Profile cover photo
Profile photo
Nur Mieza
8 followers
8 followers
About
Posts

Post has attachment
17 Tempat Menarik di IPOH
I just want to share about my short trip to Ipoh and
places nearby. By the way we came from Kuala Lumpur, so its take about two and
half hour (including breakfast in R&R sungai Buloh ) before reach to our first destination following to itinerary . We decide...
17 Tempat Menarik di IPOH
17 Tempat Menarik di IPOH
miezahamizah.blogspot.com

Post has attachment
17 Tempat Menarik di IPOH
I just want to sharing about my short trip to Ipoh and
places nearby. By the way we came from Kuala Lumpur, so its take about two and
half hour (including breakfast in R&R sungai Buloh ) before reach to our first destination following to itinerary . We deci...
17 Tempat Menarik di IPOH
17 Tempat Menarik di IPOH
miezahamizah.blogspot.com

Post has attachment
Travelog Thailand Part 3: From Bangkok To Lob Buri and Return Back To Bangkok
Ini merupakan hari terakhir kami kat sini (Bangkok). Pagi ni kitaorang
dah siap-siap check out daripada hotel. Sebab perancangannya kitaorang akan
naik train ke Hatyai. Awal pagi dalam 8.15 pagi kitaorang semua ke Railway
Station yang terletak betul-betul d...

Post has attachment
Travelog Thailand Part 2: Backpacker Bangkok ke Kanchanaburi
30 Januari 2015 Untuk hari kedua di Bangkok, aku bangun seawall 4 pagi waktu
Malysia bersamaan 5 pagi waktu Thailand. Subuh pukul 5.23 pagi. Kalau nak tahu
waktu solat, rasanya dengan teknologi yang ada sekarang memang tak susah. Boleh
download  dalam googl...

Post has attachment
Cabaran 365 Hari
Setiap tahun kita akan tulis azam yang akan dibuat pada setiap muka pertama diary atau dengan kata lainnya pada zaman semua dihujung jari, kita letakkan di reminder note di phone our wishlist 2015.  if i want something, i really work for it (yet not 100% pe...
Cabaran 365 Hari
Cabaran 365 Hari
miezahamizah.blogspot.com

Post has attachment

Post has attachment
Proof That Hiking Makes You Happier And Healthier
Well, the thing i loves about hiking is it teach us how to motivate your self (by your own).  Despite all the thing happens in our routine life, indirectly the negative thing was not allow in our daily life. By deleting (maybe i can use avoid)  negative peo...

Post has attachment
Travelog: Backpacker dari Lombok ke Bali Part 1
Hello and Assalamualaikum Mood nak menulis kembali.Tapi tak pastilah berapa lama akan bertahan. Half way menulis kalau mood tak okay, pun boleh jadi isu sekejap jek bertahan menulis.Mwhahaha... 7 September 2015 Memandangkan kami bermalam setelah habis penda...

Post has attachment

Post has attachment
Kembara Geng Pukin- Trans Gunung Yong Yap -Bubu -Tok Nenek Part 1
Assalamualaikum. Sedikit catatan peribadi ke XPDC Trans Yong Yap- Bubu- Tok Nenek selama 4 hari 3 Malam. Actually, i decided utk pergi trip ni lepas raya dengan satu group ni. Tapi entah macamana, rezeki berpihak dengan ORA (Outrange adventure), so kita sea...
Wait while more posts are being loaded