Profile cover photo
Profile photo
Sofu Hashim
308 followers -
Sofu Hashim
Sofu Hashim

308 followers
About
Sofu's posts

Post has attachment
PROMO GMBM 1ST ANNIVERSARRY GIVEAWAY
..Assalamualaikum Semua.. PROMO | GMBM 1st ANNIVERSARRY GIVEAWAY Kami selaku penaja untuk segmen GMBM 1st ANNIVERSARRY GIVEAWAY dengan berbesar hati ingin menjemput semua rakan blogger Malaysia agar join segmen GMBM 1st ANNIVERSARRY GIVEAWAY sempena meraika...

Post has attachment
Sofu Hashim commented on a post on Blogger.
Jawapan
Soalan 1 : 8 Jam
Soalan 2 : Bunga Orkid Hitam

Post has attachment
Hari Sukan Negara
..Assalamualaikum Semua.. Alhamdulillah matahari sudah mula menampakkan sinaran di pagi hari Harapnya suasana kelam terus hilang selepas ini Jadinya  boleh la kita bersama-sama keluar beramai-ramai menyahut cabaran Menteri Belia & Sukan kita abam KJ tu Gaya...

Post has attachment
Hadiah Dari Aida
..Assalamualaikum Semua.. Balik belakang 29/9/2015 Sampai kat rumah tengok ada parcel sampai di rumah Punya la excited ..lama dah tak dapat parcel macam ni Periksa nama pengirim.... Rupanya mai dari blogger Aida dr Melaka... Sebab jadi top komentor untuk bu...

Post has attachment
GIVEAWAY DIANA RASHID BERSAMA MAMALINK DOT COM.
..Assalamualaikum Semua.. Assalamualaikum.. Hari ini saya nak jemput semua blogger untuk sama-sama meriahkan Giveaway saya .Hadiah berupa  beberapa produk Mustela yang bakal di berikan kepada 10 pemenang.Saya dan Mamalink dot com selaku penaja utama give aw...

Post has attachment
Mood Tuan Tanah Hilang
..Assalamualaikum Semua.. Salam Oktober untuk semua... September berlalu tanpa sebarang entri... Sadis sungguh rasanya...hehehe Sebulan mood menaip hilang sekejap... Oktober yang datang macam best je kan.. Mood tolong jangan hilang lagi.. Terima kasih pada ...

Post has attachment
SSegmen 12 Jam Bloglist #16 Mialiana.com
..Assalamualaikum Semua.. Segmen 12 Jam Bloglist #16 Mialiana.com Pencarian bloglist bagi bulan September dan Oktober 2015 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 10 Ogos 2015 , iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join. Syar...

Post has attachment
Sayaiday dan Ayueidris Giveaway August 2015
..Assalamualaikum Semua.. Jom ramai-ramai join giveaway yang dianjurkan di blog Sayaiday.com dan Ayueidris.com   Antara hadiah yang ditawarkan adalah : +  1 x Penginapan 2 hari 1 malam di The Kabin,Jeram Selangor  * +  2 keping tiket Aquaria KLCC +  Sebuah ...

Post has attachment
Setia Mu Disini - Julai
..Assalamualaikum Semua.. Ogos dah hari ke 4 baru berkesempatan untuk mengucapkan ribuan terima kasih  yang tidak terhingga pada rakan-rakan blogger di bawah yang sudi singgah ke sini... Jari Manis, Aida, Siti Yang Menaip, Sue & Diana nak bagi  peluk ketat2...

Post has attachment
Entri Balik Belakang Menu Berbuka - 10 Ramadhan Terakhir
..Assalamualaikum Semua.. Sebelum terlupa..nak juga up entri yang terakhir ini sian dia tertinggal di  hujung sebab Sofu dah sibuk nak beraya dan balik kampung talian internet sangat tidak memberi kerjasama yang sebaiknya. Jom nak kongsi menu 10 Ramadhan te...
Wait while more posts are being loaded