Profile cover photo
Profile photo
VNV Kft.
262 followers
262 followers
About
Posts

Post has attachment
NYÁR VÉGI AKCIÓK!
Javában dübörög a szezon, az idén megkezdett építkezések lassan elérik a tetőfedés fázisát. Az ősz közeledtével egyre sürgetőbb lesz a tetőfedő anyag beszerzése, így érdeklődőink száma meredeken emelkedik.
Hívja irodánkat, ha nem szeretne lemaradni akciós zsindely kínálatunkról, amelynek keretében sokszor hihetetlen árakon szerezheti be zsindelyét. Sokszor találhat nálunk akciós és elfekvő zsindely ajánlatot is!
Keressen minket a www.zsindelyaruhaz.hu oldalon!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Még tart a Construma 2016 kiállítás apropóján indított akciónk!
Májusban tervezünk majd ismét egy kedvezményt kínálni, mindenképpen érdemes akár itt, akár a http://www.zsindelyaruhaz.hu oldalon böngészni az olcsó zsindely kínálatért!
Add a comment...

Post has attachment
Zsindely fedést tervez még az idén? Ne szalassza el ezt a kivételes alkalmat zsindelyének beszerzésére. Egy hónapig tart őszi akciónk, amelynek keretén belül a Superglass zsindelycsaládot jelentős kedvezménnyel kínáljuk látogatóinknak.
www.zsindelyaruhaz.hu
Photo
Add a comment...

Post has attachment
BOLDOG ÚJ ÉVET!
Minden kedves ügyfelünknek, érdeklődőnknek, látogatónknak és játékosunknak magánéleti és szakmai sikerekben gazdag 2014-et kívánunk!
ÉS IGEN! Elérkeztünk nyereményjátékunk végéhez, lezártuk a jelentkezéseket, kollégáink most küzdenek az Önök által rájuk öntött információ görgeteggel.
A sorsolás pontos dátumát annak függvényében tűzzük ki, mikorra dolgoztuk fel az információt. Ez a napokban megtörténik. Cégünk hivatalosan január 6-án, jövő hétfőn nyit, addigra biztosan készen leszünk a húzásra. A pontos időpontot természetesen meghirdetjük itt, a sorsolás –mint legutóbb is- nyilvános.
A legutóbbi sorsolásunkhoz hasonlóan most is véletlenszerű húzással döntjük el, hogy az összes feltételt teljesítő pályázóink közül kire mutat Fortuna ujja. Természetesen Facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/zsindely.ereszcsatorna) közöljük majd nyertesünk nevét és közvetlenül is értesítjük. Köszönjük mindenkinek a lelkes támogatást és kérünk mindenkit, hogy figyelje oldalunkat, mert –jó szokásunkhoz híven- szeretnénk az új esztendőben is az előző két játékhoz hasonló akciókon keresztül népszerűsíteni oldalunkat, a www.zsindelyaruhaz.hu –t.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Kedves Nyereményjáték Résztvevőink! F O N T O S!!

Eddig összesen 510 "+1"-et kaptunk, amit nagyon köszönünk. Ezzel szemben "csak" 136 követőnk van, ami azt jelenti, hogy csak minden negyedik pályázó teljesíti MINDKÉT feltételünket és vesz részt eredményesen a pályázaton!!!
Kérünk mindenkit, hogy mindkét feltételnek tegyen eleget ("Követés" gomb és "+1" gomb) annak érdekében, hogy részt vehessen sorsolásunkon, ahol Samsung Galaxy Tab2-t nyerhet!!
Üdvözlettel,
www.zsindelyaruhaz.hu csapat
Photo
Add a comment...

Post has attachment
    NYEREMÉNYJÁTÉK "KÖVETÉSÉRT" és "+1"-ÉRT!!!!!!!
SAMSUNG GALAXY TAB2-t nyerhet!
Emeljük a tétet. Ezúttal egy komolyabb táblagépet szeretnénk átnyújtani egy szerencsés látogatónknak. A nagyobb nyereményért azonban többet is kell tenni!
Jelen akciónk célja Google+ oldalunk látogatottságának és ismertségének fellendítése. A nyereményjáték tehát azon látogatóinknak szól, akik vagy rendelkeznek Google fiókkal (pl. gmail), vagy hajlandóak létrehozni egyet. (ingyenesen). Tehát a nyereményjáték feltételei:
1.       Ossza meg nyereményjátékunkat a Facebookon. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.615523108513558.1073741844.376203909112147&type=1
2.       Lépjen be saját Google fiókjába. (ezt megteheti a mi oldalunkon is (cím a 2. pontban), a jobb felső sarokban lévő kék „Belépés” gombra kattintva)
3.       Látogassa meg a VNV Kft. Google+ oldalát a https://plus.google.com/111736296637262608559/posts címen (itt van most)
4.       A fejlécben kattintson a piros „KÖVETÉS” gombra
5.       Mellette kattintson a „+1” gombra. Ez a Google „Like”-ja.
6.       Ha MINDEZ megvan, a Facebookon jelezze hozzászólásban, hogy pontosan mikor történt.
Az 6. pont nagyon fontos, mert legutóbbi nyereményjátékunk adatainak összegzésekor sok olyan jelentkezővel találkoztunk, aki egyik vagy másik feltételt nem teljesítette (nem osztotta meg hirdetésünket, csak posztolt egy „osztva” hozzászólást.) Természetesen úgy fair, ha azok között sorsoljuk ki a felajánlott nyereménytárgyat, akik lelkiismeretesen eleget tettek a feltételeknek és nem hozhatjuk őket hátrányos helyzetbe azokkal szemben, akik ezt nem tették meg.
A nyeremény a képeken látható Samsung Galaxy Tab2, 16 GB-os, Titán ezüst színű táblagép. Főbb tulajdonságai: Dual-core 1.0GHz proci, 10”os Full HD kijelző, 3 MP kamera, GPS, SIM kártya, microSD bővítési lehetőség és még mennyi minden más… A tabletet robosztus, behajtható, gyári Samsung védőtokban adjuk át. Összértéke meghaladja a 80,000. Ft-ot. Termékrészletek a következő oldalon: http://www.samsung.com/hu/consumer/mobile-phone/mobile-phones/tablet/GT-P5100TSEXEH
Nyereményjátékunk 2013.december 31.-ig tart. Sorsolás Január első hetében.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2013-11-19
10 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
STORMSHIELD ÖNTAPADÓ MÉHSEJT ZSINDELY AKCIÓ!!

Szeretne részese lenni az IKO legújabb fejlesztésű zsindelye, a StormShield méhsejt zsindely magyar piacra történő bevezetésének? Keresse ezt az SBS modifikált ragasztóval készült, teljes hátoldalán öntapadó réteggel ellátott zsindelyt a VNV Kft. webáruházában és jusson hozzá akciós áron! A termék a jövő hét során érkezik meg raktárunkba, ekkor fogjuk közzétenni akciós árát (és feltölteni a webshopba), mert szeretnénk a legnagyobb kedvezményt biztosítani vevőink számára és ehhez tudnunk kell a beérkezéskor érvényes EUR/HUF árfolyamot. Előzetes kalkulációink szerint jelentős, kb. 23%-os kedvezményt tudunk biztosítani a jelenlegi ArmourShield öntapadós méhsejt zsindelyek áraiból StormShield zsindelyeinkre!

Látogasson vissza oldalunkra és ajánlja ismerőseinek ezt az új terméket!

www.zsindelyaruhaz.hu csapata
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2013-09-19
13 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
IKO Cambridge Xpress zsindely felrakása
Amennyiben zsindelyezést tervez a közeljövőben, mindenképpen nézze végig ezt az alkalmazástechnikai bemutatót, mert választ ad a legtöbb, zsindely felrakással kapcsolatos kérdésre. A bemutató írásos formában letölthető a http://www.zsindelyaruhaz.hu/letoltes/zsindely_felrakas.pdf címről.
Add a comment...

Post has attachment
Cambridge Xpress laminált IKO zsindely (a képen Dual Black)
Mi teszi ennyire népszerűvé? Talán a zsindelytől szokatlan, vastag megjelenést kölcsönző dupla rétegű laminálás? Vagy a sötét és világos foltok dinamikus váltakozása? A diszkréten elegáns felület? Vagy az a tény, hogy a zsindelylapok nagyobb mérete miatt, azonos mennyiségű zsindellyel minden konkurens zsindelynél nagyobb felületet fedhetünk le, tehát jóval gazdaságosabb? Ki tudja? Ez csak pár előny az IKO Cambridge Xpress zsindely kiváló tulajdonságai közül. Ki ne szeretne ilyen fedél alatt lakni??
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2013-07-05
5 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Skyline zsindely a www.zsindelyaruhaz.hu oldalról!
Az IKO kínálatában is megjelent ez a véletlen rajzolatú, extrém megjelenésű zsindely, amely nem ismeretlen a magyar piacon. Főleg skandináv gyártók kínálatából lehet ismerős a mintázat, ami izgalmas, vibráló, trendi megjelenést kölcsönöz a tetőnek, ugyanakkor teljes hátoldalán kiképzett öntapadó felületének köszönhetően az IKO Armourshield® zsindelyeihez hasonlóan kb. 220 km/h szélsebességig biztosítja a tető szélállóságát, ami kivételes érték és a mostanában megélt szélsőséges időjárási események fényében meglehetős fontossággal bírhat egy ház tervezésénél és kivitelezésénél.
Felrakása nem túl bonyolult, bár az egyszerű téglány zsindely felrakásánál azért kicsit több előképzettséget igényel. Érdemes tanulmányozni az IKO oktató videóját a Roofer Training - Skyline Shingles (part 1) címen. (angol nyelvű)
 
4 színben kapható, köztük az új cedarwood színnel.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
IKO Skyline zsindely
10 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded