Profile cover photo
Profile photo
shuhaida saad
459 followers
459 followers
About
Posts

Post has attachment
Natuwrel - Tanda-tanda Produk Kosmetik Berbahaya
Assalamualaikum& Salam Sejahtera. tidak diakui produk kecantikan sekarang makin mendapat sambutan hangat bagai cendawan tumbuh selepas hujan. boleh dikatakan hampir 70 peratus kenalan shu sendiri menjual produk kecantikan. termasuklah shu.  tapi jangan kita...
Add a comment...

Post has attachment
Segmen Lucky March
Tamat 18 March 2013
Segmen Lucky March
Segmen Lucky March
shuhaidasaad.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
No Feedback, No Reply, Sorry for inconvenience caused
selamat berbuka puasa! dalam entri lepas berkenaan Isi Borang Nikah Lelaki Selangor Online , shu dapat banyak soalan dan ada antaranya shu tak dan nak jawab. maaf beribu kali maaf sebab shu jarang online. bila ada masa dan kesempatan check, kebanyakkan dah ...
Add a comment...

Post has attachment
Nasi beriyani untuk awak
Alhamdulillah selesai masak untuk juadah berbuka petang ni, masakan ala kampung dari shu untuk seisi keluarga . 3 ketul manusia saja dalam rumah. jadi menunya tak terlalu berat Nasi beriyani, Gulai ikan sawah, karipap, dan air teh O panas. cukup untuk kami ...
Add a comment...

Post has attachment
Alisya 2.4 tahun
Alhamdulillah.. sambil bercuti di rumah, sambil jaga anak. seronok dapat tengok anak membesar depan mata sendiri. pelabagai keletah dia dapat kita tengok. anak sudah 2 tahun 4 bulan . dia punya bercakap tak larat shu melayan. sebabnya setiap masa bercakap d...
Add a comment...

Post has attachment
Natuwrel : Set Skincare, Bodycare & Haircare
Assamualaikum.. berkali-kali cuba masuk blog tapi masih kehabisan idea. last-last closed sambung main dengan anak. akhirnya blog terbiar berbulan-bulan sampai bertahun-tahun. sejak ada anak ni tak sempat langsung nak jengah blog.  tadi bw, kebanyakkan last ...
Add a comment...

Post has attachment
Selamat Tahun Baru 2017
Assalamualaikum.. Dah lama Shu tak update blog ni. Rindunya blog ni. Nak selalu update tak menyempat. Balik rumah tengok anak hilang semua.  Alhamdulillah anak Shu, Alisya sudah hampir 2 tahun umur dia. Sudah pandai bercakap. Syukur alhamdulillah.. Blogwalk...
Selamat Tahun Baru 2017
Selamat Tahun Baru 2017
shuhaidasaad.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Alisya on the blog!
Assalamualaikum.. Alhamdulillah masih boleh login lagi blog tercinta ni. Rasanya terlalu rindu nak blogwalking kambali. Masih di beri kesempatan untuk ini. Bila sudah jadi ibu-ibu ni, asyik nak cerita pasal anak sajalah . Almaklumlah kenangan di dalam labor...
Alisya on the blog!
Alisya on the blog!
shuhaidasaad.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
alhamdulillah
Alhamdulillah.. Setelah hampir dua tahun kami suami isteri menunggu, akhirnya penantian kami berakhir dengan penuh kesyukuran. Tanggal 17.02.2015 jam 8:19 malam, lahirlah seorang puteri yang sangat kami nantikan. Debaran di dewan bersalin masih terasa bersa...
Add a comment...

Post has attachment
Rindu kalian
Rindu pada kampung halaman takda kesudahan . Kalau dapat balik kampung waktu macam ni pasti tentu sekali, akulah orang yang paling gembira melompat bagai nak terbang. En suami?pandang pelik. Rindu mak ayah! Rindu bau pokok padi! Rindu masakan mak! semuanya ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded