Profile cover photo
Profile photo
cik fatimah zahra
108 followers -
saya GELAK dan GIRANG
saya GELAK dan GIRANG

108 followers
About
cik fatimah's posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
cik fatimah zahra commented on a video on YouTube.
Farhana ibrahim jangan hanya tahu jadi keyboard warrior je... klu anda ni berani gunakan identiti anda sendiri... jangan tau type berapi tapi identiti unknown....

Post has attachment
cik fatimah zahra commented on a video on YouTube.
Klu nak kata kami ni kerap meniru sbnarnya macam kurang tepat... klu anda tgok kumpulan mana yg mula kan farmasi pergerakan nasyid.. mungkin anda kena kaji balik festival nasyid dari tahun 2004 sehingga sekarang... dari peringkat zon sehingga kebangsaan...

Untuk pengetahuan semua. Dzil afnan yg mencetuskan farmasi gerakan masa nsyid negeri 2010.. kami ada identiti kami sendiri tapi orang lain tak nampak sebab mungkin kumpulan dzil afnan hanya kumpulan picisan....

Isu sabotaj kumpulan alkauthar?
Kami rasa anda harus tanya hakim kenapa dzil afnan lebih layak...jangan hanya tahu kata saja tanpa usul periksa nya...

Post has attachment
cik fatimah zahra commented on a video on YouTube.
Meniru dari segi apa ye? Klu nak kata lagu tu afu 2012 saya rasa jauh beza... klu baju mcm warna khairan mungkin sama... sbb tema warna sekolah smka bp mmg warna purple...

Cik farhana mcm pernah ada pengalaman ye jd hakim nasyid... peringkat mana ye jd hakim nya?

Jangan terlalu gemar nak komen yg menjatuhkan orang lain... tanpa sedar kita ni bukan pun bagus sgt...



Post has attachment
cik fatimah zahra commented on a video on YouTube.
Meniru dari segi apa ye? Klu nak kata lagu tu afu 2012 saya rasa jauh beza... klu baju mcm warna khairan mungkin sama... sbb tema warna sekolah smka bp mmg warna purple...

Cik farhana mcm pernah ada pengalaman ye jd hakim nasyid... peringkat mana ye jd hakim nya?

Jangan terlalu gemar nak komen yg menjatuhkan orang lain... tanpa sedar kita ni bukan pun bagus sgt...



benda alah ni baru lagi. so aku noob lagi maka belajar try and error.

FB BOSAN!
Wait while more posts are being loaded