Profile cover photo
Profile photo
Georg Adamsen
87 followers -
Tekstforfatter, vejleder og udviklingskonsulent
Tekstforfatter, vejleder og udviklingskonsulent

87 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Acrobat DC hjælper dig med at spare tid og penge

Har du brug for en underskrift på et tilbud eller en kontrakt fra en kunde?
Har du brug for underskrifter på referater, vedtægter eller forretningsordener?
Mangler du elektronisk arkivering af de underskrevne filer?
Skal du tjekke, om PDF-filer er tilgængelige?

Acrobat Pro DC har mange kræfter, de fleste ikke opdager.  
Adobe Document Cloud (som fås alene eller som del af Adobe Creative Cloud) er løsning.
At sende PDF-filer til underskrift sparer tid og penge.

Hør gerne nærmere.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Singletasking forbedrer din effektivitet, dine relationer og din anseelse. Akademisk skrivning kræver også singletasking.
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Hvad er værre end at bruge dage på at reinstallere programmer, dokumenter og billeder m.m., når en computer går i stykker (eller bliver stjålet eller går til i en brand)?

Svar: Ikke at have en sikkerhedskopi et sikkert sted (hvilket vil sige et ANDET, SIKKERT sted, f.eks. i skyen).

SugarSync fungerede rimeligt, indtil jeg skulle hente det hele ned igen. Det tog næsten 100 år, eftersom deres download-hastighed var elendig.

Nu bruger jeg Onlime. Hurtigt op, hurtigt ned. Og sFTP-adgang. Supporten er på dansk, og prisen? Den er meget konkurrencedygtig. 29 kr. pr. måned for ubegrænset backup med bevarelse af 30 versioner af ens filer. Se mere på http://www.onlime.dk!

PS: Jeg har ikke fået noget for dette opslag, men er udelukkende et resultat af, at jeg nu gennem næsten tre uger har stresstestet Onlime inkl. Sky Drev (hvor du kan få op til 10 GB online-lager).
Add a comment...

Post has attachment
Krystalnætter giver et psykologisk indblik i menneskesind, som udsættes for ondskab, vanvittige belastninger og ulykkelige tab. Det meste af bogen foregår i et lille lokalsamfund i nærheden af Hjørring. Dorte Hummelshøj Jakobsens portræt af de mennesker, der bor i Kalum, bringer os tilbage i slutningen af 60'erne, hvor verden var lille, og tempoet en ganske anden. Til at begynde med, i al fald.
Krystalnætter er en velskrevet, spændende, til sidst meget spændende roman. Den forfalder ikke til urealistiske virkemidler, selv om det måske i første omgang kunne virke sådan. Der er en form for psykologisk "logik" i plottet, som, så vidt jeg kan vurdere, hænger godt sammen. Men forfatteren kan ikke frikendes for også at ville drille os lidt undervejs. Jeg prøver altid at undgå at blive drillet af krimiforfattere, men det lykkes heldigvis ikke altid, således ikke i læsningen af Krystalnætter.
Jeg lurede et par steder på, om visse ord virkelig blev brugt i 1967, men ellers giver e-bogsudgaven, som er opdateret sprogligt og typografisk, ikke anledning til bemærkninger.
Det er en rigtig god bog, som jeg anbefaler og giver fem krystalklare stjerner.
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Native Microsoft iPad apps: Word, Excel, Powerpoint released today. Powerpoint for iPad works fine with files created on the Windows platform. Good news, very good news indeed.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Digital farvestyring skitserer nødvendig baggrundsviden om teori og standarder, men beskriver også ganske udførligt, hvordan man i praksis foretager digital farvestyring og afleverer sine produktioner til tryk.

Pris pr. side er relativt høj, men værd hver en krone. Det er virkelig en bog, som alle, der arbejder med digital farvestyring direkte eller indirekte, bør have stående.

I sagens natur er det en ret teknisk bog, men ved hjælp af ordlisten bag i bogen og ikke mindst Google og Wikipedia går det alt sammen. Det kan også være en god idé at kigge på de efterfølgende sider, hvis der er noget, der ikke umiddelbart bliver forklaret. Det gælder f.eks. begrebet "rendering intents".

En redaktør ‒ eller blot en læser med interesse for digital farvestyring ‒ kunne have gjort bogen lidt mere læsevenlig uden en voldsom forøgelse af sidetallet. Og have rettet de forfærdelig mange steder, hvor ord skulle have været skrevet sammen eller med bindestreg.

Men bogen anbefales alligevel!
Add a comment...

Post has attachment
Preview dine Photoshop-pensler, -mønstre osv. Ganske uundværlig og utrolig billig!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded