Profile cover photo
Profile photo
Argan Olie FAQ
4 followers -
VI afliver alle myterne omkring argan olie. Kun FAQ
VI afliver alle myterne omkring argan olie. Kun FAQ

4 followers
About
Posts

Post has attachment
ARGANOLIE FAQ er nu blevet opdateret med videoer, så du let og overskueligt kan se, hvordan og hvorledes olien anvendes optimalt. På den måde kan du få det optimale ud af olien, når det gælder behandling og pleje af kroppen og sjælen.

#arganolie   #arganoil   #cosmosco  

Post has attachment
ARGANOLIE SOM MAKEUPFJERNER, SOM ANSIGTSVASK ELLER TIL PELSPLEJE
Vi har nu opdateret siden med en masse nye og nyttige informationer. Blandt andet kan du læse om, hvordan arganolie kan anvendes til at fjerne makeup. Enkelt, effektivt og uden tilsætningsstoffer eller andet skidt.
Eller hvordan du laver den perfekte ansigtsvask med arganolie. Til dig som ønsker en ren, flot og jævn hud uden urenheder.
Og du kan selvfølgelig benytte arganolien til pelspleje. Dvs du kan forkæle din hund, kat eller hest, hvis du ønsker dette. Det bil både dit kæledyr/husdyr og du blive glad for!

Husk Arganolie FAQ er siden, hvor du finder alt om arganolie. Nu inkl videoer! :)

#arganolie   #arganoil   #faq   #fakta   #cosmosco   

Post has attachment
CERTIFICERING AF ARGAN OLIE - ØKOLOGISK ARGAN OLIE
Der er desværre opstået en masse usande historier omkring certificeret økologisk argan olie. Det er der skrevet et længere indlæg på siden om, så du ikke hopper på de falske rygter.

Certificering = lovligt at kalde det økologisk argan olie.

Der er primært to firmaer, som certificerer argan olie, og det er ECEOCERT og USDA. Hvis de har certificeret oprindelsen, produktionen mm, så må olien kaldes økologisk argan olie. Men olien kan altså sagtens være økologisk, selvom den ikke har en certificering. For råvarerne, argankerne, de vokser vildt i naturen, og hvis produktionen lever op til almindelige standarder, er olien økologisk. 

Du kan læse meget mere om det på siden, hvor der også er en masse andre gode informationer :)

Post has attachment
ARGAN OLIENS HODLBARHED
Der findes desværre adskillige webshops og sider på nettet, som ikke har helt styr på fakta omkring holdbarheden af argan olien.
De værste eksempler påstår, at olien kan holde over 20 år, hvilket ikke kunne være mere forkert. Det er en påstand, som ikke har hold i virkeligheden.

Argan olie, som er koldpresset på en maskine, har en holdbarhed mellem 2-3 år efter presning. For en sikkerhedskyld benytter alle producenter 2 års holdbarhed, fordi de så er på den sikre side.
Arganolie, som er presset i hånden, har en holdbarhed på 1-3 mdr. Den korte holdbarhed skyldes, at der benyttes vand til presning, og det medfører altså en væsentlige kortere holdbarhed. Denne form for olie forhandles primært kun lokalt i Marokko. Stort set alt eksport olie er presset på maskiner.

Du kan læse meget mere om denne usande myte om holdbarheden på vores side. Linket finder du herunder :)

Post has attachment
ARGAN OLIE MOD PSORIASIS
Desværre skrives der flere steder på nettet, at argan olien kan kurerer og fjerne psoriasis, men det er altså en direkte løgn. Der findes intet middel mod psoriasis, men der findes flere medicinske produkter, som kan lindre sygdommen.
Argan olien har dog nogle egenskaber, som gør den kan lindre nogle former for psoriasis, dog ikke alle. Det skyldes oliens egenskab med at tilfører huden essentielle fedtsyrer og E vitamin, som dermed skaber en naturlig balance, og mindsker den tørre hud , samt mindsker psoriasis udbrud.
Læs meget mere omkring dette på FAQ siden, hvor der er et langt indlæg om emnet. 

Post has attachment
Alt tekst på siden har fået en gennemgang, og der er blevet tilføjet en masse nyt information!
Faktisk er der så meget information nu, at det er en af de mest informative danske sider, når det kommer til argan olie, dens egenskaber, samt aflivning af usande myter.
Her er samlet alt det, som du bør vide om argan olien. Du finder alle fakta om olie, du finder alle anvendelsesmuligheder og sidst men ikke mindst finder du historien om den gyldne olie fra Marokko.
Når du har læst hele siden igennem, vil du vide alt det, som du har behov for, for at få en optimal og god pleje med de lækre dråber!

Post has attachment
Kan argan olie benyttes  som solcreme eller kan den ikke? Svaret er meget klart NEJ, men selvom den ikke kan erstatte solcremen, så opnår du en del fordele ved at kombinerer olien med solcremen. 
Hvordan og hvorledes kan du læser meget mere om på linket herunder :)

Post has attachment
Flere og flere skriver fejlagtigt, at argan olien er verdens dyreste olie. Det har olien været tidligere, men det er den altså langt fra længere. Der er flere olier, som koster mere end argan olien idag, hvis man regner på literprisen.
Læs mere om det på siden herunder :)

Post has attachment
Flere og flere skriver, at deres argan olie er fri for parabener. Og det er en meget god og vigtig info, hvis ren argan olie oprindeligt havde indeholdt parabener. Men det er altså ikke tilfældet! Derfor kan det også betragtes som en misvejledning, da 100% ren argan olie er fri for konserveringsmidler og tilsætningsstoffer, som f.eks parabener. 
Læs meget mere om dette på indlægget herunder :)

Post has attachment
Ved du hvorfor, at argan olien ikke kan blive godkendt som lægemiddel? Hvis ikke, så bør du læse mere om det i indlægget, som er blevet opdateret med en længere tekst omkring problemstillingen.
For argan olien er god, og den har en masse gode egenskaber, men derfra og så til at blive et lægemiddel, der er desværre langt. Meget langt, især for et naturligt produkt!
Wait while more posts are being loaded