu pemnta Dzil afnan tapi sejak korng naik dengan meniru .sory bubye
 ·  Translate
Add a comment...

siti fatimah zahra

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Meniru dari segi apa ye? Klu nak kata lagu tu afu 2012 saya rasa jauh beza... klu baju mcm warna khairan mungkin sama... sbb tema warna sekolah smka bp mmg warna purple...

Cik farhana mcm pernah ada pengalaman ye jd hakim nasyid... peringkat mana ye jd hakim nya?

Jangan terlalu gemar nak komen yg menjatuhkan orang lain... tanpa sedar kita ni bukan pun bagus sgt...


 ·  Translate
1
Add a comment...

siti fatimah zahra

Shared publicly  - 
 
benda alah ni baru lagi. so aku noob lagi maka belajar try and error.
 ·  Translate
1
Salmah samsuddin's profile photoAhmad Syafiq Mohamed Izhar's profile photositi fatimah zahra's profile photo
4 comments
 
try and error je lah (:
Add a comment...
Have her in circles
92 people
Azid Izzuddane's profile photo
Anim Malik's profile photo
shin kamiya's profile photo
Qamarul Nazrin's profile photo
muliyadi muhamad's profile photo

siti fatimah zahra

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Klu nak kata kami ni kerap meniru sbnarnya macam kurang tepat... klu anda tgok kumpulan mana yg mula kan farmasi pergerakan nasyid.. mungkin anda kena kaji balik festival nasyid dari tahun 2004 sehingga sekarang... dari peringkat zon sehingga kebangsaan...

Untuk pengetahuan semua. Dzil afnan yg mencetuskan farmasi gerakan masa nsyid negeri 2010.. kami ada identiti kami sendiri tapi orang lain tak nampak sebab mungkin kumpulan dzil afnan hanya kumpulan picisan....

Isu sabotaj kumpulan alkauthar?
Kami rasa anda harus tanya hakim kenapa dzil afnan lebih layak...jangan hanya tahu kata saja tanpa usul periksa nya...
 ·  Translate
1
Add a comment...

siti fatimah zahra

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Meniru dari segi apa ye? Klu nak kata lagu tu afu 2012 saya rasa jauh beza... klu baju mcm warna khairan mungkin sama... sbb tema warna sekolah smka bp mmg warna purple...

Cik farhana mcm pernah ada pengalaman ye jd hakim nasyid... peringkat mana ye jd hakim nya?

Jangan terlalu gemar nak komen yg menjatuhkan orang lain... tanpa sedar kita ni bukan pun bagus sgt...


 ·  Translate
1
Add a comment...

siti fatimah zahra

Shared publicly  - 
 
FB BOSAN!
3
Add a comment...
People
Have her in circles
92 people
Azid Izzuddane's profile photo
Anim Malik's profile photo
shin kamiya's profile photo
Qamarul Nazrin's profile photo
muliyadi muhamad's profile photo
Education
  • SMK AGAMA BANDAR PENAWAR
    2005
Basic Information
Gender
Female
Relationship
Engaged
Apps with Google+ Sign-in
Story
Tagline
saya GELAK dan GIRANG
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
JOHOR
Links