Profile cover photo
Profile photo
Akropoli i Ri
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Akropoli i Ri Tiranë organizoi edhe për një herë tjetër aktivitetin e Dhurimit të Gjakut nën moton “Dhuro gjak, shpëto jetë”. Qendra jonë kryen një dhurim të përvitshëm të gjakut, si një akt vullnetarizmi dhe solidariteti social.

Ky aktivitet kishte si synim ndihmesën e një shtrese delikate në Shqipëri, siç është ajo e fëmijëve talasemikë, por gjithashtu na rikujtoi ndjesinë e bukur e të qënit dhurues. Dhurimi i gjakut ka një rëndësi të madhe si për dhuruesin ashtu edhe për njerëzit në nevojë.

Ju mirëpresim në aktivitete të tjera.

Qendra Kulturore & Filozofike
Akropoli i Ri

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded