Profile cover photo
Profile photo
Mahirah Mazlam
3 followers
3 followers
About
Mahirah's posts

Post has attachment
Trip Surabaya Indonesia Part 2
okay. sambungan dari trip pergi Surabaya haritu. siapa nak baca part 1 boleh ke sini -> Trip Surabaya Indonesia Part 1 lepas dari pergi Kawah Gunung Bromo , kitorang singgah sekejap ke Pasir Berbisik . Kenapa panggil Pasir Berbisik ? dengar-dengar cerita se...

Post has attachment
Trip Surabaya Indonesia Part 2
okay. sambungan dari trip pergi Surabaya haritu. siapa nak baca part 1 boleh ke sini -> Trip Surabaya Indonesia Part 1 lepas dari pergi Kawah Gunung Bromo , kitorang singgah sekejap ke Pasir Berbisik . Kenapa panggil Pasir Berbisik ? dengar-dengar cerita se...

Post has attachment
Trip ke Surabaya Indonesia part 1
Assalamualaikum, lama sungguh rasanya tak buat entri panjang2. dan itu bermaksud entri kali ni adalah satu entri panjang bagi yang malas membaca. keh. so, best ke pergi Surabaya Indonesia ? okay, biasanya orang fikir pergi Indonesia ni mesti untuk shopping ...

Post has attachment
2015.2016
source Alhamdulillah. masih lagi bernyawa sehingga ke hari ini. moga-moga esok masih sama dan semoga kita sempat bertaubat sebelum tibanya ajal. 2015. tahun yang boleh kata bermacam-macam kenangan dan dugaan. pahit dan manis. yang manis kita simpan, yang pa...

Post has attachment
Untuk Bacaan Yang Berjantina Lelaki
source aku pasang lagu Teman Pengganti- Black ft Malique. tapi tak perasan dah berapa kali terreplay sebab haritu gatal pergi setting replay lagu bila dah habis. layan perasaan sangat. tukar-tukar. eh, lagu judika. aku yang tersakiti. pehal lak tetibe lagu ...

Post has attachment
berpijak di bumi yang nyata
source hai, bercakap pasal lawa tak lawa, dari dulu sampai sekarang. dan ni baru aku sedar. sentap juga rasanya bila orang terdekat/terjauh/tak kenal langsung cakap aku ni tak lawa. aku sememangnya sedar aku ni tak lawa. selalu sangat aku cakap kat diri sen...

Post has attachment
bukan dari joyah. mungkin.
source 1. jangan jadikan diri sendiri bahan lawak orang lain. contoh: buat video pelik-pelik letak dekat keek. tak semua orang berfikiran positif. tak semua orang mampu tahan diri dari hasutan syaitan untuk memalukan awak. tak semua. 2. cari salah orang lai...

Post has attachment
acah
description bagi can aku nak berjiwang sekejap.  masa si t bagi gambar kat atas tu, tak perasan pula description dia sebab kecil sangat. bila perati betul-betul, eh hahaha. acah sweet lettew. bukan acah, memang sweet pun. kenkadang je la. kahkah okbai.

Post has attachment
Mari Pilih Sweater
Kepada peminat sweater, marilah membeli. semua owesome seperti joyah awesome. muahaha.  kbai. Hello Kitty Sweater Untuk peminat tegar hello kitty, boleh lah beli sweater ni. Hehe..  Color:Pink Size:Free size Material:Cotton blended. Price: RM43 Mixed Color ...

Post has attachment
joyah awesome di instagram!
sila follow joyahawesome di instagram untuk latest update! ;) http://instagram.com/joyahawesome
Wait while more posts are being loaded