Profile cover photo
Profile photo
Adythia Utama
240 followers -
i'm everything that you're not
i'm everything that you're not

240 followers
About
Posts

Post has attachment
Rumah Makan Eyang (Pemadam Tebet)
Jajalable presents: Rumah Makan Eyang (Pemadam Tebet) A short documentary about Eyang, a woman who runs a small family-owned business restaurant at Tebet, South Jakarta. Eyang Tukimah, memasak dari hati untuk masyarakat di sekitarnya. Btw, oke sekarang jaja...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
oke sekarang seriusan dikit.
apa kabar buat para pembaca jajalable (kalo masih ada) mulai aneh nih site, updatenya setahun sekali doang. kenapa nih? jadi gua memang beberapa tahun terakhir mulai males update, mungkin bisa dibilang kehilangan passion nulis di jajalable, selain para kont...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
2015 and last post?
Haven't blogged here in a while and i just made a new portfolio website months ago: http://adythiautama.strikingly.com From now on, i will be updating stuffs at that site and also my twitter  @magruderjazz , since i am too lazy to update on this blog. So th...
Add a comment...

Post has attachment
PHD's "Cheeseburger Pizza"
Suka burger? iya Suka pizza? banget Gimana kalo disatuin jadi cheeseburger pizza? WAH PARRRRAHH Jadi tanggal 1 november kemarin, jajalable diundang untuk makan PHD gratis di PHD kemang, dan kabarnya banyak foodblogger2 yang cantik2 yang akan datang ke sini,...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
APA? LAST POST SEPTEMBER 2014!?
Gimana sih nih blog ga niat banget beberapa tahun terakhir ini. ck. Abisnya gimana yek, Curhat dikit, sang admin berusaha buat apply google adsense taun lalu, namun gagalmaning. udah 3 kali ga di approve ama google, apakah mungkin viewer kita dikit ya sekar...
Add a comment...

Post has attachment
Bin Idris - Rebahan (Music Video)
Me and Riar Rizaldi made a music video for Bin Idris during our trip to Tokyo and Kyoto weeks ago. "Rebahan" by Bin Idris Edited by Riar Rizaldi Shot on Blackmagic Pocket Cinema Camera
Add a comment...

Post has attachment
BISING in Israel.
For those who live in Israel, BISING will have another screening next month at 4th February, in Jerusalem. (yes i forgot to post the first one, Listen to the Static #1 , it was held at 18th January, and yeah it was an Israel premiere) This will be the 3rd t...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded